Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Veggfeste for et veggnært oppheng

Andersson WTF 3.0

  Art.nr: 178574
  • Maks belastning 50 kg
  • Maks VESA 800x800 mm
  • Avstand fra vegg: 14,5 mm
  • Enkel installasjon

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson WTF 3.0 gjør at du kan henge opp flatskjermen din som et bilde på veggen. Veggfestet passer spesielt bra til de nye slanke LED-TV-ene og gir deg et ekstremt veggnært oppheng som henger kun 14,5 mm ut fra veggen.

WTF 3.0 er et universalt veggfeste for flatskjermer opptil 50 kg og passer TV-er med VESA-standard inntil 800 x 800.

Festet er enkelt å montere og installere. Monteringsinstruksjoner og det du behøver for montering medfølger. WTF 3.0 passer seg best for TV-apparater med tilkoblinger som peker nedover eller som sitter på siden.

Bruksanvisning og monteringsinstruksjoner finner du her.

Du kan behøve å komplementere med ekstra skruer hvis du vil bruke dette veggfeste sammen med en Samsung TV.

Anbefalt tilbehør

Andersson Andersson WTF 3.0 LEX-01X Andersson WTF 3.0 gjør at du kan henge opp flatskjermen din som et bilde på veggen. Veggfestet passer spesielt bra til de nye slanke LED-TV-ene og gir deg et ekstremt veggnært oppheng som henger kun 14,5 mm ut fra veggen. WTF 3.0 er et universalt veggfeste for flatskjermer opptil 50 kg og passer TV-er med VESA-standard inntil 800 x 800. Festet er enkelt å montere og installere. Monteringsinstruksjoner og det du behøver for montering medfølger. WTF 3.0 passer seg best for TV-apparater med tilkoblinger som peker nedover eller som sitter på siden. Bruksanvisning og monteringsinstruksjoner finner du her. Du kan behøve å komplementere med ekstra skruer hvis du vil bruke dette veggfeste sammen med en Samsung TV. Veggfeste 3 2 199 NOK 199 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Veggfeste
  4. Veggfeste