Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Råtøff høyttaler med Bluetooth og aptX i ikonisk Marshall-design

Marshall Stanmore II BT - Black

  Art.nr: 1004816
 • Koble til trådløst med Bluetooth eller 3,5 mm AUX-kabel
 • 3 stk Klasse D-forsterkere
 • Trådløs lydoverføring i høy kvalitet med aptX
Variant Black

2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Om du ønsker hakket mer bass i den allerede velbalanserte lydopplevelsen, velger du Marshall Stanmore II BT med avanserte forsterkere i D-klasse. Her får du ekstra trøkk samtidig som aptX-teknologien yter lydoverføring av høy kvalitet trådløst, via Bluetooth. Med sitt ikoniske Marshall-design finnes både moderne detaljer og funksjoner og du har en høyttaler du kommer til å savne lyden så fort du går ut døra.

Kraftig lyd med kraftig maskinvare

Stanmore II BT er utviklet med avanserte komponenter for å kunne gi deg en mye mer kraftigere lyd, som møter dine forventninger. Tre separate klasse D-forsterkere, hvorav doble dediserte 15 watts-diskanthøyttalere gir ren lyd på alle nivåer og forsterkeren på 50 W driver subwooferen, slik at du får lyd med god dybde i alle rom.

Enkel lydtilpasning

Ved bruk av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustere lyden etter egen smak og sjanger. For å gjøre det enda enklere, kan du bruke de tre analoge knottene på toppen for å justere lyden til akkurat det du lytter på.

Høy kvalitet via Bluetooth 5.0 med aptX-teknologi

Sett høyttaleren på ønsket plass, koble til strøm og skru på Bluetooth - så er det bare å lene seg tilbake og slappe av. Stanmore II kommer med innebygd Bluetooth og du kan tilkoble alle Bluetooth-kompatible enheter som for eksempel smarttelefon, nettbrett eller en bærbar datamaskin. Med en rekkevidde på 10 meter, kan du putte telefonen i lomma eller slenge deg ned i sofaen og slappe av med deilig, trådløs musikk.

aptX muliggjør en høyere bitrate som ikke bare optimaliserer trådløs overføring av høyt oppløst lyd, men gir også perfekt synkronisering av bilde og lyd.

AUX-inngang for kabel

Dersom du ikke ønsker å høre på musikk via Bluetooth, er Stanmore II BT også utstyrt med en analog 3,5 mm AUX-inngang, slik at du kan koble til med kabel og allikevel nyte musikk av høy kvalitet.

Stilig, ikonisk Marshall-design

Marshall Stanmore II er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet med sitt tøffe, moderne og ikoniske Marshall-design, unikt på markedet blant alle Bluetooth-høyttalere og gjør seg perfekt med interiøret i alle de forskjellige hjem.

Se også

(0 stk)
 • Koble til trådløst med Bluetooth eller 3,5 mm AUX-kabel
 • 4 stk Klasse D-forsterkere
 • Trådløs lydoverføring i høy kvalitet med aptX

4 490,-

Se også

(0 stk)
 • Koble til trådløst med Bluetooth eller 3,5 mm AUX-kabel
 • 4 stk Klasse D-forsterkere
 • Trådløs lydoverføring i høy kvalitet med aptX

4 490,-

Marshall Marshall Stanmore II BT - Black 1001902 Om du ønsker hakket mer bass i den allerede velbalanserte lydopplevelsen, velger du Marshall Stanmore II BT med avanserte forsterkere i D-klasse. Her får du ekstra trøkk samtidig som aptX-teknologien yter lydoverføring av høy kvalitet trådløst, via Bluetooth. Med sitt ikoniske Marshall-design finnes både moderne detaljer og funksjoner og du har en høyttaler du kommer til å savne lyden så fort du går ut døra. Kraftig lyd med kraftig maskinvare Stanmore II BT er utviklet med avanserte komponenter for å kunne gi deg en mye mer kraftigere lyd, som møter dine forventninger. Tre separate klasse D-forsterkere, hvorav doble dediserte 15 watts-diskanthøyttalere gir ren lyd på alle nivåer og forsterkeren på 50 W driver subwooferen, slik at du får lyd med god dybde i alle rom. Enkel lydtilpasning Ved bruk av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustere lyden etter egen smak og sjanger. For å gjøre det enda enklere, kan du bruke de tre analoge knottene på toppen for å justere lyden til akkurat det du lytter på. Høy kvalitet via Bluetooth 5.0 med aptX-teknologi Sett høyttaleren på ønsket plass, koble til strøm og skru på Bluetooth - så er det bare å lene seg tilbake og slappe av. Stanmore II kommer med innebygd Bluetooth og du kan tilkoble alle Bluetooth-kompatible enheter som for eksempel smarttelefon, nettbrett eller en bærbar datamaskin. Med en rekkevidde på 10 meter, kan du putte telefonen i lomma eller slenge deg ned i sofaen og slappe av med deilig, trådløs musikk.aptX muliggjør en høyere bitrate som ikke bare optimaliserer trådløs overføring av høyt oppløst lyd, men gir også perfekt synkronisering av bilde og lyd. AUX-inngang for kabel Dersom du ikke ønsker å høre på musikk via Bluetooth, er Stanmore II BT også utstyrt med en analog 3,5 mm AUX-inngang, slik at du kan koble til med kabel og allikevel nyte musikk av høy kvalitet. Stilig, ikonisk Marshall-design Marshall Stanmore II er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet med sitt tøffe, moderne og ikoniske Marshall-design, unikt på markedet blant alle Bluetooth-høyttalere og gjør seg perfekt med interiøret i alle de forskjellige hjem. Bluetooth-høyttaler 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Høyttaler
 3. Bluetooth-høyttaler