Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Trådløse ørepropper med solid bassrespons

Andersson STE 2.0 - Black

  Art.nr: 228872
  • Perfekt til trening
  • Bluetooth
  • Fyldig bass
  • Tåler fukt og svette
  • Mikrofon og fjernkontroll

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Variant

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson STE 2.0

Andersson STE 2.0 er et par ørepropper for deg som elsker trening og musikk. Takket være sin smarte utforming med ørebøyler og ørepropper i silikon sitter hodetelefonen på plass - uansett om du er på treningstudio eller ute å løper. Elsker du også å prate i telefonen og kontrollere lydstyrken når du er ute å rører deg? Med hjelp av den innebygde mikrofonen og fjernkontrollen svarer du enkelt på innkommende samtaler og justerer musikken til ønsket nivå. 

Trådløs frihet med Bluetooth

Hodetelefonene er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved hodetelefonene heller. 

Fjernkontroll og mikrofon

Med fjernkontroll og mikrofon på kabelen slipper du å grave i lomma etter din mobiltelefon hver gang du vil bytte til neste sang eller motta en samtale. Utenom innebygd mikrofon har fjernkontrollen funksjoner som start/pause, neste/forrige spor, volum opp/ned og motta/legg på mobilsamtale.

Fjernkontrollen og mikrofonen er kompatible med både Android og Apple-enheter

Designet for trening

Ørebøyler og ørepropper av silikon gir en passform som passer deg. Øreklokkene har også en smart, magnetisk låsefunksjon som gjør det mulig å henge hodetelefonene rundt halsen når de ikke brukes - perfekt for når du ønsker å ta korte pauser fra musikken!

Andersson Andersson STE 2.0 - Black Andersson STE 2.0 Andersson STE 2.0 er et par ørepropper for deg som elsker trening og musikk. Takket være sin smarte utforming med ørebøyler og ørepropper i silikon sitter hodetelefonen på plass - uansett om du er på treningstudio eller ute å løper. Elsker du også å prate i telefonen og kontrollere lydstyrken når du er ute å rører deg? Med hjelp av den innebygde mikrofonen og fjernkontrollen svarer du enkelt på innkommende samtaler og justerer musikken til ønsket nivå.  Trådløs frihet med Bluetooth Hodetelefonene er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Perfekt for lydoverføring av høy kvalitet. Med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man ikke å la lydenheten ligge rett ved hodetelefonene heller.  Fjernkontroll og mikrofon Med fjernkontroll og mikrofon på kabelen slipper du å grave i lomma etter din mobiltelefon hver gang du vil bytte til neste sang eller motta en samtale. Utenom innebygd mikrofon har fjernkontrollen funksjoner som start/pause, neste/forrige spor, volum opp/ned og motta/legg på mobilsamtale.Fjernkontrollen og mikrofonen er kompatible med både Android og Apple-enheter Designet for trening Ørebøyler og ørepropper av silikon gir en passform som passer deg. Øreklokkene har også en smart, magnetisk låsefunksjon som gjør det mulig å henge hodetelefonene rundt halsen når de ikke brukes - perfekt for når du ønsker å ta korte pauser fra musikken! Trådløse 3,2 4 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse