Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True wireless-ørepropper med lang batteritid for en aktiv livsstil

Jabra Elite Active 65T

  Art.nr: 1004561
 • Testvinner med terningkast 5 av dinside.no
 • Opp til 15 timers batteritid
 • IP56-sertifisering
 • True wireless
 • Bluetooth 5.0

Internett

Forventet på lager: 08.02.2019
1 989,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Jabra Elite Active 65T er perfekt for en aktiv livsstil. Jabra Elite 65T har en IP56-klassifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Uansett hvor dagen din tar deg, og uansett aktivitet du vil drive med, blir de ikke i veien for at du kan nyte sport, musikk og samtaler. Med en passform som er tett og sikker, er det ikke nødvendig med kabel eller feste for øreproppene.

"Best i test September 2018"-vinner

Jabra Elite Active 65T er kåret til "Best i test, September 2018" med terningkast 5 av Dinside.
-"God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner."

Les hele anmeldelsen her.

Med True Wireless kan du enkelt nyte god lydkvalitet, og den er helt fri for ledninger mellom øreproppene og gir deg full frihet og fleksibilitet.

Designet for en aktiv livsstil

Jabra Elite 65T har IP56-sertifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Med øreproppene kan du drive med aktivitetene du ønsker uten at det går utover kvaliteten på musikken eller samtalene.

Lang batteritid

Med opptil fem timers batterilevetid på en enkelt ladning, og opptil 15 timer i totalt via ladehuset som passer til lommen, møtes dine behov fra begynnelsen av dagen til slutten.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ er den perfekte følgesvennen til dine Jabra-ørepropper, den gir deg ekstra funksjoner og lar deg tilpasse måten du bruker Jabra-enheten på. Velg taleassistent, tilpass lydprofil, juster hvor mye bakgrunnsstøy som skal slippes igjennom og få informasjon om batteritid, og mye mer.

Stemmestyring

Jabra Elite Active 65T kan du koble deg til Alexa, Siri eller Google Assistant, slik at du raskt kan få den informasjonen du trenger - enten det er å spikre avtaler, finne nærliggende arrangementer eller å få meldingene dine lest opp for deg. Og med Bluetooth 5.0 kan du enkelt koble Jabra Elite Active 65T til smarttelefonen din.

Se også

(0 stk)
 • Batteritid opp til 4,5 timer
 • IP-67 klassifisert
 • Måler puls og VO2 Max

2 190,-

Se også

(0 stk)
 • Batteritid opp til 4,5 timer
 • IP-67 klassifisert
 • Måler puls og VO2 Max

2 190,-

Jabra Jabra Elite Active 65T 100-99010000-60 Jabra Elite Active 65T er perfekt for en aktiv livsstil. Jabra Elite 65T har en IP56-klassifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Uansett hvor dagen din tar deg, og uansett aktivitet du vil drive med, blir de ikke i veien for at du kan nyte sport, musikk og samtaler. Med en passform som er tett og sikker, er det ikke nødvendig med kabel eller feste for øreproppene. "Best i test September 2018"-vinner Jabra Elite Active 65T er kåret til "Best i test, September 2018" med terningkast 5 av Dinside.-"God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner."Les hele anmeldelsen her. Med True Wireless kan du enkelt nyte god lydkvalitet, og den er helt fri for ledninger mellom øreproppene og gir deg full frihet og fleksibilitet. Designet for en aktiv livsstil Jabra Elite 65T har IP56-sertifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Med øreproppene kan du drive med aktivitetene du ønsker uten at det går utover kvaliteten på musikken eller samtalene. Lang batteritid Med opptil fem timers batterilevetid på en enkelt ladning, og opptil 15 timer i totalt via ladehuset som passer til lommen, møtes dine behov fra begynnelsen av dagen til slutten. Jabra Sound+ Appen Jabra Sound+ er den perfekte følgesvennen til dine Jabra-ørepropper, den gir deg ekstra funksjoner og lar deg tilpasse måten du bruker Jabra-enheten på. Velg taleassistent, tilpass lydprofil, juster hvor mye bakgrunnsstøy som skal slippes igjennom og få informasjon om batteritid, og mye mer. Stemmestyring Jabra Elite Active 65T kan du koble deg til Alexa, Siri eller Google Assistant, slik at du raskt kan få den informasjonen du trenger - enten det er å spikre avtaler, finne nærliggende arrangementer eller å få meldingene dine lest opp for deg. Og med Bluetooth 5.0 kan du enkelt koble Jabra Elite Active 65T til smarttelefonen din. Ørepropper 5 1 1989 NOK 1989 NewCondition PreOrder
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Ørepropper