Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst 5.1.2 surround-system med Meridian Audio

LG SK10Y

  Art.nr: 1003516
  • Surroundlyd med totalt 550 watt effekt
  • Trådløs og kraftig subwoofer
  • Oppslukende Dobly Atmos
  • Chromecast-audio med multiroom-støtte
  • Høyoppløst 24-bit lyd med oppskalering
11 990,-

Delbetal fra 1 044,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG SK10Y er enestående i både ytelse og utseende og skaper et rikt lydbilde med kraftig surround. Få en bedre filmopplevelse med eksepsjonell lydkvalitet og utviklet i samarbeid med Meridian Audio, kommer SK10Y med avansert signalbehandling og design for å løfte opplevelsen med Clear Vocal og Enhanced Bass-presets for en klar og kompromissløs ytelse.

Prisbelønt lydbilde

-"Audio performance, boosted by Meridian Audio technology and preset EQ modes, is rich in bass and huge in scale, with the in-built upfiring drivers adding impactful height-layer detail. It’s a stunning home cinema sound from a well-featured package."

Les mer av anmeldselsen ved å klikke her.

Utmerket lyd med Hi-Res kvalitet

Med støtte for flere høyoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC og FLAC-format slik at kan du få bedre lyd med 24-bit, 96 KHz oppløsning. Sammenlignet med tradisjonelle CD-plater som er komprimerte til 16 bit 44 KHz så får du en ukomprimert og mer enestående lyd det virkelig er verdt å lytte til.

Få en forbløffende kinolyd med Dolby Atmos®

Utstyrt med komponenter fra Hollywood-pionerene Dolby, får du Dolby Atmos som gir en kraftig surroundlyd som gjenskaper hver lydkildes unike egenskaper for en optimal opplevelse. Gjør deg klar for en bemerkelsesverdig og ekstraordinær lydopplevelse i kinoens ånd - rett i stua. 

I subwooferen sitter det syv separate høyttalerelementer som gir deg en like klar og kraftig lyd i alle retninger.

24-bit oppskalering

Uansett lydkilde du velger så kommer SK10Y til å optimere lydsignalene med å oppskalere  fra for eksempel 16 bit/48 KHz til 24/ bit192 KHz HD-oppløsning for å gi deg en så bra lydopplevelse som overhodet mulig.

Meridian Audio

Siden 1977 har Meridian Audio skapt innovative, elegante og kraftige lydløsninger. Med sin kompakte DSP høyttalere med innebygde forsterkere, til sin brukervennlige Soolos, leverer Meridian hjemmekinoanlegg med høy oppløsning. 

Forsterk din underholdningsopplevelse med eksepsjonell lydkvalitet. Teknologien fra de velkjente Meridian Audio ekspertene kombinerer avansert signalbehandling og design for å forbedre bildehøyde og utvide lydfeltet med tilpasset Clear Vocal og Enhanced Bass forhåndsinnstillinger for kompromissløs ytelse.

Innebygget Chromecast

Med innebygget Chromecast kan du streame musikk fra mobiltelefon, nettbrett eller PC til lydplanken fra apper som Pandora og Google Play Music. Det eneste du behøver å gjøre er å starte opp valgt streamingapp og trykke på cast-knappen - og vips er du igang!

Fungerer med Google Assistant

Du kan spille musikk, bytte låt, justere volumet på lydplanken din med stemmen din. Du trenger bare et en enhet med Google Assistant bygget inn - som LG ThinQ® Speaker.

LG LG SK10Y SK10Y.DWEULLK LG SK10Y er enestående i både ytelse og utseende og skaper et rikt lydbilde med kraftig surround. Få en bedre filmopplevelse med eksepsjonell lydkvalitet og utviklet i samarbeid med Meridian Audio, kommer SK10Y med avansert signalbehandling og design for å løfte opplevelsen med Clear Vocal og Enhanced Bass-presets for en klar og kompromissløs ytelse. Prisbelønt lydbilde -"Audio performance, boosted by Meridian Audio technology and preset EQ modes, is rich in bass and huge in scale, with the in-built upfiring drivers adding impactful height-layer detail. It’s a stunning home cinema sound from a well-featured package." Les mer av anmeldselsen ved å klikke her. Utmerket lyd med Hi-Res kvalitet Med støtte for flere høyoppløste lydformater i Hi-Res Audio som WAV, ALAC og FLAC-format slik at kan du få bedre lyd med 24-bit, 96 KHz oppløsning. Sammenlignet med tradisjonelle CD-plater som er komprimerte til 16 bit 44 KHz så får du en ukomprimert og mer enestående lyd det virkelig er verdt å lytte til. Få en forbløffende kinolyd med Dolby Atmos® Utstyrt med komponenter fra Hollywood-pionerene Dolby, får du Dolby Atmos som gir en kraftig surroundlyd som gjenskaper hver lydkildes unike egenskaper for en optimal opplevelse. Gjør deg klar for en bemerkelsesverdig og ekstraordinær lydopplevelse i kinoens ånd - rett i stua.  I subwooferen sitter det syv separate høyttalerelementer som gir deg en like klar og kraftig lyd i alle retninger. 24-bit oppskalering Uansett lydkilde du velger så kommer SK10Y til å optimere lydsignalene med å oppskalere  fra for eksempel 16 bit/48 KHz til 24/ bit192 KHz HD-oppløsning for å gi deg en så bra lydopplevelse som overhodet mulig. Meridian Audio Siden 1977 har Meridian Audio skapt innovative, elegante og kraftige lydløsninger. Med sin kompakte DSP høyttalere med innebygde forsterkere, til sin brukervennlige Soolos, leverer Meridian hjemmekinoanlegg med høy oppløsning.  Forsterk din underholdningsopplevelse med eksepsjonell lydkvalitet. Teknologien fra de velkjente Meridian Audio ekspertene kombinerer avansert signalbehandling og design for å forbedre bildehøyde og utvide lydfeltet med tilpasset Clear Vocal og Enhanced Bass forhåndsinnstillinger for kompromissløs ytelse. Innebygget Chromecast Med innebygget Chromecast kan du streame musikk fra mobiltelefon, nettbrett eller PC til lydplanken fra apper som Pandora og Google Play Music. Det eneste du behøver å gjøre er å starte opp valgt streamingapp og trykke på cast-knappen - og vips er du igang! Fungerer med Google Assistant Du kan spille musikk, bytte låt, justere volumet på lydplanken din med stemmen din. Du trenger bare et en enhet med Google Assistant bygget inn - som LG ThinQ® Speaker. Soundbar og soundbase 11990 NOK 11990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hjemmekino
  3. Soundbar og soundbase