Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Enkleste veien til god TV-underholdning!

Google Chromecast

  Art.nr: 192559
  • Kobles til TV via HDMI
  • Stream fra telefon, nettbrett og data
  • Støtte for Netflix, HBO Nordic og YouTube
  • Speil innhold fra PC/Mac
  • Maks 1 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Len deg tilbake og nyt underholdningGoogle Chromecast

Med Google Chromecast blir det enklere enn noensinne å nyte internettbasert underholdning direkte på TV-en. Filmer, TV, musikk og mye mer blir nå lett tilgjengelig via Netflix, HBO Nordic, Viaplay, YouTube og Googles nettleser Chrome. Nå kan du la deg bli underholdt på storskjermen i stua fremfor den lille skjermen på telefonen eller nettbrettet.

Bruk enhetene du allerede har

Chromecast fungerer med enhetene du allerede har og inkluderer Android-nettbrett**, Android-telefoner**, Chrome for Mac* og Chrome for Windows*. Når du har funnet frem til hva du ønsker å se eller høre kan du styre alt fra enheten du har i hånden, inkludert lydvolum. Glem avanserte grensesnitt og mengder med fjernkontroller. Har du allerede en datamaskin eller smart enhet hjemme får du med Google Chromecast alt du trenger.

Koble til - og du er klar!Anslut till ett trådlöst nätverk och njut av din underhållning

Med Chromecast er installasjonen så enkel at alle klarer det på egenhånd. Du setter den helt enkelt inn i en av TV-ens HDMI-innganger, kobler til et trådløst nettverk (WiFi) og vips, du er klar til å sende over filmer, TV og musikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Du kan også speile det du viser i nettleseren Chrome på en PC eller Mac over til TV-en.

*Google Chromecast kan brukes sammen med WiFi-kompatible telefoner og nettbrett med Android 2.3 eller senere, Chrome for Mac og Windows (datamaskiner) samt Chromebook Pixel.

*For å komme i gang med din nye Chromecast og Chrome via Mac / PC følger du instruksjonene i linken: https://cast.google.com/chromecast/setup (åpnes i ny fane).

**For å benytte deg av Google Chromecast på en Android-enhet installerer du følgende app fra Google Play (åpnes i ny fane) på din smarttelefon eller nettbrett.

Anbefalt tilbehør

192559 Google Google Chromecast H2G2-42 Len deg tilbake og nyt underholdningMed Google Chromecast blir det enklere enn noensinne å nyte internettbasert underholdning direkte på TV-en. Filmer, TV, musikk og mye mer blir nå lett tilgjengelig via Netflix, HBO Nordic, Viaplay, YouTube og Googles nettleser Chrome. Nå kan du la deg bli underholdt på storskjermen i stua fremfor den lille skjermen på telefonen eller nettbrettet.Bruk enhetene du allerede harChromecast fungerer med enhetene du allerede har og inkluderer Android-nettbrett**, Android-telefoner**, Chrome for Mac* og Chrome for Windows*. Når du har funnet frem til hva du ønsker å se eller høre kan du styre alt fra enheten du har i hånden, inkludert lydvolum. Glem avanserte grensesnitt og mengder med fjernkontroller. Har du allerede en datamaskin eller smart enhet hjemme får du med Google Chromecast alt du trenger.Koble til - og du er klar!Med Chromecast er installasjonen så enkel at alle klarer det på egenhånd. Du setter den helt enkelt inn i en av TV-ens HDMI-innganger, kobler til et trådløst nettverk (WiFi) og vips, du er klar til å sende over filmer, TV og musikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Du kan også speile det du viser i nettleseren Chrome på en PC eller Mac over til TV-en.*Google Chromecast kan brukes sammen med WiFi-kompatible telefoner og nettbrett med Android 2.3 eller senere, Chrome for Mac og Windows (datamaskiner) samt Chromebook Pixel.*For å komme i gang med din nye Chromecast og Chrome via Mac / PC følger du instruksjonene i linken: https://cast.google.com/chromecast/setup (åpnes i ny fane).**For å benytte deg av Google Chromecast på en Android-enhet installerer du følgende app fra Google Play (åpnes i ny fane) på din smarttelefon eller nettbrett. Best i test 4,3 128 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Best i test