Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Knall lydpakke fra Harman Kardon tar deg til nye høyder!

Harman Kardon SB 26

  Art.nr: C27_1
 • Fantastisk lyd
 • HARMAN Display Surround-teknologi
 • Strøm enkelt musikk via Bluetooth
 • 2x HDMI med ARC og optisk lydinngang
 • Veggmonterbar soundbar, subwoofer kan plasseres fritt
2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

Knall lydpakke fra Harman Kardon tar deg til nye høyder!

2 990,-

Harman Kardon SB 26 er et soundbarsystem som tar den flate TV-lyden din til et nytt nivå. Med fire bass/mellomtoneelementer, to diskanter og en kraftig trådløs subwoofer får du utrolig bra hjemmekinolyd. Selve soundbaren kan plasseres på TV-benken eller monteres på veggen med de medfølgende veggfestene.

Harman Kardon SB 26 har alle funksjonene for det moderne, digitale hjemmet. To HDMI-innganger med ARC, Bluetooth for trådløs streaming av musikk, og både 3,5mm analog og optisk digital lydinngang.

Forbløffende levende lydfølelse

Med naturlig spredning av både akustisk og dynamisk lyd får du en heftig følelse av rå surroundlyd. Med 4 basshøyttalere og to med diskant kan du være helt trygg på at både film og musikk låter fett! Med nøye utvalgte komponenter av høy kvalitet i kombinasjon med virtuell surroundlyd kommer du ganske tett på ekte kinofølelse i stua!

Bluetooth

Takket være den innebygde Bluetooth-mottakeren er begrensningene få. Man kan spille musikk trådløst fra andre Bluetooth-kompatible enheter som mobiltelefoner og nettbrett, Og med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man heller ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet med Bluetooth!

Trådløs subwoofer

Med en trådløs subwoofer trenger man ikke å tenke på lange strekk med kabler. Man får et penere hjemmekinosystem og i tillegg flere plasseringsmuligheter. Det eneste du trenger for å få subwooferen til å fungere er å tilkoble den til strøm. Med Harman Kardon SB 26 får du en stilig og diskret hjemmekinoløsning.

Eksklusiv HARMAN Display Surround-teknologi

Takket være være HARMANS kunnskaper innen kinolyd kan Harman Kardon SB 26 tilby en utrolig realistisk hjemmekinolyd uten bruk av flere satelitthøyttalere plassert rundt om i rommet. Med HARMAN Display Surround-teknologi skapes det en virtuell surroundfølelse samtidig som den originale lydkodingen bevares, og dette kun fra en soundbar og en subwoofer.

HDMI med 3D-støtte og Audio Return Channel

Takket være to HDMI-innganger og én utgang av versjon 1.4 med støtte for 3D-materiale kan du bruke ditt nye soundbarsystem til å se 3D-materiale fra kompatible Blu-ray-spillere, moderne spillkonsoler eller  andre 3D-kompatible enheter. SB 26 har HDMI-tilkoblinger med Audio Return Channel noe som innebærer at man ikke trenger noen separat lydkabel for få TV-lyden ut via receiveren. Man trenger kun en eneste kabel mellom TV og receiver (Krever TV med HDMI-ARC, og HDMI-kabel v1.4).

Medfølger i pakken:

 • Soundbar
 • Subwoofer
 • IR repeater-kabel
 • Optisk lydkabel
 • HDMI-kabel
 • Strømadapter
 • 3,5-mm lydkabel
HarmanKardon HarmanKardon SB26 Soundbar

1 495,-
Dette produktet selges ikke separat

Denne enheten selges kun med subwoofer og inngår i egen pakke.

HarmanKardon HarmanKardon SB26 Subwoofer

1 495,-
Dette produktet selges ikke separat

Denne enheten selges kun med soundbar og inngår i egen pakke.

Se også

(1 stk)
 • Surroundlyd med totalt 500 watt effekt
 • Trådløs og kraftfull subwoofer
 • Chromecast-audio med multiroom-støtte

4 690,-

Se også

(1 stk)
 • Surroundlyd med totalt 500 watt effekt
 • Trådløs og kraftfull subwoofer
 • Chromecast-audio med multiroom-støtte

4 690,-

Harman Kardon SB 26 Harman Kardon SB 26 er et soundbarsystem som tar den flate TV-lyden din til et nytt nivå. Med fire bass/mellomtoneelementer, to diskanter og en kraftig trådløs subwoofer får du utrolig bra hjemmekinolyd. Selve soundbaren kan plasseres på TV-benken eller monteres på veggen med de medfølgende veggfestene. Harman Kardon SB 26 har alle funksjonene for det moderne, digitale hjemmet. To HDMI-innganger med ARC, Bluetooth for trådløs streaming av musikk, og både 3,5mm analog og optisk digital lydinngang. Forbløffende levende lydfølelse Med naturlig spredning av både akustisk og dynamisk lyd får du en heftig følelse av rå surroundlyd. Med 4 basshøyttalere og to med diskant kan du være helt trygg på at både film og musikk låter fett! Med nøye utvalgte komponenter av høy kvalitet i kombinasjon med virtuell surroundlyd kommer du ganske tett på ekte kinofølelse i stua! Bluetooth Takket være den innebygde Bluetooth-mottakeren er begrensningene få. Man kan spille musikk trådløst fra andre Bluetooth-kompatible enheter som mobiltelefoner og nettbrett, Og med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man heller ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet med Bluetooth! Trådløs subwoofer Med en trådløs subwoofer trenger man ikke å tenke på lange strekk med kabler. Man får et penere hjemmekinosystem og i tillegg flere plasseringsmuligheter. Det eneste du trenger for å få subwooferen til å fungere er å tilkoble den til strøm. Med Harman Kardon SB 26 får du en stilig og diskret hjemmekinoløsning. Eksklusiv HARMAN Display Surround-teknologiTakket være være HARMANS kunnskaper innen kinolyd kan Harman Kardon SB 26 tilby en utrolig realistisk hjemmekinolyd uten bruk av flere satelitthøyttalere plassert rundt om i rommet. Med HARMAN Display Surround-teknologi skapes det en virtuell surroundfølelse samtidig som den originale lydkodingen bevares, og dette kun fra en soundbar og en subwoofer. HDMI med 3D-støtte og Audio Return Channel Takket være to HDMI-innganger og én utgang av versjon 1.4 med støtte for 3D-materiale kan du bruke ditt nye soundbarsystem til å se 3D-materiale fra kompatible Blu-ray-spillere, moderne spillkonsoler eller  andre 3D-kompatible enheter. SB 26 har HDMI-tilkoblinger med Audio Return Channel noe som innebærer at man ikke trenger noen separat lydkabel for få TV-lyden ut via receiveren. Man trenger kun en eneste kabel mellom TV og receiver (Krever TV med HDMI-ARC, og HDMI-kabel v1.4). Medfølger i pakken: SoundbarSubwooferIR repeater-kabelOptisk lydkabelHDMI-kabelStrømadapter3,5-mm lydkabel Soundbar 5 7 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Soundbar