Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rundstrålende kombiantenne

Andersson CNA 2.1

  Art.nr: 198966
 • Rundstrålende kombiantenne
 • 33 dB forsterkning
 • Perfekt for båt og campingvogn
 • For mottak av digitale og analoge TV/radiosignaler

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson CNA 2.1 er en rundstrålende antenne, som vil si at man ikke trenger å stille inn antennen mot en spesiell retning, da den finner det beste signalet selv. Antennen kan drives med 6-volt (adapter medfølger) og har en forsterkning på hele 33 dB. Passer perfekt for bruk i båt eller campingvognen og den er motstandsdyktig mot vær og vind, så man kan sette den opp utendørs. Støtter mottak av digitale og analoge TV/radiosignaler.

Andersson CNA 2.1 har tilkobling for antennekabel med F-kontakt på selve antennen.

Montering på fot eller stang

Fotfestet er utstyrt med en magnet som gjør at antennen står stødig. Hvis du ønsker kan antennen også monteres på stang. 

TV- og radiosignaler

For å dele opp signalet, så man kan motta både TV- og radio-signaler samtidig, anbefaler vi en T-Split og en Koaksial antennadapter. T-splitten deler signalet, og antenneadapteren brukes for å koble til radioens antenneledning.

Merk at antennekabel ikke medfølger

Se også

(0 stk)
 • Vanntett og værbestandig
 • Motstandsdyktig mot UV-lys
 • Forsterker signalet

299,-

Se også

(0 stk)
 • Vanntett og værbestandig
 • Motstandsdyktig mot UV-lys
 • Forsterker signalet

299,-

Andersson Andersson CNA 2.1 TBC Andersson CNA 2.1 er en rundstrålende antenne, som vil si at man ikke trenger å stille inn antennen mot en spesiell retning, da den finner det beste signalet selv. Antennen kan drives med 6-volt (adapter medfølger) og har en forsterkning på hele 33 dB. Passer perfekt for bruk i båt eller campingvognen og den er motstandsdyktig mot vær og vind, så man kan sette den opp utendørs. Støtter mottak av digitale og analoge TV/radiosignaler.Andersson CNA 2.1 har tilkobling for antennekabel med F-kontakt på selve antennen.Montering på fot eller stangFotfestet er utstyrt med en magnet som gjør at antennen står stødig. Hvis du ønsker kan antennen også monteres på stang. TV- og radiosignalerFor å dele opp signalet, så man kan motta både TV- og radio-signaler samtidig, anbefaler vi en T-Split og en Koaksial antennadapter. T-splitten deler signalet, og antenneadapteren brukes for å koble til radioens antenneledning.Merk at antennekabel ikke medfølger Antenne og parabol 5 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Tilbehør
 3. Antenne og digital-TV
 4. Antenne og parabol