Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Polaroidkamera med minnekortplass og tøffe effekter

Polaroid Snap Black

  Art.nr: 232991
 • 10 megapiksler
 • Skriv ut bilder automatisk
 • Lagrer bildene på microSD-kort
 • 6 bildemodus
 • Oppladbart batteri

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Polaroid Snap er et digitalkamera som lar deg skrive ut bildene med en gang du har tatt de, akkurat som de populære Polaroid-kameraene fra 80 og 90-tallet. Det er også mulig å lagre bildene digitalt på et minnekort. Dermed kan Polaroid Snap også brukes som et vanlig digitalkamera.

Retro møter moderne

Selv om kameraet har en retro look, er det fullt av moderne teknologi. Kameraet har en oppløsning på 10 megapiksler og har en automatisk blitz. Minnekortplassen støtter minnekort opp til 32 GB, men du kan også skrive ut bildene direkte fra kameraet rett etter at du har tatt det på 2" x 3" fotopapir. Kameraet har en luke på baksiden hvor du kan legge inn papir for direkte utskrifter.

Zink fotopapir

Snap bruker en blekkløs teknologi som kalles for ZINK - Zero Ink. Dermed brukes det ingen blekkpatroner som må byttes ut. I stedet brukes spesielt fotopapir som inneholder fargekrystaller og polymerplast. Når bildet skal skrives ut varmes bildet opp og bilder kommer frem. En utskrift tar omtrent 30 sekunder og det trenger ikke tørke. Papiret har også en selvklebende bakside. Du kan ta av det bakerste laget å bruke det som et klistremerke.

Seks bildemodus

Du kan legge til morsomme effekter på bildene dine. Velg mellom:

 • Normal (fargebilde)
 • Vintage / sepia
 • Normal med hvit ramme
 • Svarthvitt med hvit ramme
 • Vintage / Sepia med hvit ramme

Fotobåseffekt med fire bilder på samme fotopapir

Ta fire bilder og skriv dem ut på samme fotopapir, akkurat som i en fotobås. Alt du trenger å gjøre er å holde bildeknappen nede i tre sekunder og være klar. Timerknappen begynner å blinke før det blir tatt fire bilder med fire sekunders mellomrom. Bildene kan deretter skrives ut på ett og samme papir.

Batteri og tilbehør

Kameraet kommer med en håndreim og USB-kabel. Det følger også med et magnetisk linsedeksel, som er lett å feste på kameraet. USB-kabelen brukes både til lading av batteriet og overføring av bilder fra kameraet til datamaskinen.
Merk at det ikke følger med fotopapir til kameraet.

Polaroid Polaroid Snap Black POLSP01B Polaroid Snap er et digitalkamera som lar deg skrive ut bildene med en gang du har tatt de, akkurat som de populære Polaroid-kameraene fra 80 og 90-tallet. Det er også mulig å lagre bildene digitalt på et minnekort. Dermed kan Polaroid Snap også brukes som et vanlig digitalkamera. Retro møter moderne Selv om kameraet har en retro look, er det fullt av moderne teknologi. Kameraet har en oppløsning på 10 megapiksler og har en automatisk blitz. Minnekortplassen støtter minnekort opp til 32 GB, men du kan også skrive ut bildene direkte fra kameraet rett etter at du har tatt det på 2" x 3" fotopapir. Kameraet har en luke på baksiden hvor du kan legge inn papir for direkte utskrifter. Zink fotopapir Snap bruker en blekkløs teknologi som kalles for ZINK - Zero Ink. Dermed brukes det ingen blekkpatroner som må byttes ut. I stedet brukes spesielt fotopapir som inneholder fargekrystaller og polymerplast. Når bildet skal skrives ut varmes bildet opp og bilder kommer frem. En utskrift tar omtrent 30 sekunder og det trenger ikke tørke. Papiret har også en selvklebende bakside. Du kan ta av det bakerste laget å bruke det som et klistremerke. Seks bildemodus Du kan legge til morsomme effekter på bildene dine. Velg mellom:Normal (fargebilde)Vintage / sepiaNormal med hvit rammeSvarthvitt med hvit rammeVintage / Sepia med hvit ramme Fotobåseffekt med fire bilder på samme fotopapir Ta fire bilder og skriv dem ut på samme fotopapir, akkurat som i en fotobås. Alt du trenger å gjøre er å holde bildeknappen nede i tre sekunder og være klar. Timerknappen begynner å blinke før det blir tatt fire bilder med fire sekunders mellomrom. Bildene kan deretter skrives ut på ett og samme papir. Batteri og tilbehør Kameraet kommer med en håndreim og USB-kabel. Det følger også med et magnetisk linsedeksel, som er lett å feste på kameraet. USB-kabelen brukes både til lading av batteriet og overføring av bilder fra kameraet til datamaskinen.Merk at det ikke følger med fotopapir til kameraet. Kompaktkamera 990 NOK 990 NewCondition InStoreOnly
 1. Lyd og bilde
 2. Foto og video
 3. Kompaktkamera