Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Ny oppdatert versjon - Marshall Major II

Marshall Major II - Black

  Art.nr: 222364
  • Kraftig og god lydkvalitet
  • Robust spiralkabel
  • Passer både Apple og Android
  • Myke øreputer

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Marshall Major II

Marshall har lenge vært et kjent merke innen musikkbransjen, blant annet for deres gitarforsterkere, og nå kan man til og med skaffe seg hodetelefoner fra denne velkjente produsenten. Nyt skikkelig tung lyd med masse detaljer. Hodetelefonenes finish er laget av samme vinyl som blir brukt på Marshalls forsterkere og har det samme legendariske produsentlogo på utsiden av klokkene.

Akkurat denne modellen er 2. utgave av deres mest solgte hodetelefon Major. Marshall har tatt vinneroppskriften fra Major og gjort den enda bedre på Major II.

God komfort og enkle å ta med seg

Hodetelefonene kan foldes sammen for at man enkelt skal kunne ta de med seg overalt. De kjempemyke øreputene og den justerbare hodebøylen gjør disse hodetelefonene utrolig behagelige å bruke også over lengre perioder. Selve bøylen er spesielt oppdatert slik at den er enda mer komfortabel enn på forgjengeren.

Enda bedre lyd enn før

Med å tilpasse de nye driverne for enda dypere bass og et mer detaljrikt lydbilde blir Marshall Major II til et enda bedre alternativ for lydentusiaster i alle aldre. Skru volumet opp til 11 og nyt god lyd.

Ekstra lydutgang

En ny funksjon med Major II er at det finnes en smart ekstra 3,5mm lydutgang som sitter under den høyre øreklokken og gjør som det mulig for andre personer å tilkoble sine egne hodetelefoner direkte til dine Major ll. Smart når to personer vil lytte til det samme! 

Mikrofon for mobilsamtaler

Fjernkontrollen og mikrofonen på Major II fungerer med de fleste HTC, Samsung, BlackBerry, LG, Motorola og Apple-enheter. Utover dette så er den kompatibel med de fleste applikasjoner som VoIP, Skype og iChat. En-knapps-fjernkontrollen kan starte og pause musikken eller motta og avslutte samtaler.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Forbedrer lydkvaliteten fra PC
  • DSD-kompatibel
  • Strøm via USB

990,-

Marshall Marshall Major II - Black 4090985 Marshall Major II Marshall har lenge vært et kjent merke innen musikkbransjen, blant annet for deres gitarforsterkere, og nå kan man til og med skaffe seg hodetelefoner fra denne velkjente produsenten. Nyt skikkelig tung lyd med masse detaljer. Hodetelefonenes finish er laget av samme vinyl som blir brukt på Marshalls forsterkere og har det samme legendariske produsentlogo på utsiden av klokkene.Akkurat denne modellen er 2. utgave av deres mest solgte hodetelefon Major. Marshall har tatt vinneroppskriften fra Major og gjort den enda bedre på Major II. God komfort og enkle å ta med seg Hodetelefonene kan foldes sammen for at man enkelt skal kunne ta de med seg overalt. De kjempemyke øreputene og den justerbare hodebøylen gjør disse hodetelefonene utrolig behagelige å bruke også over lengre perioder. Selve bøylen er spesielt oppdatert slik at den er enda mer komfortabel enn på forgjengeren. Enda bedre lyd enn før Med å tilpasse de nye driverne for enda dypere bass og et mer detaljrikt lydbilde blir Marshall Major II til et enda bedre alternativ for lydentusiaster i alle aldre. Skru volumet opp til 11 og nyt god lyd. Ekstra lydutgang En ny funksjon med Major II er at det finnes en smart ekstra 3,5mm lydutgang som sitter under den høyre øreklokken og gjør som det mulig for andre personer å tilkoble sine egne hodetelefoner direkte til dine Major ll. Smart når to personer vil lytte til det samme!  Mikrofon for mobilsamtaler Fjernkontrollen og mikrofonen på Major II fungerer med de fleste HTC, Samsung, BlackBerry, LG, Motorola og Apple-enheter. Utover dette så er den kompatibel med de fleste applikasjoner som VoIP, Skype og iChat. En-knapps-fjernkontrollen kan starte og pause musikken eller motta og avslutte samtaler. Lukkede 3,8 4 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Lukkede