Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt Bluray-spiller med støtte for både DVD og CD

LG BP250

  Art.nr: 1006996
 • Oppskalerer til Full HD
 • Spiller av innhold fra USB
 • Støtter .FLAC-lydformat
 • Spiller av Bluray, DVD og CD
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

LG BP250 er en liten og nett Blueray-spiller som kan spille av både film og musikk i forskjellige format. Dersom du har en god samling med DVD-er og CD-er, kan disse også spilles av og du kan også koble til en ekstern harddisk for å se det du har av mediafiler der. 

Få mer detaljrikt bilde ved hjelp av oppskalering til Full HD

Ved hjelp av oppskalering til Full HD-oppløsning på det som spilles av fra lagringsdisk og DVD-plater, vil bildet bli forbedret ved hjelp av bildebehandlingsteknologi som svarer til dine forventninger.

Støtter ukomprimert lydformat

Føler du for å lytte til musikk i stuen, kan du ikke bare bruke CD-er, men også spille av formater som .mp3 og .wma. Du kan også spille av FLAC-filer i sitt ukomprimerte format for å få et klarere lydbilde.

USB-inngang for ekstern harddisk

Dersom du har videoer, bilder eller musikk liggende på en harddisk, har du muligheten til å enkelt koble den til via USB-inngangen. LG BP250 støtter de fleste og de vanligste filformatene som MKV, WMV, MP3, FLAC og mye mer. Koble til via USB-inngangen og bruk den medfølgende fjernkontroll til å finne fram til det du vil se på skjermen.

Se også

(0 stk)
 • Oppskalerer effektivt til 4K-oppløsning
 • Bakoverkompatibel og spiller av både CD og DVD
 • Hi-Res Audio

1 190,-

Se også

(0 stk)
 • Oppskalerer effektivt til 4K-oppløsning
 • Bakoverkompatibel og spiller av både CD og DVD
 • Hi-Res Audio

1 190,-

LG LG BP250 BP250.ESWELLM LG BP250 er en liten og nett Blueray-spiller som kan spille av både film og musikk i forskjellige format. Dersom du har en god samling med DVD-er og CD-er, kan disse også spilles av og du kan også koble til en ekstern harddisk for å se det du har av mediafiler der.  Få mer detaljrikt bilde ved hjelp av oppskalering til Full HD Ved hjelp av oppskalering til Full HD-oppløsning på det som spilles av fra lagringsdisk og DVD-plater, vil bildet bli forbedret ved hjelp av bildebehandlingsteknologi som svarer til dine forventninger. Støtter ukomprimert lydformat Føler du for å lytte til musikk i stuen, kan du ikke bare bruke CD-er, men også spille av formater som .mp3 og .wma. Du kan også spille av FLAC-filer i sitt ukomprimerte format for å få et klarere lydbilde. USB-inngang for ekstern harddisk Dersom du har videoer, bilder eller musikk liggende på en harddisk, har du muligheten til å enkelt koble den til via USB-inngangen. LG BP250 støtter de fleste og de vanligste filformatene som MKV, WMV, MP3, FLAC og mye mer. Koble til via USB-inngangen og bruk den medfølgende fjernkontroll til å finne fram til det du vil se på skjermen. Blu-ray-spiller 5 1 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Hjemmekino
 3. Blu-ray-spiller