Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

CA-modul for TV med DVB-T-mottaker (RiksTV)

RiksTV CA Modul Riks TV

  Art.nr: 119808
  • CA-modul for TV med innebygd DVB-T-mottaker*
  • ​Kreves for å kunne bruke et programkort fra RiksTV

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

CA-modul for TV-er med innebygd DVB-T-mottaker.* ​Denne modulen kreves for at tuneren i TV-en din skal være i stand til å kommunisere med programkort fra RiksTV.

TV-en eller digitalboksen du benytter deg av må ha en tilgjengelig Common Interface-port og om du ønsker tilsendt programkort med tilgang på flere kanaler får du bestillt dette hos RiksTV.

*TV-en din må være godkjent av RiksTV (trykk her for en komplett liste).

RiksTV RiksTV CA Modul Riks TV CA Modul Riks TV CA-modul for TV-er med innebygd DVB-T-mottaker.* ​Denne modulen kreves for at tuneren i TV-en din skal være i stand til å kommunisere med programkort fra RiksTV. TV-en eller digitalboksen du benytter deg av må ha en tilgjengelig Common Interface-port og om du ønsker tilsendt programkort med tilgang på flere kanaler får du bestillt dette hos RiksTV. *TV-en din må være godkjent av RiksTV (trykk her for en komplett liste). CA-modul 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Lyd og bilde
  2. Tilbehør
  3. Antenne og digital-TV
  4. CA-modul