Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tøff og kompakt høyttaler i råstilig Marshall-design

Marshall Acton II BT - Black

  Art.nr: 1004814
  • Klassisk Marshall-design med moderne trekk
  • Koble til trådløst med Bluetooth 5.0 eller AUX-kabel
  • 3 stk Klasse D-forsterkere
  • Bass, diskant og volumknotter

Variant

2 490,-

Delbetal fra 252,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Som den mest kompakte høyttaleren i Marshall-serien, leverer Acton II en velbalansert lydopplevelse du lett kan plassere hvor enn du ønsker. Her får du kraftig lyd i stereo fra én høyttaler med tre separate forsterkere i D-klasse, som driver to diskanter samt en bass i det råtøffe, klassiske Marshall-designet. Her får du moderne funksjoner med støtte for utmerket lydoverføring via Bluetooth 5.0, eller med kabel om ønskelig.

Enkel lydtilpasning

Ved hjelp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustere lyden etter egen smak og sjanger. For å gjøre det enda enklere, kan du bruke de tre analoge knottene på toppen for å justere lyden til akkurat det du lytter på.

Stabil signal med Bluetooth 5.0

Sett høyttaleren på ønsket plass, koble til strøm og skru på Bluetooth - så er det bare å lene seg tilbake og slappe av. Acton II kommer med innebygd Bluetooth og du kan tilkoble alle Bluetooth-kompatible enheter som for eksempel smarttelefon, nettbrett eller en bærbar datamaskin. Med en rekkevidde på 10 meter, kan du putte telefonen i lomma eller slenge deg ned i sofaen og slappe av med deilig, trådløs musikk.

Analog tilkobling med slitesterk kabel

Dersom du ikke ønsker å spille av musikk trådløst med Bluetooth, følger det med en analog 3,5 mm spiralkabel av høy kvalitet som du lett kan koble til.

Stilig, ikonisk Marshall-design

Marshall Acton II er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet med sitt tøffe, moderne og ikoniske Marshall-design, unikt på markedet blant alle Bluetooth-høyttalere.

Marshall Marshall Acton II BT - Black 1001900 Som den mest kompakte høyttaleren i Marshall-serien, leverer Acton II en velbalansert lydopplevelse du lett kan plassere hvor enn du ønsker. Her får du kraftig lyd i stereo fra én høyttaler med tre separate forsterkere i D-klasse, som driver to diskanter samt en bass i det råtøffe, klassiske Marshall-designet. Her får du moderne funksjoner med støtte for utmerket lydoverføring via Bluetooth 5.0, eller med kabel om ønskelig. Enkel lydtilpasning Ved hjelp av Marshalls Bluetooth-app kan du finjustere lyden etter egen smak og sjanger. For å gjøre det enda enklere, kan du bruke de tre analoge knottene på toppen for å justere lyden til akkurat det du lytter på. Stabil signal med Bluetooth 5.0 Sett høyttaleren på ønsket plass, koble til strøm og skru på Bluetooth - så er det bare å lene seg tilbake og slappe av. Acton II kommer med innebygd Bluetooth og du kan tilkoble alle Bluetooth-kompatible enheter som for eksempel smarttelefon, nettbrett eller en bærbar datamaskin. Med en rekkevidde på 10 meter, kan du putte telefonen i lomma eller slenge deg ned i sofaen og slappe av med deilig, trådløs musikk. Analog tilkobling med slitesterk kabel Dersom du ikke ønsker å spille av musikk trådløst med Bluetooth, følger det med en analog 3,5 mm spiralkabel av høy kvalitet som du lett kan koble til. Stilig, ikonisk Marshall-design Marshall Acton II er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet med sitt tøffe, moderne og ikoniske Marshall-design, unikt på markedet blant alle Bluetooth-høyttalere. Bluetooth-høyttaler 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler