Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Løft TV-lyden til et nytt nivå!

Harman Kardon SB 26

  Art.nr: C27_1
 • Trådløs subwoofer
 • HARMAN Display Surround-teknologi
 • Bluetooth
 • 2 HDMI-innganger
 • Veggmonterbar soundbar

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Harman Kardon SB 26 er et soundbarsystem som tar den flate TV-lyden din til et nytt nivå. Med fire bass/mellomtoneelementer, to diskanter og en kraftig trådløs subwoofer får du utrolig bra hjemmekinolyd. Selve soundbaren kan plasseres på TV-benken eller monteres på veggen med de medfølgende veggfestene.

Harman Kardon SB 26 har alle funksjonene for det moderne, digitale hjemmet. To HDMI-innganger med ARC, Bluetooth for trådløs streaming av musikk, og både 3,5mm analog og optisk digital lydinngang.

Bluetooth

Takket være den innebygde Bluetooth-mottakeren er begrensningene få. Man kan spille musikk trådløst fra andre Bluetooth-kompatible enheter som mobiltelefoner og nettbrett, Og med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man heller ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet med Bluetooth!

Trådløs subwoofer

Med en trådløs subwoofer trenger man ikke å tenke på lange strekk med kabler. Man får et penere hjemmekinosystem og i tillegg flere plasseringsmuligheter. Det eneste du trenger for å få subwooferen til å fungere er å tilkoble den til strøm. Med Harman Kardon SB 26 får du en stilig og diskret hjemmekinoløsning.

Eksklusiv HARMAN Display Surround-teknologi

Takket være være HARMANS kunnskaper innen kinolyd kan Harman Kardon SB 26 tilby en utrolig realistisk hjemmekinolyd uten bruk av flere satelitthøyttalere plassert rundt om i rommet. Med HARMAN Display Surround-teknologi skapes det en virtuell surroundfølelse samtidig som den originale lydkodingen bevares, og dette kun fra en soundbar og en subwoofer.

HDMI med 3D-støtte og Audio Return Channel

Takket være to HDMI-innganger og én utgang av versjon 1.4 med støtte for 3D-materiale kan du bruke ditt nye soundbarsystem til å se 3D-materiale fra kompatible Blu-ray-spillere, moderne spillkonsoler eller  andre 3D-kompatible enheter. SB 26 har HDMI-tilkoblinger med Audio Return Channel noe som innebærer at man ikke trenger noen separat lydkabel for få TV-lyden ut via receiveren. Man trenger kun en eneste kabel mellom TV og receiver (Krever TV med HDMI-ARC, og HDMI-kabel v1.4).

Medfølger i pakken:

 • Soundbar
 • Subwoofer
 • IR repeater-kabel
 • Optisk lydkabel
 • HDMI-kabel
 • Strømadapter
 • 3,5-mm lydkabel
Harman Kardon SB 26 Harman Kardon SB 26 er et soundbarsystem som tar den flate TV-lyden din til et nytt nivå. Med fire bass/mellomtoneelementer, to diskanter og en kraftig trådløs subwoofer får du utrolig bra hjemmekinolyd. Selve soundbaren kan plasseres på TV-benken eller monteres på veggen med de medfølgende veggfestene. Harman Kardon SB 26 har alle funksjonene for det moderne, digitale hjemmet. To HDMI-innganger med ARC, Bluetooth for trådløs streaming av musikk, og både 3,5mm analog og optisk digital lydinngang. Bluetooth Takket være den innebygde Bluetooth-mottakeren er begrensningene få. Man kan spille musikk trådløst fra andre Bluetooth-kompatible enheter som mobiltelefoner og nettbrett, Og med en rekkevidde på opp til 10 meter trenger man heller ikke å la lydenheten ligge rett ved høyttaleren hele tiden. Opplev en trådløs frihet med Bluetooth! Trådløs subwoofer Med en trådløs subwoofer trenger man ikke å tenke på lange strekk med kabler. Man får et penere hjemmekinosystem og i tillegg flere plasseringsmuligheter. Det eneste du trenger for å få subwooferen til å fungere er å tilkoble den til strøm. Med Harman Kardon SB 26 får du en stilig og diskret hjemmekinoløsning. Eksklusiv HARMAN Display Surround-teknologiTakket være være HARMANS kunnskaper innen kinolyd kan Harman Kardon SB 26 tilby en utrolig realistisk hjemmekinolyd uten bruk av flere satelitthøyttalere plassert rundt om i rommet. Med HARMAN Display Surround-teknologi skapes det en virtuell surroundfølelse samtidig som den originale lydkodingen bevares, og dette kun fra en soundbar og en subwoofer. HDMI med 3D-støtte og Audio Return Channel Takket være to HDMI-innganger og én utgang av versjon 1.4 med støtte for 3D-materiale kan du bruke ditt nye soundbarsystem til å se 3D-materiale fra kompatible Blu-ray-spillere, moderne spillkonsoler eller  andre 3D-kompatible enheter. SB 26 har HDMI-tilkoblinger med Audio Return Channel noe som innebærer at man ikke trenger noen separat lydkabel for få TV-lyden ut via receiveren. Man trenger kun en eneste kabel mellom TV og receiver (Krever TV med HDMI-ARC, og HDMI-kabel v1.4). Medfølger i pakken: SoundbarSubwooferIR repeater-kabelOptisk lydkabelHDMI-kabelStrømadapter3,5-mm lydkabel Soundbar og soundbase 5 3 5990 NOK 5990 NewCondition SoldOut
 1. Lyd og bilde
 2. Hjemmekino
 3. Soundbar og soundbase