Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hold fokus med Bose QC 35 II i ny og begrenset fargevariant

Bose QuietComfort 35 II - Limited Edition Rose Gold

  Art.nr: 1007996
 • Verdensledende innen støyreduksjon
 • Rose Gold i begrenset antall
 • Bluetooth- og NFC-sammenkobling med talevarsler
 • Kompatibel med Google Assistant og Alexa
2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Hvordan gjør man hodetelefoner av ypperste rang enda bedre? Jo, man lager en fargeutgave som kun finnes i et begrenset antall og gjør de samtidig kompatible med både Google Assistant og Alexa! På den måten er du bra helgardert uansett om ditt daglige orakel er Google eller om Alexa er din daglige kalenderassistent, samtidig som telefonen ligger trygt i enten veska eller lomma. Det eneste du trenger å forholde deg til er din egen stemme og en knapp! Og dersom du ikke bruker en virtuell taleassistent, er det helt greit. Ved hjelp av funksjonsknappen kan du velge mellom tre forskjellige nivåer av støyreduksjon.

QuietComfort 35 Wireless Headphones II er utviklet med verdensledende støyreduksjon. Og nå har de blitt enda bedre ved at de har blitt kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa.

Funksjonsknappen gir deg tilgang til telefonens virtuelle standardassistent, som Siri. Bluetooth- og NFC-sammenkobling gjør at du slipper ledninger, mens talevarsler gjør det enkelt å koble til. Volumoptimalisert EQ gir deg balansert lydytelse ved alle lydstyrker, mens et system med støyavvisende dobbel mikrofon gir tydeligere samtaler selv i bråkete omgivelser. 

Hodetelefonene gir deg opptil 20 timers trådløs lytting per lading og er utformet med førsteklasses materialer som gjør dem lette og komfortable. Lås opp flere funksjoner og fremtidige oppdateringer med Bose Connect-appen. Med kabelen som følger med, kan du fortsette å lytte selv om du glemmer å lade. Tilgjengelig i sort, sølv eller Rose Gold i et begrenset antall.

Produktegentskaper

 • Verdensledende innen støyreduksjon
 • Rose Gold i begrenset antall
 • Bluetooth- og NFC-sammenkobling med talevarsler
 • Kompatibel med telefonens virtuelle assistent, Google Assistant eller Alexa
 • Balansert lyd ved alle lydstyrker 
 • Støyavvisende dobbel mikrofon for tydeligere samtaler 
 • Kontroll via Bose Connect-appen
 • Opptil 20 timers batterilevetid per lading
 • Lette og komfortable for lytting hele dagen
 • Lydkabel medfølger
 • Finnes også i sort eller sølv
1007996 Bose Bose QuietComfort 35 II - Limited Edition Rose Gold 789564-0050 Hvordan gjør man hodetelefoner av ypperste rang enda bedre? Jo, man lager en fargeutgave som kun finnes i et begrenset antall og gjør de samtidig kompatible med både Google Assistant og Alexa! På den måten er du bra helgardert uansett om ditt daglige orakel er Google eller om Alexa er din daglige kalenderassistent, samtidig som telefonen ligger trygt i enten veska eller lomma. Det eneste du trenger å forholde deg til er din egen stemme og en knapp! Og dersom du ikke bruker en virtuell taleassistent, er det helt greit. Ved hjelp av funksjonsknappen kan du velge mellom tre forskjellige nivåer av støyreduksjon. QuietComfort 35 Wireless Headphones II er utviklet med verdensledende støyreduksjon. Og nå har de blitt enda bedre ved at de har blitt kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa.Funksjonsknappen gir deg tilgang til telefonens virtuelle standardassistent, som Siri. Bluetooth- og NFC-sammenkobling gjør at du slipper ledninger, mens talevarsler gjør det enkelt å koble til. Volumoptimalisert EQ gir deg balansert lydytelse ved alle lydstyrker, mens et system med støyavvisende dobbel mikrofon gir tydeligere samtaler selv i bråkete omgivelser. Hodetelefonene gir deg opptil 20 timers trådløs lytting per lading og er utformet med førsteklasses materialer som gjør dem lette og komfortable. Lås opp flere funksjoner og fremtidige oppdateringer med Bose Connect-appen. Med kabelen som følger med, kan du fortsette å lytte selv om du glemmer å lade. Tilgjengelig i sort, sølv eller Rose Gold i et begrenset antall. Produktegentskaper Verdensledende innen støyreduksjonRose Gold i begrenset antallBluetooth- og NFC-sammenkobling med talevarslerKompatibel med telefonens virtuelle assistent, Google Assistant eller AlexaBalansert lyd ved alle lydstyrker Støyavvisende dobbel mikrofon for tydeligere samtaler Kontroll via Bose Connect-appenOpptil 20 timers batterilevetid per ladingLette og komfortable for lytting hele dagenLydkabel medfølgerFinnes også i sort eller sølv Støyreduserende 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Støyreduserende