Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst 4.1 underholdningsystem med Bluetooth

LG SJ4R

  Art.nr: 244344
  • Surroundlyd med totalt 420 Watt effekt
  • HD-Audio og ASC for klar og balansert lyd
  • Trådløs musikk via Bluetooth
  • Trådløs og kraftig subwoofer
  • Utmerket lyd til TVen
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG SJ4R

LG SJ4R hjemmekinopakke gir deg mer enn bare HD-lyd med utmerket lydgjengivelse fra en enkel soundbar som lett å plassere. Med egne kabhøyttalere og en kraftig subwoofer som kobles trådløst til hovedenheten kan du få ekte surroundlyd med god effekt på enklest mulige hvis.

Adaptive Sound Control

Med støtte for ASC (Adaptive Sound Control) justeres all lyd i realtid slik at dialogen kan holde seg klar og tydelig når det er i fokus, samtidig som den registrerer også lavere frekvenser som gjør at subwooferens lydnivå tilpasses. Dette er for at du skal kunne få et så dynamisk og korrekt lydbilde som mulig. 

Utmerkt lyd i Hi-Res kvalitet

Med støtte for flere høyoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC og FLAC-format slik at kan du få bedre lyd med 24-bit, 96 KHz oppløsning. Sammenlignet med tradisjonelle CD-plater som er komprimerte til 16 bit 44 KHz så får du en ukomprimert og mer enestående lyd det virkelig er verdt å lytte til.

Trådløs musikk via Bluetooth

Utover utmerket lydgjengivelse til TV-seriene og filmene passer dette lydsystemet også utmerket til å lytte til musikk, gode podcaster eller for å forsterke lyden til videoklippet på mobilen. Du tilkobler deg enkelt trådløst via Bluetooth til  LG SJ4R som registrerer din enhet automatiskt til og med fra stand-by-modus. Systemet passer alle typer lydkilder som har Bluetooth, enten det er mobiltelefon, nettbrett, datamaskin, MAC eller mediaspiller.

Mulighet for skikkelig omsluttende surroundlyd

Takket være den trådløse mottakeren får du en problemfri installasjon av de bakre høyttalerne på 120 watt som bidrar til en enda mer omsluttende lydopplevelse. Det samme gjelder også den kraftige trådløse subwooferen med effekt på 180 watt som enkelt og optimalt kan plasseres der du synes den egner seg best.

Du får med en dedikert fjernkontroll for akkurat din nye soundbar, men det finnes også støtte for å eksempelvis justere lydnivået på din soundbar med også din TVs fjernkontroll om TVen din støtter den samme teknologien.

LG LG SJ4R SJ4R LG SJ4R LG SJ4R hjemmekinopakke gir deg mer enn bare HD-lyd med utmerket lydgjengivelse fra en enkel soundbar som lett å plassere. Med egne kabhøyttalere og en kraftig subwoofer som kobles trådløst til hovedenheten kan du få ekte surroundlyd med god effekt på enklest mulige hvis. Adaptive Sound Control Med støtte for ASC (Adaptive Sound Control) justeres all lyd i realtid slik at dialogen kan holde seg klar og tydelig når det er i fokus, samtidig som den registrerer også lavere frekvenser som gjør at subwooferens lydnivå tilpasses. Dette er for at du skal kunne få et så dynamisk og korrekt lydbilde som mulig.  Utmerkt lyd i Hi-Res kvalitet Med støtte for flere høyoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC og FLAC-format slik at kan du få bedre lyd med 24-bit, 96 KHz oppløsning. Sammenlignet med tradisjonelle CD-plater som er komprimerte til 16 bit 44 KHz så får du en ukomprimert og mer enestående lyd det virkelig er verdt å lytte til. Trådløs musikk via Bluetooth Utover utmerket lydgjengivelse til TV-seriene og filmene passer dette lydsystemet også utmerket til å lytte til musikk, gode podcaster eller for å forsterke lyden til videoklippet på mobilen. Du tilkobler deg enkelt trådløst via Bluetooth til  LG SJ4R som registrerer din enhet automatiskt til og med fra stand-by-modus. Systemet passer alle typer lydkilder som har Bluetooth, enten det er mobiltelefon, nettbrett, datamaskin, MAC eller mediaspiller. Mulighet for skikkelig omsluttende surroundlyd Takket være den trådløse mottakeren får du en problemfri installasjon av de bakre høyttalerne på 120 watt som bidrar til en enda mer omsluttende lydopplevelse. Det samme gjelder også den kraftige trådløse subwooferen med effekt på 180 watt som enkelt og optimalt kan plasseres der du synes den egner seg best. Du får med en dedikert fjernkontroll for akkurat din nye soundbar, men det finnes også støtte for å eksempelvis justere lydnivået på din soundbar med også din TVs fjernkontroll om TVen din støtter den samme teknologien. Soundbar 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Soundbar