Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Moderne DAB+-radio med retro design

POP Pop Vintage - Creme

  Art.nr: 242321
  • DAB+-radio med 10 forhåndsinnstillinger
  • Kan drives på strøm eller batteri
  • Tydelig display
  • Klokkeradiofunksjoner
  • Hodetelefonutgang

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

POPvintage er en perfekt kjøkkenradio som gir deg digital-radio av høy kvalitet, og det retro designet pynter opp hjemmet ditt.  I tillegg til å nyte radio, kan du også bruke den som vekkerklokke, da den er utstyrt med både alarm-, snooze- og innsovingsfunksjon.

POPvintage har en hodetelefonutgang for de gangene du vil høre på radio uten å forstyrre andre, og du kan ta den med deg når du skal ut på verandaen eller i hagen, da den også kan gå på batteri.

POP POP Pop Vintage - Creme 100264 POPvintage er en perfekt kjøkkenradio som gir deg digital-radio av høy kvalitet, og det retro designet pynter opp hjemmet ditt.  I tillegg til å nyte radio, kan du også bruke den som vekkerklokke, da den er utstyrt med både alarm-, snooze- og innsovingsfunksjon.POPvintage har en hodetelefonutgang for de gangene du vil høre på radio uten å forstyrre andre, og du kan ta den med deg når du skal ut på verandaen eller i hagen, da den også kan gå på batteri. Radio 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Radio
  3. Radio