Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fantastiske Bose QuietComfort 25

Bose QuietComfort 25i - Black

  Art.nr: 209148
  • Apple utgave
  • Lukkede hodetelefoner
  • Aktiv støyreduksjon
  • Mikrofon og fjernkontroll
  • Opp til 35 timer batteritid
  • Maks 2 stk. per kunde
1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Bose QuietComfort 25

Bose QuietComfort 25 er den nye og forbedrede utgaven av testvinneren og folke-favoritten QuietComfort 15. Når du tar på hodetelefonene for første gang forstår du at disse hodetelefonene er spesielle. Hver rytme og hver tone er skarpere og klarere, og du trenger kun høre det du vil høre. Selv i omgivelser som til vanlig er støyende, som en travel gate eller på reise med offentlig transport, kan du konsentrere deg fullt og helt om musikken din og stenge resten av verden ute.

Markedets beste aktive støyreduksjon?

Du kommer til å elske det du hører, og det du ikke hører. Uansett om du sitter i ett kontorlandskap, på et tog, fly eller en buss finnes det lyder man gjerne ville slippe å høre. Støyreduseringen har innebygde mikrofoner som oppdager, filtrerer og reduserer nesten all støy fra omgivelsene. På lange reiser kommer du til å sette stor pris på denne unike støyreduseringen fra Bose som lar deg sitte å nyte musikken din i fred.

Med opp til 35 timers batteritid trenger du ikke å tenke på om turen skal bli for lang før hodetelefonene går tom for strøm. Og skulle batteriet mot all formodning gå tomt erstatter du det enkelt med et nytt og helt vanlig AAA-batteri. Uten batteri fungerer Bose QuietComfort 25 som en helt vanlig hodetelefon uten aktiv støyreduksjon.

Forbedret design

Bose har gitt de bransjeledende hodetelefonene et helt nytt design, med bedre materialer og utførelser. De er lette, og øreklokkene roterer enda mer for en bedre passform. Hodebøylen sitter tettere mot hodet, og for ekstra komfort er undersiden i et eksklusivt materiale som minner om semsket skinn. Hodetelefonene kan i tillegg foldes sammen og få plass i et kompakt etui som er lett å ta med seg.

Mikrofon og fjernkontroll for Apple-enheter

På selve kabelen til Bose QuietComfort 25 sitter det en 3-knapps fjernkontroll og mikrofon slik at du enkelt kan styre musikken eller føre mobilsamtaler samtidig som du trener. Mikrofonen og fjernkontrollen fungerer med Apple-enheter.

Du får full funksjonstøtte dersom du har en Apple-enhet men du mister støtte for bytte av musikkspor og volumkontroll dersom du bruker hodetelefonene med Android-enheter.

Anbefalt produkt av dinside.no

Bose Quiet Comfort 25 fikk utmerkelsen "Anbefalt produkt" og terningkast 5 av dinside.no, 9. desember 2014. De hadde blant annet dette å si om produktet:

"Setter du den aktive støydempingen høyest, er derfor QC25 et soleklart anbefalt produkt, for der er den fortsatt klart best."

Bose Bose QuietComfort 25i - Black 64037 Bose QuietComfort 25Bose QuietComfort 25 er den nye og forbedrede utgaven av testvinneren og folke-favoritten QuietComfort 15. Når du tar på hodetelefonene for første gang forstår du at disse hodetelefonene er spesielle. Hver rytme og hver tone er skarpere og klarere, og du trenger kun høre det du vil høre. Selv i omgivelser som til vanlig er støyende, som en travel gate eller på reise med offentlig transport, kan du konsentrere deg fullt og helt om musikken din og stenge resten av verden ute. Markedets beste aktive støyreduksjon?Du kommer til å elske det du hører, og det du ikke hører. Uansett om du sitter i ett kontorlandskap, på et tog, fly eller en buss finnes det lyder man gjerne ville slippe å høre. Støyreduseringen har innebygde mikrofoner som oppdager, filtrerer og reduserer nesten all støy fra omgivelsene. På lange reiser kommer du til å sette stor pris på denne unike støyreduseringen fra Bose som lar deg sitte å nyte musikken din i fred.Med opp til 35 timers batteritid trenger du ikke å tenke på om turen skal bli for lang før hodetelefonene går tom for strøm. Og skulle batteriet mot all formodning gå tomt erstatter du det enkelt med et nytt og helt vanlig AAA-batteri. Uten batteri fungerer Bose QuietComfort 25 som en helt vanlig hodetelefon uten aktiv støyreduksjon. Forbedret design Bose har gitt de bransjeledende hodetelefonene et helt nytt design, med bedre materialer og utførelser. De er lette, og øreklokkene roterer enda mer for en bedre passform. Hodebøylen sitter tettere mot hodet, og for ekstra komfort er undersiden i et eksklusivt materiale som minner om semsket skinn. Hodetelefonene kan i tillegg foldes sammen og få plass i et kompakt etui som er lett å ta med seg. Mikrofon og fjernkontroll for Apple-enheter På selve kabelen til Bose QuietComfort 25 sitter det en 3-knapps fjernkontroll og mikrofon slik at du enkelt kan styre musikken eller føre mobilsamtaler samtidig som du trener. Mikrofonen og fjernkontrollen fungerer med Apple-enheter.Du får full funksjonstøtte dersom du har en Apple-enhet men du mister støtte for bytte av musikkspor og volumkontroll dersom du bruker hodetelefonene med Android-enheter. Anbefalt produkt av dinside.no Bose Quiet Comfort 25 fikk utmerkelsen "Anbefalt produkt" og terningkast 5 av dinside.no, 9. desember 2014. De hadde blant annet dette å si om produktet:"Setter du den aktive støydempingen høyest, er derfor QC25 et soleklart anbefalt produkt, for der er den fortsatt klart best." Støyreduserende 4,8 10 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Støyreduserende