Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Adapter 3.5 mm til USB-C

Hama USB-C Adapter to 3.5mm Audio Jack

  Art.nr: 1003505
  • Gullplatenterte kontakter
  • Kompakt design
  • Enkel å bruke

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Hama USB-C adapter er et perfekt tilbehør for smarttelefonen eller nettbrettet. Ved å koble til adapteren via USB-C-inngangen, har du muligheten til å koble ulike lydkilder direkte via adapteren.

USB-C-adapteren fungerer like godt for nettbrett som mobiltelefoner, men fungerer også for MacBook, gerar lika bra till surfplattor som mobiltelefoner men fungerar också till Macbooks,Notebooks og PCer. Dette gjør at du kan koble til en hodetelefon eller en annen lydkilde.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Hodetelefonsplitter
  • Del musikken fra en lydenhet til en annen
  • 1 x 3,5 mm-kontakt hann

19,-

Hama Hama USB-C Adapter to 3.5mm Audio Jack 135717 Hama USB-C adapter er et perfekt tilbehør for smarttelefonen eller nettbrettet. Ved å koble til adapteren via USB-C-inngangen, har du muligheten til å koble ulike lydkilder direkte via adapteren.USB-C-adapteren fungerer like godt for nettbrett som mobiltelefoner, men fungerer også for MacBook, gerar lika bra till surfplattor som mobiltelefoner men fungerar också till Macbooks,Notebooks og PCer. Dette gjør at du kan koble til en hodetelefon eller en annen lydkilde. Adapter 9 NOK 9 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Kabler
  3. Adapter