Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ultrahøy ytelse med en ultratynn design

Bose Soundbar 500

  Art.nr: 1004837
 • Slank design. Utviklet for kraft.
 • Wi-Fi® og Bluetooth® for å strømme musikk
 • Matt overside og metalldeksel

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

5 990,-

Delbetal fra 544,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Den stilige Bose Soundbar 500 som man ikke skal se på, men høre på. Den tynne profilen passer diskré under TV-skjermen, mens den kraftige akustikken fyller rommet med lyd. Kontroller Bose Soundbar 500 med fjernkontrollen som følger med, eller Bose Music-appen. I tillegg kan du med både Bluetooth- og Wi-Fi®-kompatibilitet trådløst strømme det du vil. 

Uansett om veggene består av gips, murstein eller glass, vil ADAPTiQ-lydromkalibreringen optimalisere den akustiske ytelsen for de unike egenskapene til rommet ditt, slik at du får en best mulig lytteopplevelse. Legg til Bose Bass Module 500 for dypere lyd eller legg til Bose-surroundhøyttalere for en fullstendig oppslukende lydopplevelse. HDMI™-ARC- tilkoblingen sørger for at systemet ditt er kompatibelt med den nyeste teknologien. Og det blir alltid bedre. Fremtidige programvareoppdateringer vil låse opp nye funksjoner – som integrert talekontroll og Apple AirPlay 2, når det blir tilgjengelig i landet ditt. Bose Soundbar 500 er del av en ny Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å være kompatible med hverandre, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Tilgjengelig i Bose Black.

Produktegenskaper

 • Slank design. Utviklet for kraft.
 • Wi-Fi® og Bluetooth® for å strømme musikk.
 • Matt overside og metalldeksel.
 • Flere funksjoner kommer – som talekontroll og Apple AirPlay 2, når det blir tilgjengelig.
 • Legg til valgfri Bose Bass Module 500 og Bose-surroundhøyttalere.
 • Medfølgende fjernkontroll, eller oppgrader til universell fjernkontroll.
 • ADAPTiQ-lydromkalibrering.
 • HDMI™ ARC-tilkobling.
 • Fjernkontrollen har seks forhåndsinnstillinger som gir tilgang til musikk med kun ett trykk. 
 • Personlig tilpasset opplevelse gjennom Bose Music-appen.
 • Kompatibel med andre Bose-smarthøyttalere og lydplanker for lyd i flere rom.

Musikk- og taletjenester varierer fra land til land. Du må ha et Wi-Fi®-hjemmenettverk og Internett-tilgang. Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, universell fjernkontroll til Bose Soundbar, Bose Soundbar-veggbrakett, Bose-surroundhøyttalere, SlideConnect og ADAPTiQ er varemerker som tilhører Bose Corporation. Apple og AirPlay er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Bluetooth®-navnet er et registrert varemerke som eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike varemerker av Bose Corporation er på lisens. Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance®. Termene HDMI og HDMI High-Definition Multimedia Interface samt HDMI-logoen er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører HDMI Licensing Administrator, Inc.

Se også

(0 stk)
 • Liten sub med uovertruffen bass som gir fyldig lyd, til tross for størrelsen
 • Trådløs tilkobling for enklere plassering
 • Enkelt å konfigurere

3 990,-

Se også

(0 stk)
 • Liten sub med uovertruffen bass som gir fyldig lyd, til tross for størrelsen
 • Trådløs tilkobling for enklere plassering
 • Enkelt å konfigurere

3 990,-

Anbefalt tilbehør

Bose Bose Soundbar 500 799702-2100 Den stilige Bose Soundbar 500 som man ikke skal se på, men høre på. Den tynne profilen passer diskré under TV-skjermen, mens den kraftige akustikken fyller rommet med lyd. Kontroller Bose Soundbar 500 med fjernkontrollen som følger med, eller Bose Music-appen. I tillegg kan du med både Bluetooth- og Wi-Fi®-kompatibilitet trådløst strømme det du vil.  Uansett om veggene består av gips, murstein eller glass, vil ADAPTiQ-lydromkalibreringen optimalisere den akustiske ytelsen for de unike egenskapene til rommet ditt, slik at du får en best mulig lytteopplevelse. Legg til Bose Bass Module 500 for dypere lyd eller legg til Bose-surroundhøyttalere for en fullstendig oppslukende lydopplevelse. HDMI™-ARC- tilkoblingen sørger for at systemet ditt er kompatibelt med den nyeste teknologien. Og det blir alltid bedre. Fremtidige programvareoppdateringer vil låse opp nye funksjoner – som integrert talekontroll og Apple AirPlay 2, når det blir tilgjengelig i landet ditt. Bose Soundbar 500 er del av en ny Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å være kompatible med hverandre, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Tilgjengelig i Bose Black. Produktegenskaper Slank design. Utviklet for kraft.Wi-Fi® og Bluetooth® for å strømme musikk.Matt overside og metalldeksel.Flere funksjoner kommer – som talekontroll og Apple AirPlay 2, når det blir tilgjengelig.Legg til valgfri Bose Bass Module 500 og Bose-surroundhøyttalere.Medfølgende fjernkontroll, eller oppgrader til universell fjernkontroll.ADAPTiQ-lydromkalibrering.HDMI™ ARC-tilkobling.Fjernkontrollen har seks forhåndsinnstillinger som gir tilgang til musikk med kun ett trykk. Personlig tilpasset opplevelse gjennom Bose Music-appen.Kompatibel med andre Bose-smarthøyttalere og lydplanker for lyd i flere rom. Musikk- og taletjenester varierer fra land til land. Du må ha et Wi-Fi®-hjemmenettverk og Internett-tilgang. Bose, Bose Bass Module, Bose Soundbar, universell fjernkontroll til Bose Soundbar, Bose Soundbar-veggbrakett, Bose-surroundhøyttalere, SlideConnect og ADAPTiQ er varemerker som tilhører Bose Corporation. Apple og AirPlay er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Bluetooth®-navnet er et registrert varemerke som eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike varemerker av Bose Corporation er på lisens. Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance®. Termene HDMI og HDMI High-Definition Multimedia Interface samt HDMI-logoen er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører HDMI Licensing Administrator, Inc. Soundbar 5990 NOK 5990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Høyttaler
 3. Soundbar