Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon

Andersson CDH 3.2

  Art.nr: 228885
 • Lytt trådløst med Bluetooth 4.1
 • Aktiv støyreduksjon
 • Høy komfort ved hjelp av minneskum
 • Opptil 30 timer batteritid
 • Fungerer med både iOS og Android
Info

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Trådløs frihet, aktiv støyreduksjon og imponerende lydkvalitet - CDH 3.2 er  perfekte hodetelefoner for nesten alle tilfeller. Med aktiv støyreduksjon er de et utmerket valg dersom du er på ferie, på skolen eller på kontoret, Lydbildet passer godt til alle musikksjangre og med trådløs Bluetooth-tilkobling vil du kunne lytte til musikk med enda mer bevegelsesfrihet enn tidligere.

Kun deg og musikken

For å slippe å bli forstyrret av lyd fra omgivelsene er Andersson CDH 3.2 utrustet med støyredusering som reduserer bakgrunnstøyen. Perfekt for deg som vil slappe av med favorittmusikken din når du for eksempel sitter på et fly eller kjører buss/tog. Hodetelefonens støyredusering har innebygde mikrofoner som oppdager og reduserer mesteparten av støyen fra omgivelsene.

Lyd som imponerer

CDH 3.2 har en egen evne til å levere god lyd. Hodetelefonene kan virkelig gjengi dyp bass, realistisk mellomtone samt en deilig og silkemyk diskant som får selv de mest kresne til å nikke i takt med musikken.

Trådløst soundtrack for dagen

Glem irriterende kabler som kun er til bry, CDH 3.2 er nemlig velsignet med Bluetooth som funker med både Android og iOS-baserte enheter. Med inntil 10 meters rekkevidde fra lydkilden, trenger du ikke engang å ha telefonen i lomma når du lytter til kremlåtene, ser på Netflix eller hører på podcast.

Med batteritid på hele 30 timer kan du høre på hva du vil fullstendig trådløst og helt uavbrutt. Begynner batteriet å gå tomt er det bare å plugge inn den medfølgende USB-kabelen for å lade.

Digg passform

Med CDH 3.2 får du et headset som hviler godt på hodet. Ved hjelp av store og svære ørekåper laget av minneskum føles det ikke bare digg rundt ørene, det løfter også opplevelsen av det du lytter til. God komfort slår aldri feil og minneskummet sørger for at det ikke føles slitsomt i lengden.

Pause - lytt - prat 

Med fjernkontroll og mikrofon innebygd i hodetelefonene kan du bruke dem som et handsfree headset for å føre mobilsamtaler. Du kan til og med styre musikken uten å ta opp telefonen fra lomma mens du er på farten. Praktisk og veldig enkelt!

Se også

(0 stk)
 • Opptil 24 timers batteritid
 • Kobles til via Bluetooth
 • Behagelig bøyle og øreputer

399,-

Se også

(0 stk)
 • Opptil 24 timers batteritid
 • Kobles til via Bluetooth
 • Behagelig bøyle og øreputer

399,-

228885 Andersson Andersson CDH 3.2 CDH 3.2 Trådløs frihet, aktiv støyreduksjon og imponerende lydkvalitet - CDH 3.2 er  perfekte hodetelefoner for nesten alle tilfeller. Med aktiv støyreduksjon er de et utmerket valg dersom du er på ferie, på skolen eller på kontoret, Lydbildet passer godt til alle musikksjangre og med trådløs Bluetooth-tilkobling vil du kunne lytte til musikk med enda mer bevegelsesfrihet enn tidligere. Kun deg og musikken For å slippe å bli forstyrret av lyd fra omgivelsene er Andersson CDH 3.2 utrustet med støyredusering som reduserer bakgrunnstøyen. Perfekt for deg som vil slappe av med favorittmusikken din når du for eksempel sitter på et fly eller kjører buss/tog. Hodetelefonens støyredusering har innebygde mikrofoner som oppdager og reduserer mesteparten av støyen fra omgivelsene. Lyd som imponerer CDH 3.2 har en egen evne til å levere god lyd. Hodetelefonene kan virkelig gjengi dyp bass, realistisk mellomtone samt en deilig og silkemyk diskant som får selv de mest kresne til å nikke i takt med musikken. Trådløst soundtrack for dagen Glem irriterende kabler som kun er til bry, CDH 3.2 er nemlig velsignet med Bluetooth som funker med både Android og iOS-baserte enheter. Med inntil 10 meters rekkevidde fra lydkilden, trenger du ikke engang å ha telefonen i lomma når du lytter til kremlåtene, ser på Netflix eller hører på podcast.Med batteritid på hele 30 timer kan du høre på hva du vil fullstendig trådløst og helt uavbrutt. Begynner batteriet å gå tomt er det bare å plugge inn den medfølgende USB-kabelen for å lade. Digg passform Med CDH 3.2 får du et headset som hviler godt på hodet. Ved hjelp av store og svære ørekåper laget av minneskum føles det ikke bare digg rundt ørene, det løfter også opplevelsen av det du lytter til. God komfort slår aldri feil og minneskummet sørger for at det ikke føles slitsomt i lengden. Pause - lytt - prat  Med fjernkontroll og mikrofon innebygd i hodetelefonene kan du bruke dem som et handsfree headset for å føre mobilsamtaler. Du kan til og med styre musikken uten å ta opp telefonen fra lomma mens du er på farten. Praktisk og veldig enkelt! Trådløse 4 5 390 NOK 390 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Trådløse