Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Apple AirPods

Apple AirPods

  Art.nr: 237633
  • Høy lydkvalitet til både musikk og samtaler
  • 100% trådløse
  • Inntil 24 timer batteritid med etui
  • Maks 3 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Trådløs avspilling dagen lang, natten også!

Nye trådløse AirPods. Ta dem bare opp fra etuiet og de er klare til bruk med alle dine Apple-enheter*. AirPodsene kobler seg direkte opp med en gang du setter dem i øret. Når du besvarer samtaler høres stemmen din klart og tydelig. Det er enkelhet og teknologi i samarbeid. Resultatet er magisk.

Trådløse øretelefoner - Endelig uten floker

Med ett lite trykk er AirPods automatisk konfigurert og alltid tilkoblet. Og det er like enkelt å betjene dem. De merker det når de sitter i ørene dine og de setter seg på pause når du tar dem ut. Og uansett om AirPods er koblet til iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac er opplevelsen alltid like god.

*Krever en iCloud-konto og macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3.

Apple Apple AirPods MMEF2ZM/A Trådløs avspilling dagen lang, natten også! Nye trådløse AirPods. Ta dem bare opp fra etuiet og de er klare til bruk med alle dine Apple-enheter*. AirPodsene kobler seg direkte opp med en gang du setter dem i øret. Når du besvarer samtaler høres stemmen din klart og tydelig. Det er enkelhet og teknologi i samarbeid. Resultatet er magisk. Trådløse øretelefoner - Endelig uten floker Med ett lite trykk er AirPods automatisk konfigurert og alltid tilkoblet. Og det er like enkelt å betjene dem. De merker det når de sitter i ørene dine og de setter seg på pause når du tar dem ut. Og uansett om AirPods er koblet til iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac er opplevelsen alltid like god.*Krever en iCloud-konto og macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3. In-ear 4,9 13 1690 NOK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear