Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3 m HDMI-kabel av høy kvalitet

Andersson HDMI - HDMI 3m Black

  Art.nr: 166780
  • 3 meter
  • High Speed med Ethernet
  • Håndterer opp til 10,2 GB/s
  • Støtter blant annet 3D, 4K og Deep Color
  • Dobbeltskjermet mot forstyrrelser

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson HDMI - HDMI 3m

High Speed HDMI-kabel med nettverkstøtte og mulighet for dataoverføring opp til 10,2 GB/s. Kabelen har gullbelagte kontakter, og er perfekt i bruk sammen med høyoppløste bilde og lydenheter som UHD-TV´er, TV-mottakere, Blu-ray-spillere, spillkonsoller, hjemmekinoreceivere eller mediaspillere.

High Speed HDMI med Ethernet

Med High Speed HDMI med Ethernet får du mye kompabilitet i en eneste kabel. Andersson High Speed HDMI-kabel er kompatibel med Full HD(1080p), 4K og 3D-video og støtter til og med oppløsninger opp til 4096x2160 (30Hz), Ethernet (nettverksstøtte), Audio Return Channel og Deep Color.

Audio Return Channel

Audio Return Channel lar signalene sendes begge veier i selve kabelen mellom TV og en lyd/bilde-kilde. Du trenger derfor ingen ekstra kabler når du tilkobler en TV opp mot en hjemmekinoreceiver, soundbar eller surroundsystem.

Dobbeltskjermet mot forstyrrelser

Kabelen er også dobbeltskjermet slik at forstyrrelser fra andre kabler som for eksempel strømkabler ikke påvirker signalet. Dette resulterer i mindre bakgrunnstøy samt forstyrrelser og dermed får du en bedre lyd og bildeopplevelese. 

Andersson Andersson HDMI - HDMI 3m Black SMBH16-34SS-3M Andersson HDMI - HDMI 3m High Speed HDMI-kabel med nettverkstøtte og mulighet for dataoverføring opp til 10,2 GB/s. Kabelen har gullbelagte kontakter, og er perfekt i bruk sammen med høyoppløste bilde og lydenheter som UHD-TV´er, TV-mottakere, Blu-ray-spillere, spillkonsoller, hjemmekinoreceivere eller mediaspillere. High Speed HDMI med Ethernet Med High Speed HDMI med Ethernet får du mye kompabilitet i en eneste kabel. Andersson High Speed HDMI-kabel er kompatibel med Full HD(1080p), 4K og 3D-video og støtter til og med oppløsninger opp til 4096x2160 (30Hz), Ethernet (nettverksstøtte), Audio Return Channel og Deep Color. Audio Return Channel Audio Return Channel lar signalene sendes begge veier i selve kabelen mellom TV og en lyd/bilde-kilde. Du trenger derfor ingen ekstra kabler når du tilkobler en TV opp mot en hjemmekinoreceiver, soundbar eller surroundsystem. Dobbeltskjermet mot forstyrrelser Kabelen er også dobbeltskjermet slik at forstyrrelser fra andre kabler som for eksempel strømkabler ikke påvirker signalet. Dette resulterer i mindre bakgrunnstøy samt forstyrrelser og dermed får du en bedre lyd og bildeopplevelese.  HDMI 4 1 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Tilbehør
  3. Bildekabler
  4. HDMI