Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Vi anbefaler

Soundbar med trådløs subwoofer

Samsung HW-K460/XE

  Art.nr: 234213
  • 300 W uteffekt
  • Bluetooth for musikkstreaming
  • Surround Sound Expansion
  • Kan styres via app

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung HW-K460 2.1-kanals soundbar er slank og elegant, og kommer med en trådløs subwoofer som gjør at du står friere til å plassere den der det passer best. Surround Sound Expansion gir en surround-aktig følelse og subwooferen leverer kraftig og god bass. Soundbaren kan styres via en app på mobilen din, og Bluetooth gjør at du også kan streame musikk til soundbaren fra utstyr som smartphones og nettbrett.

Soundbaren kan henges på veggen.

Surround Sound Expansion

Med Surround Sound Expansion får du en naturlig lyd, med både et bredere og høyere lydbilde. Nyt en førsteklasses lyd, med virkelighetstro surroundeffekter.

Trådløs subwoofer

Med en trådløs subwoofer slipper du å dra kabler rundt i rommet der lydsystemet er, noe som gjør det både penere og enklere å sette opp.

Du trenger bare å koble subwooferen til strøm, så kobler du den til soundbaren raskt og enkelt - helt trådløst, uten ledninger.

Bluetooth

Samsung HW-K460 er utstyrt med Bluetooth, noe som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra andre lydenheter med Bluetooth. Dette kan være enheter som for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskin som befinner seg opp til 10 meter unna soundbaren. Spill av favorittmusikken din helt uten kabler, kjapt og enkelt.

Du kan også laste ned Samsung Audio Remote-appen, og styre soundbaren fra mobiltelefonen din.

TV Sound Connect

Med Sound Connect kan man tilkoble Samsung HW-K460 soundbar trådløst til en Samsung-TV som også har TV Sound Connect og slippe alle kabler. Man får en pen og utrolig stilig løsning uten masse kabler som ligger rundt og ofte er vanskelig å skjule. Husk å sjekk om TV-en din er kompatibel med dette.         

Samsung Samsung HW-K460/XE HW-K460/XE Samsung HW-K460 2.1-kanals soundbar er slank og elegant, og kommer med en trådløs subwoofer som gjør at du står friere til å plassere den der det passer best. Surround Sound Expansion gir en surround-aktig følelse og subwooferen leverer kraftig og god bass. Soundbaren kan styres via en app på mobilen din, og Bluetooth gjør at du også kan streame musikk til soundbaren fra utstyr som smartphones og nettbrett.Soundbaren kan henges på veggen. Surround Sound Expansion Med Surround Sound Expansion får du en naturlig lyd, med både et bredere og høyere lydbilde. Nyt en førsteklasses lyd, med virkelighetstro surroundeffekter. Trådløs subwoofer Med en trådløs subwoofer slipper du å dra kabler rundt i rommet der lydsystemet er, noe som gjør det både penere og enklere å sette opp. Du trenger bare å koble subwooferen til strøm, så kobler du den til soundbaren raskt og enkelt - helt trådløst, uten ledninger. Bluetooth Samsung HW-K460 er utstyrt med Bluetooth, noe som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra andre lydenheter med Bluetooth. Dette kan være enheter som for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskin som befinner seg opp til 10 meter unna soundbaren. Spill av favorittmusikken din helt uten kabler, kjapt og enkelt.Du kan også laste ned Samsung Audio Remote-appen, og styre soundbaren fra mobiltelefonen din. TV Sound Connect Med Sound Connect kan man tilkoble Samsung HW-K460 soundbar trådløst til en Samsung-TV som også har TV Sound Connect og slippe alle kabler. Man får en pen og utrolig stilig løsning uten masse kabler som ligger rundt og ofte er vanskelig å skjule. Husk å sjekk om TV-en din er kompatibel med dette.          Soundbar og soundbase 4,2 5 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hjemmekino
  3. Soundbar og soundbase