Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

24" LED-TV med innebygd DVD-spiller

Andersson LED24522HD DVD

  Art.nr: 246181
  • Innebygd DVD-spiller
  • USB-inngang for bilder, musikk og film
  • Digital-TV (DVB-T2/C) med USB-innspilling
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson LED24522HD PVR 24" LED-TV er det perfekte valget for deg som ønsker en lett TV med fleksibilitet. TV-en er utstyrt med både SD- og HD-TV-mottaker* med digital TV-innspilling, to HDMI-innganger for tilkobling av eksterne enheter samt USB-inngang med støtte for bilder, musikk, film og innspillingstøtte med PVR.

Innebygd DVD-spiller

Den innebygde slot-in DVD-spilleren støtter de vanligste formatene på markedet som DVD, CD, CD-R/RW, MP3, JPEG og Xvid-filer. Med en innebygd DVD-spiller sparer man plass på TV-benken, og man slipper ekstra produkter, ledninger og fjernkontroller. Smart og pent. 

3 års produsentgaranti og 100 % pikselgaranti

Når du går for denne TV-en vil du kunne føle deg trygg på kjøpet. På din nye Andersson TV får du nemlig en produktgaranti på hele tre år fra produsent, inkludert 100 % pikselgaranti. Normalt sett får du en produsentgaranti på to år, men med Andersson får du altså garantien ytterligere ett år. 100 % pikselgaranti gjelder fra første defekte piksel, noe som skaper merverdi for deg som kunde.

Digital-TV-mottaker (SD og HD*) med USB-innspilling

Anderssons 24" LED-TV kommer med innebygd digital-TV-mottaker (standard og HD*) for både bakkesendt digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel (DVB-C). Innebygd mottaker betyr at du ikke trenger noen ekstra dekoder eller doble fjernkontroller, både smart og praktisk.

Med CI+-porten på siden av TV-en kan du koble til en kompatibel CA-modul (selges som tilbehør) og tilhørende programkort fra tjenesteleverandører (abonnement tegnes separat) for mottak av betalkanaler i TV-en.

Takket være digital-TV-innspilling på TV-en kan du både pause live-TV (mens du fortsetter å la TV-en spille inn programmet) og gjøre programmerte innspillinger av favorittprogrammene dine. Alt du trenger å gjøre for å ta kontroll over TV-opplevelsen er å koble til en kompatibel USB-enhet** tIl en av USB-portene på siden av TV-en.

Støtte for bilder, musikk og film via USB

Andersson LED24522HD kommer med USB-innganger på siden. Foruten digital-TV-innspilling kan de også brukes til å spille av bilder, musikk og film fra USB-enheter. TV-en har støtte for en mengde bilde- og filmformat som JPEG, MP3 og MKV.

*Avhengig av operatør, vennligst kontakt leverandøren av tjenesten for informasjon om tilgjengelighet/funksjon.

**USB-minnet må formateres på en PC før bruk. For harddisker kreves det at de har en egen strømforsyning.

TV perfekt for campingvognen

LED24522HDS har også støtte for drift via 12 V (12V-kabel selges som tilbehør, nettadapter 230V->12V medfølger) som gjør at man kan like gjerne bruke TVen på kjøkkenet, soverommet, barnerommet som i campingvognen eller bilen.

Andersson Andersson LED24522HD DVD Andersson LED24522HD PVR 24" LED-TV er det perfekte valget for deg som ønsker en lett TV med fleksibilitet. TV-en er utstyrt med både SD- og HD-TV-mottaker* med digital TV-innspilling, to HDMI-innganger for tilkobling av eksterne enheter samt USB-inngang med støtte for bilder, musikk, film og innspillingstøtte med PVR. Innebygd DVD-spiller Den innebygde slot-in DVD-spilleren støtter de vanligste formatene på markedet som DVD, CD, CD-R/RW, MP3, JPEG og Xvid-filer. Med en innebygd DVD-spiller sparer man plass på TV-benken, og man slipper ekstra produkter, ledninger og fjernkontroller. Smart og pent.  3 års produsentgaranti og 100 % pikselgaranti Når du går for denne TV-en vil du kunne føle deg trygg på kjøpet. På din nye Andersson TV får du nemlig en produktgaranti på hele tre år fra produsent, inkludert 100 % pikselgaranti. Normalt sett får du en produsentgaranti på to år, men med Andersson får du altså garantien ytterligere ett år. 100 % pikselgaranti gjelder fra første defekte piksel, noe som skaper merverdi for deg som kunde. Digital-TV-mottaker (SD og HD*) med USB-innspilling Anderssons 24" LED-TV kommer med innebygd digital-TV-mottaker (standard og HD*) for både bakkesendt digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel (DVB-C). Innebygd mottaker betyr at du ikke trenger noen ekstra dekoder eller doble fjernkontroller, både smart og praktisk.Med CI+-porten på siden av TV-en kan du koble til en kompatibel CA-modul (selges som tilbehør) og tilhørende programkort fra tjenesteleverandører (abonnement tegnes separat) for mottak av betalkanaler i TV-en.Takket være digital-TV-innspilling på TV-en kan du både pause live-TV (mens du fortsetter å la TV-en spille inn programmet) og gjøre programmerte innspillinger av favorittprogrammene dine. Alt du trenger å gjøre for å ta kontroll over TV-opplevelsen er å koble til en kompatibel USB-enhet** tIl en av USB-portene på siden av TV-en. Støtte for bilder, musikk og film via USB Andersson LED24522HD kommer med USB-innganger på siden. Foruten digital-TV-innspilling kan de også brukes til å spille av bilder, musikk og film fra USB-enheter. TV-en har støtte for en mengde bilde- og filmformat som JPEG, MP3 og MKV. *Avhengig av operatør, vennligst kontakt leverandøren av tjenesten for informasjon om tilgjengelighet/funksjon.**USB-minnet må formateres på en PC før bruk. For harddisker kreves det at de har en egen strømforsyning. TV perfekt for campingvognen LED24522HDS har også støtte for drift via 12 V (12V-kabel selges som tilbehør, nettadapter 230V->12V medfølger) som gjør at man kan like gjerne bruke TVen på kjøkkenet, soverommet, barnerommet som i campingvognen eller bilen. 22 - 28" 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. 22 - 28"