Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skikkelig kraftige trådløse hodetelefoner fra JBL

JBL E55 BT - Black

  Art.nr: 239722
 • Tøff JBL-lyd
 • Trådløst lyd via Bluetooth
 • Innebygd mikrofon
 • Batteritid på 20 timer
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

JBL E55BT

JBL E55BT er ett par trådløse hodetelefoner med ekta JBL-lyd. Den har hele 20 timers batteritid, hodebøyle som hviler behagelig på hode og naturligvis trådløs lydoverføring til både mobiltelefon og nettbrett.. E55BT er en allsidig hodetelefon som fungerer like utmerket til musikklytting som å se film på nettbrettet.

Trådløs frihet med Bluetooth

Hodetelefonene er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Lytt til musikk trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Med rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å ha lydenheten rett ved hodetelefonene hele tiden.

Passer både Apple og Android

E55BT er også et headset med innebygd mikrofon. På den ene øreklokken sitter det kontrolltaster for å spille av/pause musikken, bytte spor eller motta/avslutte mobilsamtaler samt heve/senke volumet. På denne måten slipper du å grave i lomma etter mobiltelefonen når det ringer eller når du vil skifte til neste sang. Kontrolltastene og mikrofonen er universale og kompatibel med både Apple og Android-enheter.

Oppladbart batteri

Det oppladbare batteriet har opp til ca 16 timer brukstid ved musikkavspilling og taletid. Og skulle det skje at strømmen går ut, kan du bruke den medfølgende 3,5 mm AUX-kabel for å spille passivt. Det inkluderer også en micro USB-kabel for lading.

Anbefalt tilbehør

(3 stk)
 • 5000 mAh
 • 2.1 A + 1 A
 • Lad nettbrett og mobiltelefon samtidig

59,-

JBL JBL E55 BT - Black JBLE55BTBLK JBL E55BT JBL E55BT er ett par trådløse hodetelefoner med ekta JBL-lyd. Den har hele 20 timers batteritid, hodebøyle som hviler behagelig på hode og naturligvis trådløs lydoverføring til både mobiltelefon og nettbrett.. E55BT er en allsidig hodetelefon som fungerer like utmerket til musikklytting som å se film på nettbrettet. Trådløs frihet med Bluetooth Hodetelefonene er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Lytt til musikk trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Med rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å ha lydenheten rett ved hodetelefonene hele tiden. Passer både Apple og Android E55BT er også et headset med innebygd mikrofon. På den ene øreklokken sitter det kontrolltaster for å spille av/pause musikken, bytte spor eller motta/avslutte mobilsamtaler samt heve/senke volumet. På denne måten slipper du å grave i lomma etter mobiltelefonen når det ringer eller når du vil skifte til neste sang. Kontrolltastene og mikrofonen er universale og kompatibel med både Apple og Android-enheter. Oppladbart batteri Det oppladbare batteriet har opp til ca 16 timer brukstid ved musikkavspilling og taletid. Og skulle det skje at strømmen går ut, kan du bruke den medfølgende 3,5 mm AUX-kabel for å spille passivt. Det inkluderer også en micro USB-kabel for lading. Trådløse 5 2 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Trådløse