Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig Bluetooth-høyttaler med innebygget nødlader

Andersson BTX-7000

  Art.nr: 1002400
  • Strøm musikk med Bluetooth
  • Opptil 10 timers driftstid med effekt på 80 W
  • 6 høyttalerelementer gir kraftig lyd i alle retninger
  • IPX5-sertifisert
  • Frekvensområde 20 - 20 000 Hz

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Med fokus på kraftig 2.1-lyd har BTX-7000 seks separate høyttalerelement for optimal lydspredning integrert i et stilig design, som er lett å ta med på tur og med driftstid på inntil hele 10 timer. Via Bluetooth eller AUX kan du koble til smartelefonen og lade samtidig via USB-utgangen.

God batteritid og kraftig lyd

Om du ikke har høyttaleren tilkoblet til en strømkilde, kan du spille av musikk i opptil 10 timer på fulladet batteri, noe som gjør at du kan ta den med deg hvor som helst. Ved hjelp av batteriindikatoren på siden kan du se hvor mye strøm det er igjen til enhver tid. 
De 6 separate høyttalerne er fordelt i hver retning, som bidrar til effektiv lyd i 2.1-format, hvor 2x4"-høyttalere gir en slående bass, samtidig som de andre 4 tretommers-høyttalerne gir en god flyt av diskant i alle retninger. På den måten slipper du å tenke på hva som er hvor og du kan bare lene deg tilbake, kose deg med kremlåtene og god stemning.

Stilig og praktisk design med smarte funksjoner

Med flere høyttalerelementer plassert på hver sin side oppnås en fantastisk lyd-gjengivelse, spredt ut i dine omgivelser. Med det stilige designet og det praktiske, gummikledde bærehåndtaket tar du den enkelt med deg hvor enn du måtte ønske. På siden finnes det et lett oversiktlig kontrollpanel der du kan justere equaliser, bytte låt, endre volum og selvfølgelig skru av og på.

Kobler du til via Bluetooth kan du styre alt direkte fra lydkilden.

IPX5-sertifisert og beskyttede innganger

På den andre siden av kontrollpanelet finnes det gummibeskyttede innganger som lett kan løsnes for å koble til din ønskede lydkilde. Her kobler du inn strøm for lading, mikrofon eller en annen lydkilde via 3,5 mm AUX-inngangen eller USB-kabel for å lade opp telefonen. 

IPX5-sertifisering gir effektiv beskyttelse mot vannsprut, som betyr at det er klassifisert som trygt i henhold til europeiske standarder. Dette forhindrer høyttaleren i å ta skade hvis den er utsatt for vann, drikke eller regn - Så lenge gummitetningen er lukket.

Du får en allsidig høyttaler som du utvilsomt kan ta med på stranda hver dag i uka, samtidig som den gjør seg godt både i og utenfor hjemmet.

1002400 Andersson Andersson BTX-7000 Med fokus på kraftig 2.1-lyd har BTX-7000 seks separate høyttalerelement for optimal lydspredning integrert i et stilig design, som er lett å ta med på tur og med driftstid på inntil hele 10 timer. Via Bluetooth eller AUX kan du koble til smartelefonen og lade samtidig via USB-utgangen. God batteritid og kraftig lyd Om du ikke har høyttaleren tilkoblet til en strømkilde, kan du spille av musikk i opptil 10 timer på fulladet batteri, noe som gjør at du kan ta den med deg hvor som helst. Ved hjelp av batteriindikatoren på siden kan du se hvor mye strøm det er igjen til enhver tid. De 6 separate høyttalerne er fordelt i hver retning, som bidrar til effektiv lyd i 2.1-format, hvor 2x4"-høyttalere gir en slående bass, samtidig som de andre 4 tretommers-høyttalerne gir en god flyt av diskant i alle retninger. På den måten slipper du å tenke på hva som er hvor og du kan bare lene deg tilbake, kose deg med kremlåtene og god stemning. Stilig og praktisk design med smarte funksjoner Med flere høyttalerelementer plassert på hver sin side oppnås en fantastisk lyd-gjengivelse, spredt ut i dine omgivelser. Med det stilige designet og det praktiske, gummikledde bærehåndtaket tar du den enkelt med deg hvor enn du måtte ønske. På siden finnes det et lett oversiktlig kontrollpanel der du kan justere equaliser, bytte låt, endre volum og selvfølgelig skru av og på.Kobler du til via Bluetooth kan du styre alt direkte fra lydkilden. IPX5-sertifisert og beskyttede innganger På den andre siden av kontrollpanelet finnes det gummibeskyttede innganger som lett kan løsnes for å koble til din ønskede lydkilde. Her kobler du inn strøm for lading, mikrofon eller en annen lydkilde via 3,5 mm AUX-inngangen eller USB-kabel for å lade opp telefonen. IPX5-sertifisering gir effektiv beskyttelse mot vannsprut, som betyr at det er klassifisert som trygt i henhold til europeiske standarder. Dette forhindrer høyttaleren i å ta skade hvis den er utsatt for vann, drikke eller regn - Så lenge gummitetningen er lukket.Du får en allsidig høyttaler som du utvilsomt kan ta med på stranda hver dag i uka, samtidig som den gjør seg godt både i og utenfor hjemmet. Med batteri 5 1 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
  1. Lyd & Bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler
  4. Med batteri