Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Jumbo 6-i-1 universalfjernkontroll

Ketonic Jumbo Remote 6-in-1

  Art.nr: 105554
Ekstremt lettbetjent universal fjernkontroll som erstatter opp til 6 andre fjernkontroller. Store, tydelige knapper og et format som gjør den perfekt også for de som har nedsatt syn.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Ekstremt lettbetjent universal fjernkontroll som erstatter opp til 6 andre fjernkontroller (TV, Video, DVD, Sat, Cable, Audio) med over 500 forhåndsprogrammerte enheter.

Med store, lettrykte og tydelig merkede taster samt med sin størrelse passer fjernkontrollen også de som har nedsatt synsevne.

Utstyrt med bl.a. hurtigknapper for Tekst-TV og menyinnstillinger.

Mål i mm (BxHxD): 135x275x18
Drives av 2xAA-batterier (følger ikke med)

Bruksanvisning på svensk medfølger.
Ketonic Ketonic Jumbo Remote 6-in-1 RCB306 Ekstremt lettbetjent universal fjernkontroll som erstatter opp til 6 andre fjernkontroller (TV, Video, DVD, Sat, Cable, Audio) med over 500 forhåndsprogrammerte enheter.Med store, lettrykte og tydelig merkede taster samt med sin størrelse passer fjernkontrollen også de som har nedsatt synsevne.Utstyrt med bl.a. hurtigknapper for Tekst-TV og menyinnstillinger.Mål i mm (BxHxD): 135x275x18Drives av 2xAA-batterier (følger ikke med)Bruksanvisning på svensk medfølger. Fjernkontroll 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Tilbehør
  3. Fjernkontroll