Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Forhindre at TV-en din velter med kabelfester

Andersson Anti-tip TV steel cable

  Art.nr: 1004306
  • Passer TV-apparater med VESA-standard (opptil 65")
  • Enkel å montere
  • Mange tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson Anti-tip TV Steel Cable er en kabel som du monterer på baksiden av TV-en din og på den måten forhindrer at den velter. Kabelen er kompatibel med alle TV-apparater med VESA-standard, og passer de fleste TV-er opptil 65". De mange tilbehørene som følger med gjør det enkelt å montere kabelen og du kan feste kabelen i for eksempel veggen eller i TV-benken. 

Å sikre TV-en din er smart, ikke bare for at den ikke skal velte eller gå i stykker, men det føles også tryggere om du har små barn i huset.

Andersson Andersson Anti-tip TV steel cable LSK-01 Andersson Anti-tip TV Steel Cable er en kabel som du monterer på baksiden av TV-en din og på den måten forhindrer at den velter. Kabelen er kompatibel med alle TV-apparater med VESA-standard, og passer de fleste TV-er opptil 65". De mange tilbehørene som følger med gjør det enkelt å montere kabelen og du kan feste kabelen i for eksempel veggen eller i TV-benken.  Å sikre TV-en din er smart, ikke bare for at den ikke skal velte eller gå i stykker, men det føles også tryggere om du har små barn i huset. Veggfeste 69 NOK 69 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV-tilbehør
  3. Veggfeste
  4. Veggfeste