Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Full HD 3D-projektor med trådløs HDMI

Epson EH-TW6100W

  Art.nr: 178073
 • Full HD 3D-projektor
 • Trådløs tilkobling
 • Kontrast på 40 000:1
 • Lysstyrke på 2300 ANSI Lumen
 • Trådløs HDMI med 5 innganger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(1 stk)

 • Ossistar 25.10.2013

  Helt knall

  Jeg må innrømme at jeg hadde lave forventninger til den trådløse hdmi-en, særlig når jeg skulle sende 3D-bilder. Men det var helt uten grunn, det fungerer utrolig bra!

  Prosjektoren gir klare og sterke bilder, men jeg skulle ønske at det var litt bedre forstørring på den slik at jeg fikk større bilde på lerretet. Henger nå en 3-4 meter unna og det gir ca 100 " på maks zoom.

  Alle innstillingene gjør at du kan sette projektoren stort sett hvor som helst, må ikke være midt forran lerretet sånn som de fleste andre.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt
 • jossa123 01.01.2015
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Precis, den trådlösa sändaren gör att du inte behöver ha en HDMI-kabel mellan projektor och exempelvis dator.

   SebastianNetOnNet 12.03.2015
 • Jeg har en projektor av denne typen, og er veldig fornøyd med den. Men hvor får jeg tak i ny lampe når denne ryker pga begrenset levetid?

  Morten74 01.09.2014
  Eller
  Avbryt

Teknisk spesifikasjon

Allment
Projeksjonssystem 3LCD
Støtte for 3D Ja
Skjermegenskaper
Format 16:9
Oppløsning 1920 x 1080 (Full HD)
Kontrastforhold statisk 1000:1
Kontrastforhold dynamisk 40 000:1
Lysstyrke 2300 ANSI Lumen
Bildeforbedring 3D depth adjustment, 480hz drive for 3D viewing, Auto colour optimizer, Automatisk fargeoptimering, Automatisk trapeskorreksjon, Epson Cinema Filter, Epson Super White, Seksakset fargekontroll, Slide show, Funksjon for delt skjerm, Super resolution
Bildestørrelse 30 - 300"
Projeksjonsavstand 0,9 - 14,5 meter (Wide/Tele)
Bildesystem PAL, SECAM, NTSC (via A/V)
Videoformat 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i/p
Datakompatibiltet VGA, SVGA, XGA, SXGA, WXGA
Optisk zoom 1,6x
Digital zoom 0,0x
Lens shift Nei
Keystone-korrigering +- 30 grader (V/H)
Lydegenskaper
Innebygde høyttalere Ja
Høyttalereffekt 2 x 10 W
Tilkoblinger
HDMI-innganger 2 Stk
Komponentvideo-inngang 1 Stk
S-Video-inngang Nei
Kompositvideoinngang 1 Stk
VGA 1 Stk
Analog lydinngang (2 x RCA) Ja
Analog lydinngang (3,5 mm) Nei
Analog lydutgang 0 Stk
USB-porter 0 Stk
Minnekortleser Nei
Støtte minnekortformat Ikke aktuelt
Videofiler som støttes Ikke aktuelt
Bildefiler som støttes JPG
Lydfiler som støttes Ikke aktuelt
Kablet nettverkstilkobling (Ethernet) Nei
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi) Ja
Andre tilkoblinger RS-232C
Øvrig
Type lampe E-TORL
Brennetid lampe Opp til 5000 timer
Lampegaranti 3 år / 2000 timer, det som oppnås først
Lydnivå 24dB
Menyspråk Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Strømforbruk på 358 W
Strømforbruk standby 0,4 W
Fjernkontroll Ja
Medfølgende tilbehør Bakbelyst fjernkontroll med batteri, trådløs HDMI-sender, strømkabel, bruksanvisning, 1 x 3D-brille
Bredde 420,0 mm
Høyde 137,0 mm
Dybde 365,0 mm
Vekt 6,0 Kg

Produktbeskrivelse

Epson EH-TW6100W er en avansert hjemmekinoprojektor som gir fantastiske bilder uansett om du skal se på film, sport eller spille TV-spill. Projektoren har høy kontrast og lysstyrke, samt automatisk fargeoptimering som justeres etter lysforholdene i rommet, så du slipper å knote med innstillinger når mørket senker seg utenfor. Trådløs tilkobling av utstyr som Blu-ray og PC gir et enkelt oppsett uten mye kabler.

Med et kontrastforhold på 40 000:1 er du sikret en strålende bildekvalitet, og lysstyrken på 2300 ANSI Lumen sammen med Epsons 3LCD-teknologi gjør at du får et strålende bilde selv om du ikke får mørklagt rommet fullstendig. Lysstyrken er like høy både for hvitt og farget lys. Den automatiske fargeoptimaliseringen velger riktig fargemodus ut fra lysnivået i rommet.

Trådløs overføring av full HD-signal

Den trådløse Full HD-teknologien gjør at du kan koble Epson EH-TW6100W til eksterne enheter som Blu-ray-spillere eller laptops helt trådløst via WiFi. Støtter ikke avspilleren WiFi, kan du bruke den medfølgende trådløse senderen i stedet. Den trådløse senderen har hele 5 HDMI-innganger, så du skal kunne koble til det meste du har av utstyr. På den trådløse mottakeren har du også mulighet til å koble til en flatskjerm via en fysisk HDMI-utgang. På den måten kan du bruke senderen som en HDMI-veksler, selv når du ikke bruker projektoren.

En stor opplevelse med 3D

Med Epson EH-TW6100W kan du oppleve 3D som på kino. Epsons teknologi for forbedret lysstyrke gjør 3D-bildet mer lyssterkt enn mange andre Full HD 3D-projektorer på markedet i dag. For å se på 3D-innhold, trenger du aktive 3D-briller (1 x 3D-brille medfølger, flere Epson ELPGS03 3D-briller selges som tilbehør).

Projektoren har også en 2D- til 3D-konverteringsfunksjon, som gjør at du ved et knappetrykk kan forvandle vanlig 2D-innhold til simulert 3D. Justering av 3D-dybden gir en stor 3D opplevelse med bedre kvalitet enn med tidligere Epson 3D-projektorer.

Split-screen funksjon

Epson EH-TW6100W er utstyrt med en smart funksjon for delt skjerm, som gjør at du kan følge med på to fotballkamper samtidig, eller se på nyhetene mens du surfer ved siden av. Det eneste du trenger er to separate signalkilder.

Klikk her for å se hvilke alternativ du kan bruke for split-screen

Stillegående vifte

Viftelyd kan være irriterende i stille partier av filmer. Viften på Epson EH-TW6100W er meget stillegående, så du slipper forstyrrende lyd. I Eco-modus er viftelyden ikke høyere enn 24 dB.

Enkelt oppsett

Projektoren har fem ulike fargeområder, samt automatisk fargeoptimering. Det forenkler instillingene, og gjør at du raskt kan ta i bruk Epson EH-TW6100W. Horisontal og vertikal trapeskorreksjon gjør at du enkelt justerer bildet så det blir korrekt.

 

Epson Epson EH-TW6100W V11H502040LW Epson EH-TW6100W er en avansert hjemmekinoprojektor som gir fantastiske bilder uansett om du skal se på film, sport eller spille TV-spill. Projektoren har høy kontrast og lysstyrke, samt automatisk fargeoptimering som justeres etter lysforholdene i rommet, så du slipper å knote med innstillinger når mørket senker seg utenfor. Trådløs tilkobling av utstyr som Blu-ray og PC gir et enkelt oppsett uten mye kabler. Med et kontrastforhold på 40 000:1 er du sikret en strålende bildekvalitet, og lysstyrken på 2300 ANSI Lumen sammen med Epsons 3LCD-teknologi gjør at du får et strålende bilde selv om du ikke får mørklagt rommet fullstendig. Lysstyrken er like høy både for hvitt og farget lys. Den automatiske fargeoptimaliseringen velger riktig fargemodus ut fra lysnivået i rommet. Trådløs overføring av full HD-signal Den trådløse Full HD-teknologien gjør at du kan koble Epson EH-TW6100W til eksterne enheter som Blu-ray-spillere eller laptops helt trådløst via WiFi. Støtter ikke avspilleren WiFi, kan du bruke den medfølgende trådløse senderen i stedet. Den trådløse senderen har hele 5 HDMI-innganger, så du skal kunne koble til det meste du har av utstyr. På den trådløse mottakeren har du også mulighet til å koble til en flatskjerm via en fysisk HDMI-utgang. På den måten kan du bruke senderen som en HDMI-veksler, selv når du ikke bruker projektoren. En stor opplevelse med 3D Med Epson EH-TW6100W kan du oppleve 3D som på kino. Epsons teknologi for forbedret lysstyrke gjør 3D-bildet mer lyssterkt enn mange andre Full HD 3D-projektorer på markedet i dag. For å se på 3D-innhold, trenger du aktive 3D-briller (1 x 3D-brille medfølger, flere Epson ELPGS03 3D-briller selges som tilbehør). Projektoren har også en 2D- til 3D-konverteringsfunksjon, som gjør at du ved et knappetrykk kan forvandle vanlig 2D-innhold til simulert 3D. Justering av 3D-dybden gir en stor 3D opplevelse med bedre kvalitet enn med tidligere Epson 3D-projektorer. Split-screen funksjon Epson EH-TW6100W er utstyrt med en smart funksjon for delt skjerm, som gjør at du kan følge med på to fotballkamper samtidig, eller se på nyhetene mens du surfer ved siden av. Det eneste du trenger er to separate signalkilder. Klikk her for å se hvilke alternativ du kan bruke for split-screen Stillegående vifte Viftelyd kan være irriterende i stille partier av filmer. Viften på Epson EH-TW6100W er meget stillegående, så du slipper forstyrrende lyd. I Eco-modus er viftelyden ikke høyere enn 24 dB. Enkelt oppsett Projektoren har fem ulike fargeområder, samt automatisk fargeoptimering. Det forenkler instillingene, og gjør at du raskt kan ta i bruk Epson EH-TW6100W. Horisontal og vertikal trapeskorreksjon gjør at du enkelt justerer bildet så det blir korrekt.   Projektor 5 1 11990 NOK 11990 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Projektor
 3. Projektor