Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fantastisk trådløshet med Apple Airpods!

Apple AirPods

  Art.nr: 237633
  • Høy lydkvalitet til både musikk og samtale
  • 100% trådløse
  • Inntil 24 timer batteritid

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Trådløs avspilling dagen lang, natten også!

Nye trådløse AirPods. Ta dem bare opp fra etuiet og de er klare til bruk med alle dine Apple-enheter*. AirPodsene kobler seg direkte opp med en gang du setter dem i øret. Når du besvarer samtaler høres stemmen din klart og tydelig. Det er enkelhet og teknologi i samarbeid. Resultatet er magisk.

*Krever en iCloud-konto og macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3.

Apple Apple AirPods MMEF2ZM/A Trådløs avspilling dagen lang, natten også! Nye trådløse AirPods. Ta dem bare opp fra etuiet og de er klare til bruk med alle dine Apple-enheter*. AirPodsene kobler seg direkte opp med en gang du setter dem i øret. Når du besvarer samtaler høres stemmen din klart og tydelig. Det er enkelhet og teknologi i samarbeid. Resultatet er magisk.*Krever en iCloud-konto og macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3. Ørepropper 4,9 13 1590 NOK 1590 NewCondition SoldOut
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Ørepropper