Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Lagerrensing

Stilig designet Bluetooth-høyttaler med handsfree-funksjon

Andersson BTX-3000

  Art.nr: 242001
  • Opp til 6 timers spilletid
  • USB-ladekabel, 3,5 mm lydkabel medfølger
  • Total effekt på 40 Watt
  • Motta innkommende samtaler
  • Stream musikk via Bluetooth

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson BTX-3000

Med BTX-3000 får du ikke bare en vanlig bærbar høyttaler som lar deg ta med deg musikken din hvor enn du er. Du får en trivelig og lett håndterlig enhet som til og med blir en stilig og vellydende innredningsdetalj i de aller fleste hjem. Den har til og med en handsfree funksjon som gjør at du kan bruke den som en konferansehøyttaler ved mobilsamtaler.

Stilig design og praktiske egenskaper

Hvor som helst i hjemmet, på reisen eller på jobben gir BTX-3000 et virkelig godt inntrykk både når det gjelder stil og lyd. Helt omsluttet av tekstil foran de innebygde doble høyttalerelementene vil du få et uttrykksfullt ytre samtidig som du beholder lyd med høy klarhet og bredt lydbilde. Du velger selv om du vil tilkoble en lydkilde med den medfølgende 3,5 mm AUX-kabelen eller trådløst via Bluetooth. Trådløsheten gir deg full kontroll over musikken din med en rekkevidde på opp til 10 meter.

Om du ikke har høyttaleren tilkoblet til en strømkilde har du mulighet til å drive den via det innebygde batteriet som varer i opp til 6 timer.

Full kontroll over musikken direkte på enheten

Bruk høyttaleren din som en konferansetelefon ved innkommende samtaler da BTX-3000 til og med har en egen mikrofon. 

Når musikken spilles via Bluetooth fra smarttelefonen din svarer du enkelt på innkommende samtaler gjennom å trykke på samtaletasten. Deretter gjenopptas musikken automatisk når samtalen er over. 

Utover samtalekontroll har du taster på høyttaleren som lar deg heve og senke lydnivået, pause og starte musikken samt skifte lydspor - uten å måtte bruke en smarttelefon eller nettbrett.

Andersson Andersson BTX-3000 Andersson BTX-3000 Med BTX-3000 får du ikke bare en vanlig bærbar høyttaler som lar deg ta med deg musikken din hvor enn du er. Du får en trivelig og lett håndterlig enhet som til og med blir en stilig og vellydende innredningsdetalj i de aller fleste hjem. Den har til og med en handsfree funksjon som gjør at du kan bruke den som en konferansehøyttaler ved mobilsamtaler. Stilig design og praktiske egenskaper Hvor som helst i hjemmet, på reisen eller på jobben gir BTX-3000 et virkelig godt inntrykk både når det gjelder stil og lyd. Helt omsluttet av tekstil foran de innebygde doble høyttalerelementene vil du få et uttrykksfullt ytre samtidig som du beholder lyd med høy klarhet og bredt lydbilde. Du velger selv om du vil tilkoble en lydkilde med den medfølgende 3,5 mm AUX-kabelen eller trådløst via Bluetooth. Trådløsheten gir deg full kontroll over musikken din med en rekkevidde på opp til 10 meter.Om du ikke har høyttaleren tilkoblet til en strømkilde har du mulighet til å drive den via det innebygde batteriet som varer i opp til 6 timer. Full kontroll over musikken direkte på enheten Bruk høyttaleren din som en konferansetelefon ved innkommende samtaler da BTX-3000 til og med har en egen mikrofon. Når musikken spilles via Bluetooth fra smarttelefonen din svarer du enkelt på innkommende samtaler gjennom å trykke på samtaletasten. Deretter gjenopptas musikken automatisk når samtalen er over. Utover samtalekontroll har du taster på høyttaleren som lar deg heve og senke lydnivået, pause og starte musikken samt skifte lydspor - uten å måtte bruke en smarttelefon eller nettbrett. Bluetooth-høyttaler 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Høyttaler
  3. Bluetooth-høyttaler