Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Speilrefleksveske med mye plass til tilbehør

Andersson CAB 2.0 Medium

  Art.nr: 168456
  • Passer speilrefleks med flere objektiver
  • 8 lommer for tilbehør
  • Regnbeskyttelse medfølger
  • Innvendige mål (BxHxD): 200 x 200 x 130 mm
  • Utvendige mål(BxHxD):250 x 220 x 180 mm

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør.

Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør.Andersson Andersson CAB 2.0 Medium 423-hk96380-3a Andersson Medium er en stilig kameraveske som er perfekt for speilreflekskamera med flere objektiver. Vesken er laget i vannavvisende polyester utvendig og innsiden er laget av myk bomull for å beskytte ditt kamera, optikk og tilbehør. Andersson Medium er også utstyrt med en hard bunn for ekstra støt - og vann beskyttelse. Kameravesken har 8 rom for tilbehør. Veske speilreflekskamera 4,7 7 149 NOK 149 NewCondition SoldOut
  1. Lyd og bilde
  2. Foto og video
  3. Kameratilbehør
  4. Kameraveske
  5. Veske speilreflekskamera