Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Soundbar med superrealistisk heftig lyd

Samsung HW-MS660

  Art.nr: 243654
  • Få krystallklar lyd med HD Audio
  • Stream musikk helt trådløst via Bluetooth
  • Dyp bass uten subwoofer
  • Perfekt lyd uansett TV
  • Surroundlyd med bredt lydbilde
  • Maks 2 stk. per kunde
2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Med Samsungs soundbar HW-MS660 får du HD-lyd i høy kvalitet med et bredt lydbilde i stort omfang. Fullstappet med hele ni høyttalerelementer får du klar lyd, men også dyp bass når der det trengs. Soundbaren kan lett kobles til alle TV-er på markedet og har du en TV fra Samsung, kan den kobles opp trpdløs. Veggfeste medfølger for stilig montering på veggen.

Føl intensiteten fra 9 høyttalerelementer

Soundbaren sin unike egenskap er at hver høyttaler er i stand til å simultant bevege seg da flere har unike forsterkere som bidrar til gode muligheter for å få mer kraftig bass, samtidig som det gir skarp og klar lyd. Alt dette uten å ha flere høyttalere spredt rundt i rommet og tross dette gir god spredning i rommet.

Hør på musikk trådløst

Filmer og serier er ikke det eneste du ønsker å oppleve med god og fyldig lyd. Når du lytter til musikk vil du gjerne ha den samme levende musikkopplevelsen og enda bedre blir det uten kabler i veggen. Med Bluetooth kan du koble direkte til soundbaren med for eksempel smarttelefonen din.

Med appen Samsung Multiroom kan du nyte et utvalg av musikk med høy lydkvalitet. Perfekt for deg som for eksempel har alle spillelister på Spotify, iTunes eller Soundcloud. Du kan også koble trådløst til din Samsung-TV med V SoundConnect.

Realistisk lydkvalitet

HW-MS660 bruker teknologier som HD Audio som gir fyldig lyd i både musikk og film ved å beholde ukomprimert kvalitet tilsvarende den originale lyden og en oppløsning på 24 bits. Dette kan helt klart sammenlignes med en tradisjonell CD som har komprimert lyd til 16-bit.
Alle produserte soundbarer testes og finjusteres for å oppnå optimal balanse i rommet. Alt for å gi en bred og intens opplevelse for deg i hjemme.

Enkelt med Samsung One Remote

Dersom du har en TV fra Samsung kan du enkelt styre alle enheter med samme kontroll, hvis de er kompatible med Samsung One Remote Control/Premium. De fleste soundbar-funksjoner får du enkelt opp direkte på TV-en, for eksempel lydeffekter og volum. Ellers kan du enkelt la den integrerte Smart Sound Mode-funksjonen automatisk optimalisere lyden fullstendig basert på hva som spilles akkurat nå og lar deg fokusere på innholdet.

Mulighet for større design

Om du ønsker en enda mer kraftfull surround-effekt hjemme, kan du enkelt utvide lyden ved å koble to trådløse Wireless Audio 360 enheter plassert bak i rommet for å forbedre den samlede effekten. Dette krever ingen ekstra kabler.

Samsung Samsung HW-MS660 HW-MS660/XE Med Samsungs soundbar HW-MS660 får du HD-lyd i høy kvalitet med et bredt lydbilde i stort omfang. Fullstappet med hele ni høyttalerelementer får du klar lyd, men også dyp bass når der det trengs. Soundbaren kan lett kobles til alle TV-er på markedet og har du en TV fra Samsung, kan den kobles opp trpdløs. Veggfeste medfølger for stilig montering på veggen. Føl intensiteten fra 9 høyttalerelementer Soundbaren sin unike egenskap er at hver høyttaler er i stand til å simultant bevege seg da flere har unike forsterkere som bidrar til gode muligheter for å få mer kraftig bass, samtidig som det gir skarp og klar lyd. Alt dette uten å ha flere høyttalere spredt rundt i rommet og tross dette gir god spredning i rommet. Hør på musikk trådløst Filmer og serier er ikke det eneste du ønsker å oppleve med god og fyldig lyd. Når du lytter til musikk vil du gjerne ha den samme levende musikkopplevelsen og enda bedre blir det uten kabler i veggen. Med Bluetooth kan du koble direkte til soundbaren med for eksempel smarttelefonen din. Med appen Samsung Multiroom kan du nyte et utvalg av musikk med høy lydkvalitet. Perfekt for deg som for eksempel har alle spillelister på Spotify, iTunes eller Soundcloud. Du kan også koble trådløst til din Samsung-TV med V SoundConnect. Realistisk lydkvalitet HW-MS660 bruker teknologier som HD Audio som gir fyldig lyd i både musikk og film ved å beholde ukomprimert kvalitet tilsvarende den originale lyden og en oppløsning på 24 bits. Dette kan helt klart sammenlignes med en tradisjonell CD som har komprimert lyd til 16-bit.Alle produserte soundbarer testes og finjusteres for å oppnå optimal balanse i rommet. Alt for å gi en bred og intens opplevelse for deg i hjemme. Enkelt med Samsung One Remote Dersom du har en TV fra Samsung kan du enkelt styre alle enheter med samme kontroll, hvis de er kompatible med Samsung One Remote Control/Premium. De fleste soundbar-funksjoner får du enkelt opp direkte på TV-en, for eksempel lydeffekter og volum. Ellers kan du enkelt la den integrerte Smart Sound Mode-funksjonen automatisk optimalisere lyden fullstendig basert på hva som spilles akkurat nå og lar deg fokusere på innholdet. Mulighet for større design Om du ønsker en enda mer kraftfull surround-effekt hjemme, kan du enkelt utvide lyden ved å koble to trådløse Wireless Audio 360 enheter plassert bak i rommet for å forbedre den samlede effekten. Dette krever ingen ekstra kabler. Soundbar 3,7 7 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar