Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bærbar og allsidig DAB+-radio

Sangean WFR-28C

  Art.nr: 1008135
  • DAB+
  • Sportify-kompatibel
  • Fjernstyr med telefonen
  • Tydelig 2,4" LCD-display i farger
  • Alarm- og slumrefunksjon
1 990,-

Delbetal fra 211,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sangean WFR-28C er en bærbar DAB+-radio som med sine mange spennende funksjoner passer godt til det du gjør i løpet av dagen. Kobler du til via WiFi, får du tilgang til over 15 000 radiostasjoner og samtidig har du mulighet til å høre på musikk fra dine egne spillelister i Spotify. Med både alarm- og slumrefunksjon kan du velge om du vil våkne til vanlig vekkerklokke eller til musikk på radio.

Tilpass lyden etter din smak

Med separat bass og egen diskantkontroll, får du bra lydkvalitet ut av den bærbare Sangean-radioen. Du kan tilpasse lyden etter hva du selv ønsker og etter hva slags sjanger du lytter, ved hjelp av en flerstegs equalizer. Her finnes egne lydinnstillinger for blant annet Jazz, Rock og Pop.

Lytt til dine favorittstasjoner

Dersom du kobler opp radioen til WIFI, får du over 15 000 radiostasjoner å velge i mellom. Du har også muligheten til å lagre 5 DAB+ og Internet-stasjoner i en hurtigvalgsliste, slik at du slipper å lete de frem hver gang du vil har litt lyd i hjemmet.

Via Favourite Management Portal kan du lagre alle radiostasjoner og podcasts du lytter til på dine tilkoblede enheter. Her kan du skape egne lister som du ved senere anledning kan finne i nettradio-menyen "Mine favoritter" som det øverste valget på gitt enhet.

Ta kontroll med telefonen

Via appen "UNDOK" kan du bruke enten telefonen eller nettbrettet som en fjernkontroll til radioen for å enten lytte til radio eller streame favorittmusikken. Du kan med andre ord bli sittende i sofaen å styre samtlige radiofunksjoner via telefonen, samt tilgang til Spotify.

Våkn opp til lyden av radio

Sangean WFR-28C kan dessuten brukes som en vekkerklokke. Her kan du stille inn to forskjellige tidspunkt du vil klokken skal ringe på, samt velge mellom å våkne til en typisk alarm lyd eller med en radiostasjon. Radioen har også en funksjon for slumring for deg som gjerne vil bli liggende i 5 minutter til om morgenen.

Lytt til musikk via PC eller USB

WFR.28C er komptibel med DLNA 1.5 og støtter routere med både 2,4 og 5 GHz. Ved hjelp av dette kan du lytte til musikk rett fra PC'en eller via en USB-enhet. Radioe støtter dessuten MP3-, ACC- og WMA-filer.

Drives av både batteri og strømadapter

Denne bærbare radioen kan både kjøres med vanlige eller oppladbare batterier og med en vanlig strømadapter, som følger med ved kjøp. Du kan med andre ord ta med deg Sangean WFR-28C ut i stua, soverommet eller på terrassen.

1008135 Sangean Sangean WFR-28C 000YC120C Sangean WFR-28C er en bærbar DAB+-radio som med sine mange spennende funksjoner passer godt til det du gjør i løpet av dagen. Kobler du til via WiFi, får du tilgang til over 15 000 radiostasjoner og samtidig har du mulighet til å høre på musikk fra dine egne spillelister i Spotify. Med både alarm- og slumrefunksjon kan du velge om du vil våkne til vanlig vekkerklokke eller til musikk på radio. Tilpass lyden etter din smak Med separat bass og egen diskantkontroll, får du bra lydkvalitet ut av den bærbare Sangean-radioen. Du kan tilpasse lyden etter hva du selv ønsker og etter hva slags sjanger du lytter, ved hjelp av en flerstegs equalizer. Her finnes egne lydinnstillinger for blant annet Jazz, Rock og Pop. Lytt til dine favorittstasjoner Dersom du kobler opp radioen til WIFI, får du over 15 000 radiostasjoner å velge i mellom. Du har også muligheten til å lagre 5 DAB+ og Internet-stasjoner i en hurtigvalgsliste, slik at du slipper å lete de frem hver gang du vil har litt lyd i hjemmet. Via Favourite Management Portal kan du lagre alle radiostasjoner og podcasts du lytter til på dine tilkoblede enheter. Her kan du skape egne lister som du ved senere anledning kan finne i nettradio-menyen "Mine favoritter" som det øverste valget på gitt enhet. Ta kontroll med telefonen Via appen "UNDOK" kan du bruke enten telefonen eller nettbrettet som en fjernkontroll til radioen for å enten lytte til radio eller streame favorittmusikken. Du kan med andre ord bli sittende i sofaen å styre samtlige radiofunksjoner via telefonen, samt tilgang til Spotify. Våkn opp til lyden av radio Sangean WFR-28C kan dessuten brukes som en vekkerklokke. Her kan du stille inn to forskjellige tidspunkt du vil klokken skal ringe på, samt velge mellom å våkne til en typisk alarm lyd eller med en radiostasjon. Radioen har også en funksjon for slumring for deg som gjerne vil bli liggende i 5 minutter til om morgenen. Lytt til musikk via PC eller USB WFR.28C er komptibel med DLNA 1.5 og støtter routere med både 2,4 og 5 GHz. Ved hjelp av dette kan du lytte til musikk rett fra PC'en eller via en USB-enhet. Radioe støtter dessuten MP3-, ACC- og WMA-filer. Drives av både batteri og strømadapter Denne bærbare radioen kan både kjøres med vanlige eller oppladbare batterier og med en vanlig strømadapter, som følger med ved kjøp. Du kan med andre ord ta med deg Sangean WFR-28C ut i stua, soverommet eller på terrassen. Radio 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Lyd & Bilde
  2. Radio & Stereo
  3. Radio