Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sikkerhetsutstyr – Galvanisk skille

HQ Ground loop eliminator

  Art.nr: 115731
Galvanisk skille er et produkt som brukes for å eliminere jordstrømmer på grunn av potensialforskjeller i nettet. Koble enkelt inn gjennom standard IEC-kontakt hun/han.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Sikkerhetsutstyr: Som forhandler av flatskjermer plikter vi iht. nasjonalt regelverk, jfr. Elsikkerhetsforskriften § 5a, å selge galvanisk skille med utstyret. Galvanisk skille kan hindre at utstyret forårsaker brann. Galvanisk skille settes inn mellom TV-kabelen og TV-uttaket i veggen. Sikkerhetsutstyret finnes under tilbehør.

Galvanisk skille er et produkt som benyttes for å eliminere utjevningsstrømmer på grunn av potensialforskjeller i nettet. Skillet er enkelt å koble inn gjennom standard IEC-kontakt hun/han. Den kobles til eksisterende TV-kabel.

Forhindrer støy og forstyrrelser i radio, TV, forsterker m m. Kan også benyttes for datamaskiner i kabel-TV-nett og beskytter mot risikoen for å spenningssette annet tilkoblet PC-utstyr i kabeltevenettet om jordingsfeil i en PC skulle oppstå.
HQ HQ Ground loop eliminator F3111245 Sikkerhetsutstyr: Som forhandler av flatskjermer plikter vi iht. nasjonalt regelverk, jfr. Elsikkerhetsforskriften § 5a, å selge galvanisk skille med utstyret. Galvanisk skille kan hindre at utstyret forårsaker brann. Galvanisk skille settes inn mellom TV-kabelen og TV-uttaket i veggen. Sikkerhetsutstyret finnes under tilbehør.Galvanisk skille er et produkt som benyttes for å eliminere utjevningsstrømmer på grunn av potensialforskjeller i nettet. Skillet er enkelt å koble inn gjennom standard IEC-kontakt hun/han. Den kobles til eksisterende TV-kabel.Forhindrer støy og forstyrrelser i radio, TV, forsterker m m. Kan også benyttes for datamaskiner i kabel-TV-nett og beskytter mot risikoen for å spenningssette annet tilkoblet PC-utstyr i kabeltevenettet om jordingsfeil i en PC skulle oppstå. Antennetilbehør 4,8 4 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Tilbehør
  3. Antenne og digital-TV
  4. Antennetilbehør