Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Oppfølgeren til Speedlite 430 EXII

Canon Speedlite 430 EX II ledtal 43

  Art.nr: 116863
 • Ledetall 43
 • Mer stabil blitsfot
 • Kan styres via menyen på kameraet
 • 20% kortere oppladingstid mellom eksponeringene

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Canon Speedlite 430EX II erstatter Canons Speedlite 430EX og gir hurtig, stille oppladning og fullstendig kontroll via menysystemet på kompatible EOS-kameraer. Den er perfekt både for amatører og profesjonelle som behøver en allsidig blits for alle anledninger.


Nye funksjoner
Canon Speedlite 430EX II har en mengde nye funksjoner som gjør den enkel å bruke og gir maksimal fleksibilitet. Oppladningstiden er redusert med omtrent 20 % og oppladingen er lydløs for å minske forstyrrelser. Et nytt metallfeste med omdesignet tilkoblingsspiss gir en meget stabil kommunikasjon mellom kameraet og blits. Det er også en ny hurtigfrigjørings-- og låsmekanisme for hurtig tilkobling til kameraet.
Deresom Speedlite 430EX II brukes i manuell innstilling har den innstillinger i 1/3 forsterker for økt presisjon. Deresom Speedlite 430EX II brukes med kompatibel EOS-kamera kan alle innstillinger dessuten kontrolleres via kameraet menysystem, det gjør det mulig å raskt og intuitivt bytte innstillinger.

Systemblits
Canon Speedlite 430EX II er en nøkkelkomponent i innebygde blitssystemet for både analoge og digital kamera og den er fullstendig kompatibel med det avstandslenkede E-TTL II-systemet som er på nye EOS-kamera. Den kan også benyttes som en slavenhet i kombinasjon med en masterenhet for trådløs blitsutløsing.

Hvitbalansekompensasjon
Små variasjoner i biltsens spenning og lysstyrke kan destabilisere hvitbalansen i henholdsvis bilder i en bildeserie. Speedlite 430EX II kompenserer det gjennom å føre over fargeinformasjon fra blits til kameraet. Den har informasjonen brukes etter til å optimere hvitbalanseinnstillingen for hver enkeltbilde. Den her funksjonen fungerer deresom kameraet er innstilt på Automatisk VB eller Blitsmetode.

Matchende sensorstørrelse
Når Canon Speedlite 430EX II monteres på kompatible digitale EOS-kamera kjenner den av om sensoren er helbilde, APS-C eller APS-H. Biltsens zoominnstilling blir justert deretter automatisk, og den blitsutlysning og opplading som er nødvendig optimeres for hvert bilde.

Full utstyrt for fullstendig kontroll
Øvrige funksjoner på Canon Speedlite 430EX II omfatter blitssynkronisering med første og andre ridån, eksponeringskompensasjon og ni funksjoner for egen programmering.

Tilbehør
Canon Speedlite 430EX II kan benyttes med følgende tilbehør: Canon forlengelseskabel OC-E3 og Speedlite-blitsbeholder SB-E2. OC-E3 har en praktisk hurtigfrigjørings-- og låsmekanisme gir trådtilkoblet fleksibilitet på korte avstand med Speedlite 430EX II. Speedlite-blitsholderen SB-E2 er utformet spesiell for bryllups- og pressfotografering og gjør og Speedlite 430EX II kan monteres på ene siden av kameraet ? hvilket fjerner de skarpe, unaturlige skygger som kan oppstå på en siden av motivet i fotografering i portrettsinnstilling med en kameramontert blits

Anbefalt tilbehør

(6 stk)
 • Fotograferingshøyde 58,5-151 cm
 • 61 cm sammenfoldet
 • Treveis hode og 360 graders bevegelse

199,-

Canon Canon Speedlite 430 EX II ledtal 43 2805B007 Canon Speedlite 430EX II erstatter Canons Speedlite 430EX og gir hurtig, stille oppladning og fullstendig kontroll via menysystemet på kompatible EOS-kameraer. Den er perfekt både for amatører og profesjonelle som behøver en allsidig blits for alle anledninger.Nye funksjonerCanon Speedlite 430EX II har en mengde nye funksjoner som gjør den enkel å bruke og gir maksimal fleksibilitet. Oppladningstiden er redusert med omtrent 20 % og oppladingen er lydløs for å minske forstyrrelser. Et nytt metallfeste med omdesignet tilkoblingsspiss gir en meget stabil kommunikasjon mellom kameraet og blits. Det er også en ny hurtigfrigjørings-- og låsmekanisme for hurtig tilkobling til kameraet.Deresom Speedlite 430EX II brukes i manuell innstilling har den innstillinger i 1/3 forsterker for økt presisjon. Deresom Speedlite 430EX II brukes med kompatibel EOS-kamera kan alle innstillinger dessuten kontrolleres via kameraet menysystem, det gjør det mulig å raskt og intuitivt bytte innstillinger.SystemblitsCanon Speedlite 430EX II er en nøkkelkomponent i innebygde blitssystemet for både analoge og digital kamera og den er fullstendig kompatibel med det avstandslenkede E-TTL II-systemet som er på nye EOS-kamera. Den kan også benyttes som en slavenhet i kombinasjon med en masterenhet for trådløs blitsutløsing.HvitbalansekompensasjonSmå variasjoner i biltsens spenning og lysstyrke kan destabilisere hvitbalansen i henholdsvis bilder i en bildeserie. Speedlite 430EX II kompenserer det gjennom å føre over fargeinformasjon fra blits til kameraet. Den har informasjonen brukes etter til å optimere hvitbalanseinnstillingen for hver enkeltbilde. Den her funksjonen fungerer deresom kameraet er innstilt på Automatisk VB eller Blitsmetode.Matchende sensorstørrelseNår Canon Speedlite 430EX II monteres på kompatible digitale EOS-kamera kjenner den av om sensoren er helbilde, APS-C eller APS-H. Biltsens zoominnstilling blir justert deretter automatisk, og den blitsutlysning og opplading som er nødvendig optimeres for hvert bilde.Full utstyrt for fullstendig kontrollØvrige funksjoner på Canon Speedlite 430EX II omfatter blitssynkronisering med første og andre ridån, eksponeringskompensasjon og ni funksjoner for egen programmering.TilbehørCanon Speedlite 430EX II kan benyttes med følgende tilbehør: Canon forlengelseskabel OC-E3 og Speedlite-blitsbeholder SB-E2. OC-E3 har en praktisk hurtigfrigjørings-- og låsmekanisme gir trådtilkoblet fleksibilitet på korte avstand med Speedlite 430EX II. Speedlite-blitsholderen SB-E2 er utformet spesiell for bryllups- og pressfotografering og gjør og Speedlite 430EX II kan monteres på ene siden av kameraet ? hvilket fjerner de skarpe, unaturlige skygger som kan oppstå på en siden av motivet i fotografering i portrettsinnstilling med en kameramontert blits Blits 4,5 2 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
 1. Lyd og bilde
 2. Kamera og Foto
 3. Kameratilbehør
 4. Blits