Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Superkompakt langzoomskamera med WiFi og NFC

Sony DSC-WX350 - Black

  Art.nr: 222728
  • 18,2 megapiksler
  • NFC One touch og WiFi
  • 20x optisk zoom
  • Film i Full HD
  • Optisk SteadyShot

Variant

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Ikke la den lille størrelsen lure deg. Sony DSC-WX350 er et kompakt kamera med lang optisk zoom og full av avanserte funksjoner som gir deg fantastiske bilder. Kameraet har en Exmor R® CMOS-sensor som gir detaljene selv i svakt lys.


Stødig fotografering med 20x optisk zoom

Kom nærmere motivet ditt uten å miste kvalitet i farger, detaljer og nyanser med en full 20x optisk zoom. For å hindre kamerarystelser ved håndholdt fotografering, har WX350 et gyroskopisk objektiv som kompenserer for bevegelser som kan forårsake skygge uskarphet på bildene dine. Det gir deg skarpere bilder gjennom brennvidden.

Fotografering i svake lysforhold

Et bredt ISO-område på 80 og opptil 12 800 lar deg fotografere i svakt lys uten blits, noe som kan fjerne stemningen fra øyeblikket. Exmor R® CMOS-sensoren fungerer med en kraftig BIONZ X-bildeprosessor for å gjengi skarpe detaljer i hvert bilde. Når du zoomer, analyseres og repareres de gjenopprettede detaljene i bildene med By Pixel Super Resolution-teknologien.

Teknikken bak bra bilder

Den baklyslede Exmor R® 18,2 megapikslers CMOS-sensoren gir mer lys og mer detalj takket være brede mottaksområder. Sammen med BIONZ-X-bildeprosessoren, tre ganger så kraftig som Sonys tidligere BIONZ-prosessor, får du mer troverdig fargegjengivelse, bedre støyreduksjon og raskere opptak i sekvensiell opptak. På kameraet er en G-linse plugget med avansert optisk teknologi for å gi skarpe bilder og stilig bakgrunnslukker. Resultatet er bilder av høyeste kvalitet.

Autofokus med låsfunksjon

Det er ikke morsomt å ta et raskt bevegelige motiv, og så kom hjem og se fokus på bakgrunnen med et uskarpt hovedmotiv i forgrunnen. Sony DSC-WX350 har et autofokus med låsefunksjon som automatisk justerer bildestørrelsen basert på motivets egenskaper. Spor deretter all handling og få skarpe og definerte bilder.

Fjernstyr kameraet med WiFi

I tillegg til å raskt overføre nye bilder til smarttelefonen din for enkel å dele bildene dine til venner og bekjente eller sosiale medier, kan du også bruke WiFi-funksjonen for å styre kameraet eksternt. Koble WX350 mot f.eks et følsomt motiv og sett fokus, zoom og ta bildet med mobilskjermen! Del dine bilder og videoer med venner og kjære som bruker NFC med en kompatibel smarttelefon eller nettbrett.

Film i HD

Ta med minnene dine med bevegelige bilder i Full HD-oppløsning, eller slipp regissøren i deg og lag dine egne filmer. Den optiske SteadyShot-funksjonen Intelligent Active Mode gjør videoene jevne selv når du går eller zoomer.

Sony Sony DSC-WX350 - Black DSCWX350B.CE3 Ikke la den lille størrelsen lure deg. Sony DSC-WX350 er et kompakt kamera med lang optisk zoom og full av avanserte funksjoner som gir deg fantastiske bilder. Kameraet har en Exmor R® CMOS-sensor som gir detaljene selv i svakt lys. Stødig fotografering med 20x optisk zoom Kom nærmere motivet ditt uten å miste kvalitet i farger, detaljer og nyanser med en full 20x optisk zoom. For å hindre kamerarystelser ved håndholdt fotografering, har WX350 et gyroskopisk objektiv som kompenserer for bevegelser som kan forårsake skygge uskarphet på bildene dine. Det gir deg skarpere bilder gjennom brennvidden. Fotografering i svake lysforhold Et bredt ISO-område på 80 og opptil 12 800 lar deg fotografere i svakt lys uten blits, noe som kan fjerne stemningen fra øyeblikket. Exmor R® CMOS-sensoren fungerer med en kraftig BIONZ X-bildeprosessor for å gjengi skarpe detaljer i hvert bilde. Når du zoomer, analyseres og repareres de gjenopprettede detaljene i bildene med By Pixel Super Resolution-teknologien. Teknikken bak bra bilder Den baklyslede Exmor R® 18,2 megapikslers CMOS-sensoren gir mer lys og mer detalj takket være brede mottaksområder. Sammen med BIONZ-X-bildeprosessoren, tre ganger så kraftig som Sonys tidligere BIONZ-prosessor, får du mer troverdig fargegjengivelse, bedre støyreduksjon og raskere opptak i sekvensiell opptak. På kameraet er en G-linse plugget med avansert optisk teknologi for å gi skarpe bilder og stilig bakgrunnslukker. Resultatet er bilder av høyeste kvalitet. Autofokus med låsfunksjon Det er ikke morsomt å ta et raskt bevegelige motiv, og så kom hjem og se fokus på bakgrunnen med et uskarpt hovedmotiv i forgrunnen. Sony DSC-WX350 har et autofokus med låsefunksjon som automatisk justerer bildestørrelsen basert på motivets egenskaper. Spor deretter all handling og få skarpe og definerte bilder. Fjernstyr kameraet med WiFi I tillegg til å raskt overføre nye bilder til smarttelefonen din for enkel å dele bildene dine til venner og bekjente eller sosiale medier, kan du også bruke WiFi-funksjonen for å styre kameraet eksternt. Koble WX350 mot f.eks et følsomt motiv og sett fokus, zoom og ta bildet med mobilskjermen! Del dine bilder og videoer med venner og kjære som bruker NFC med en kompatibel smarttelefon eller nettbrett. Film i HD Ta med minnene dine med bevegelige bilder i Full HD-oppløsning, eller slipp regissøren i deg og lag dine egne filmer. Den optiske SteadyShot-funksjonen Intelligent Active Mode gjør videoene jevne selv når du går eller zoomer. Kompaktkamera 4,8 8 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Foto og video
  3. Kompaktkamera