Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lightning-kabel til iPad, iPhone og iPod

Andersson Lightning Cable Metallic 1m Dark Grey

  Art.nr: 227815
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2.4 A
  • Til Apple-produkter med Lightning-kontakt
  • Apple-sertifisert
  • Lad og synkroniser

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Variant Mørkegrå

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson Lightning Metallic er en kabel som kan brukes til både lading og synkronisering av Apple-produkter med Lightning-kontakt. Med støtte for 2,4A lading kan den brukes både til iPad og iPhone. Kabelen kan kobles til en datamaskin for lading og synkronisering, eller til en USB-adapter.

Apple-sertifisert

Apple har inspisert og godkjent konstruksjonen av alle Andersson-kabler med Lightning-kontakt.

227815 Andersson Andersson Lightning Cable Metallic 1m Dark Grey Andersson Lightning Metallic er en kabel som kan brukes til både lading og synkronisering av Apple-produkter med Lightning-kontakt. Med støtte for 2,4A lading kan den brukes både til iPad og iPhone. Kabelen kan kobles til en datamaskin for lading og synkronisering, eller til en USB-adapter. Apple-sertifisert Apple har inspisert og godkjent konstruksjonen av alle Andersson-kabler med Lightning-kontakt. Lightning-kabel 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Lyd & Bilde
  2. Kabler
  3. Lightning-kabel