Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Synkroniserings- og ladekabel USB-C til USB-A

Andersson USB-C to USB-A 3.0 2m Gray

  Art.nr: 240846
  • Lengde: 2 meter
  • Støtte for 3 A
  • Flettet tekstilkabel
  • Overføringshastighet opp til 5 GB/s
  • USB-C til USB-A

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Variant Grå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Med denne synkroniserings- og ladekabelen kan du koble dine USB-A-enheter til produkter med USB-C-tilkobling. Du trenger ikke å bekymre deg for hvilken vei å plugge i kabelen, siden USB-C er en ny brukervennlig bakoverkompatibel tilkobling som lar deg koble kabelen til enheten i begge retninger. Kabelen er 2 meter lang.

240846 Andersson Andersson USB-C to USB-A 3.0 2m Gray Med denne synkroniserings- og ladekabelen kan du koble dine USB-A-enheter til produkter med USB-C-tilkobling. Du trenger ikke å bekymre deg for hvilken vei å plugge i kabelen, siden USB-C er en ny brukervennlig bakoverkompatibel tilkobling som lar deg koble kabelen til enheten i begge retninger. Kabelen er 2 meter lang. USB-C-kabel 5 1 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd & Bilde
  2. Kabler
  3. USB-C-kabel