Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Marshall Stockwell - Bluetooth-høyttaler med 25 timer batteritid

Marshall Stockwell

  Art.nr: 221868
  • 25 timer batteritid
  • Innebygget mikrofon
  • Kan brukes som nødlader
  • Justerbar bass og diskant
1 285,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Marshall Stockwell - bygget for portabilitet

Marshall Stockwell er bygget for å følge deg hvor som helst og veier kun 1,2 kg. Dropp kablene til både stikkontakten eller musikk-kilder takket være innebygd batteri og Bluetooth-tilkobling. Koble til med Bluetooth og nyt trådløs lyd. Fra musikkenheter som ikke har Bluetooth kan du koble til med 3,5 mm jack.

Trådløs frihet med Bluetooth

Marshall Stockwell har Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. 

Justerbar bass og diskant

Både bass og diskant kan justeres enkelt med knotter på toppen av høyttaleren for å få en lyd som passer deg og din musikk. Kontrollpanelet er bygget i robust metall og design er kjent fra Marshalls ikoniske forsterker som har gjort dem til et populært og populært merke i lydbransjen.

25 timer batteritid og kan brukes som nødlader

Det oppladbare batteriet gir deg opptil 25 timer spilletid og det kan enkelt lades med den medfølgende laderen. En annen funksjon er høyttaleren kan brukes som en nødlader for å lade opp smarttelefonenen din slik at du kan spille musikk fra smarttelefonenen din. På baksiden er det en 5 V USB-kontakt på 1 Ampere for lading av smarttelefonenen din.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
  • Beskyttende flip-cover
  • Kan brukes som stativ i 3 ulike vinkler
  • Robust beskyttelse for din Stockwell-høyttaler

269,-

Marshall Marshall Stockwell 4091390 Marshall Stockwell - bygget for portabilitet Marshall Stockwell er bygget for å følge deg hvor som helst og veier kun 1,2 kg. Dropp kablene til både stikkontakten eller musikk-kilder takket være innebygd batteri og Bluetooth-tilkobling. Koble til med Bluetooth og nyt trådløs lyd. Fra musikkenheter som ikke har Bluetooth kan du koble til med 3,5 mm jack. Trådløs frihet med Bluetooth Marshall Stockwell har Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt.  Justerbar bass og diskant Både bass og diskant kan justeres enkelt med knotter på toppen av høyttaleren for å få en lyd som passer deg og din musikk. Kontrollpanelet er bygget i robust metall og design er kjent fra Marshalls ikoniske forsterker som har gjort dem til et populært og populært merke i lydbransjen. 25 timer batteritid og kan brukes som nødlader Det oppladbare batteriet gir deg opptil 25 timer spilletid og det kan enkelt lades med den medfølgende laderen. En annen funksjon er høyttaleren kan brukes som en nødlader for å lade opp smarttelefonenen din slik at du kan spille musikk fra smarttelefonenen din. På baksiden er det en 5 V USB-kontakt på 1 Ampere for lading av smarttelefonenen din. Bluetooth-høyttaler 5 1 1285 NOK 1285 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Bluetooth-høyttaler