Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sennheisers stilige og vel designede trådløse ørepropper

Sennheiser Momentum Free

  Art.nr: 249038
  • Opp til 6 timers batteritid
  • Trådløs tilkobling med Bluetooth 4.2
  • Innebygd mikrofon og fjernkontroll
  • Klar lyd og kraftig bass
  • Stilig oppbevaringsfutteral medfølger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sennheiser Momentum Free

Sennheisers Momentum-seriens hittil mest kompakte ørepropper. Momentum Free tillkobler du trådløst til for eksempel smarttelefonen din både kjapt og enkelt og de er like enkle å ta med seg overalt. Disse vel designede øreproppene med lav vekt er godt balansert med jevn balanse mellom fjernkontrollen på den ene siden av kabelen og dens jevn-tunge batteripakke på motsatt side.

Utmerket passform med god lyd og fleksible løsninger

De fire medfølgende gummiproppene med fire forskjellige størrelser gjør at du enkelt kan finne den størrelsen som passer deg best. Med å finne den riktige gummiproppen for deg resulterer i også bedre lydisolasjon. Med gode komponenter som gir deg et stort og kraftfullt lydbilde samt Qualcomm® aptX™ forbedrer man effektivt tilkoblingen via Bluetooth 4.2. Man rett og slett koder om signalene kjappere noe som resulterer i forbedret lydgjengivelse. Du får ikke bare klar diskant og mellomtone ut av disse øreproppene, men også en kraftig bassrespons slik at du får en lyd som du vil oppleve igjen og igjen.

Innebygde magneter

Øreproppene har til og med innebygde magneter som lar dem låse seg sammen når de ikke er i bruk og du kan være sikker på at de holder seg på plass rundt nakken din - perfekt når du trenger en kort pause fra musikken.

Full bevegelsesfrihet og 6 timer batteritid

Kabelen mellom selve øreproppene er den eneste kabelen du trenger å tenke på og du slipper å ha noen annen kabel tilkoblet til lydkilden. Du får større bevegelsesfrihet men fortsatt beholde alle  fjernkontrollens gode funksjoner som å kunne styre både samtaler og musikk. Fjernkontrollen har også integrert mikrofon og den er utrustet med HFP (Hands-Free Profile) 1.6 - HD Voice som gir deg mobilsamtaler av høyere kvalitet enn vanlig.

Uansett om du pendler, trener eller bare går rundt i hjemmet ditt så kan du enkelt bruke dine nye ørepropper. Du tilkobler dem enkelt via Bluetooth til for eksempel din iOS eller Android-telefoner, nettbrett, TV eller laptop som støtter teknologien. Det integrerte batteriet som gir opp til 6 timer driftstid lades enkelt opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen.

Sennheiser Sennheiser Momentum Free 507490 Sennheiser Momentum Free Sennheisers Momentum-seriens hittil mest kompakte ørepropper. Momentum Free tillkobler du trådløst til for eksempel smarttelefonen din både kjapt og enkelt og de er like enkle å ta med seg overalt. Disse vel designede øreproppene med lav vekt er godt balansert med jevn balanse mellom fjernkontrollen på den ene siden av kabelen og dens jevn-tunge batteripakke på motsatt side. Utmerket passform med god lyd og fleksible løsninger De fire medfølgende gummiproppene med fire forskjellige størrelser gjør at du enkelt kan finne den størrelsen som passer deg best. Med å finne den riktige gummiproppen for deg resulterer i også bedre lydisolasjon. Med gode komponenter som gir deg et stort og kraftfullt lydbilde samt Qualcomm® aptX™ forbedrer man effektivt tilkoblingen via Bluetooth 4.2. Man rett og slett koder om signalene kjappere noe som resulterer i forbedret lydgjengivelse. Du får ikke bare klar diskant og mellomtone ut av disse øreproppene, men også en kraftig bassrespons slik at du får en lyd som du vil oppleve igjen og igjen. Innebygde magneter Øreproppene har til og med innebygde magneter som lar dem låse seg sammen når de ikke er i bruk og du kan være sikker på at de holder seg på plass rundt nakken din - perfekt når du trenger en kort pause fra musikken. Full bevegelsesfrihet og 6 timer batteritid Kabelen mellom selve øreproppene er den eneste kabelen du trenger å tenke på og du slipper å ha noen annen kabel tilkoblet til lydkilden. Du får større bevegelsesfrihet men fortsatt beholde alle  fjernkontrollens gode funksjoner som å kunne styre både samtaler og musikk. Fjernkontrollen har også integrert mikrofon og den er utrustet med HFP (Hands-Free Profile) 1.6 - HD Voice som gir deg mobilsamtaler av høyere kvalitet enn vanlig. Uansett om du pendler, trener eller bare går rundt i hjemmet ditt så kan du enkelt bruke dine nye ørepropper. Du tilkobler dem enkelt via Bluetooth til for eksempel din iOS eller Android-telefoner, nettbrett, TV eller laptop som støtter teknologien. Det integrerte batteriet som gir opp til 6 timer driftstid lades enkelt opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen. Trådløse 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse