Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Google Home: Smart taleassistent og kraftig høyttaler

Google Google Home

  Art.nr: 1003666
  • 4 x 2" høyttalerelement gir klar og kraftig lyd
  • Bruker Google Assistand
  • Kompatibel med Chromecast-enheter
  • Multiroom-støtte
1 548,-

Delbetal fra 174,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Google Home er din nye smarte og krafige Bluetooth-høyttaler med integrert taleassistent kan lett kobles til Wi-Fi-nettverket ditt. Bruk millioner av kommandoer, styr smarthjemmet (F.eks Philips Hue), be om en spesifikk låt eller cast videosnutter til TV'en eller Chromecast, spør om været eller trafikken, mulighetene er så å si uendelige!

Høyttaler med bra lydgjengivelse og utmerket mikrofon

Utstyrt med doble 2" høyttalerelementer og doble 2" passive høyttalere får du god en spredning av klar og bassrik lyd sammenliknet med høyttalerens størrelse. Uansett om det er mye lyd i bakgrunnen eller om musikk spilles av via høyttaleren, hører Google Assistant deg helt utmerket uten hinder.

Stemmegjenkjenning

Med en integrert Voice Match kan Google Home lett kjenne igjen forskjellige stemmer, noe som gir en unik og personlig opplevelse. Du kan blant annet ganske enkelt tilpasse spillelister, kalender, påminnelser eller handlelister da den kjenner igjen brukeren bare på stemmen.

Ring uten å ta i telefonen

Du kan lett koble opp smarttelefonen og helt enkelt be den ringe opp noen direkte fra din kontaktliste uten å behøve å ta i telefonen.

Skru av mikrofonen

Ved hjelp av en knapp på baksiden kan du skru av høyttalerens smartfunksjoner om du ikke ønsker at Google Assistant skal høre deg. Dytt den enkelt til siden for å skru av mikrofonen og dytt den lett tilbake igjen når du vil bruke den igjen.

Enkel volumjustering

På høyttalerens overflate er det en touch-funksjon som lar deg lett justere volumet på høyttaleren samtidig den bevarer det stilige og kule designet. Holder du fingeren på overflaten kan du til og med stoppe og starte det som spilles av.

Kompatibel med Android og iOS

Google Home får alle funksjonene via en digital taleassistent uansett om du er en Android eller iOS-bruker. Den er kompatibel med Android 4.4 og iOS 9.1 og nyere versjoner.

Støtte for over 30 språk

Ifølge Googles produktsjef vil den iløpet av 2018 støtte over 30 språk, inkludert Norsk for Google Assistant slik at du og hele familien kan lett dra nytte av dens funksjoner.

Kompakt design

Selv om den er utviklet for å ta liten plass i hjemmet er den tross i alt effektiv med sin knappe størrelse og vekt. Med hele 96,4 mm i diameter, høyde på 142,8 mm og en lav vekt på 477 gram kan du lett plassere den akkurat hvor du vil. I pakken følger det med en 1,8 meter lang strøm-adapter.

Det er mulig at Google Home leveres med en forpakning på Tysk, men enheten er fullt kompatibel med Skandinaviske strømuttak. 

Kom raskt i gang med hurtigstartsmanual og tips om hvordan du enkelt bruker Google Home finnes på Googles Support-side ved å trykke på denne lenken.

Google Google Google Home GA3A00487A07 Google Home er din nye smarte og krafige Bluetooth-høyttaler med integrert taleassistent kan lett kobles til Wi-Fi-nettverket ditt. Bruk millioner av kommandoer, styr smarthjemmet (F.eks Philips Hue), be om en spesifikk låt eller cast videosnutter til TV'en eller Chromecast, spør om været eller trafikken, mulighetene er så å si uendelige! Høyttaler med bra lydgjengivelse og utmerket mikrofon Utstyrt med doble 2" høyttalerelementer og doble 2" passive høyttalere får du god en spredning av klar og bassrik lyd sammenliknet med høyttalerens størrelse. Uansett om det er mye lyd i bakgrunnen eller om musikk spilles av via høyttaleren, hører Google Assistant deg helt utmerket uten hinder. Stemmegjenkjenning Med en integrert Voice Match kan Google Home lett kjenne igjen forskjellige stemmer, noe som gir en unik og personlig opplevelse. Du kan blant annet ganske enkelt tilpasse spillelister, kalender, påminnelser eller handlelister da den kjenner igjen brukeren bare på stemmen. Ring uten å ta i telefonen Du kan lett koble opp smarttelefonen og helt enkelt be den ringe opp noen direkte fra din kontaktliste uten å behøve å ta i telefonen. Skru av mikrofonen Ved hjelp av en knapp på baksiden kan du skru av høyttalerens smartfunksjoner om du ikke ønsker at Google Assistant skal høre deg. Dytt den enkelt til siden for å skru av mikrofonen og dytt den lett tilbake igjen når du vil bruke den igjen. Enkel volumjustering På høyttalerens overflate er det en touch-funksjon som lar deg lett justere volumet på høyttaleren samtidig den bevarer det stilige og kule designet. Holder du fingeren på overflaten kan du til og med stoppe og starte det som spilles av. Kompatibel med Android og iOS Google Home får alle funksjonene via en digital taleassistent uansett om du er en Android eller iOS-bruker. Den er kompatibel med Android 4.4 og iOS 9.1 og nyere versjoner. Støtte for over 30 språk Ifølge Googles produktsjef vil den iløpet av 2018 støtte over 30 språk, inkludert Norsk for Google Assistant slik at du og hele familien kan lett dra nytte av dens funksjoner. Kompakt design Selv om den er utviklet for å ta liten plass i hjemmet er den tross i alt effektiv med sin knappe størrelse og vekt. Med hele 96,4 mm i diameter, høyde på 142,8 mm og en lav vekt på 477 gram kan du lett plassere den akkurat hvor du vil. I pakken følger det med en 1,8 meter lang strøm-adapter. Det er mulig at Google Home leveres med en forpakning på Tysk, men enheten er fullt kompatibel med Skandinaviske strømuttak. Kom raskt i gang med hurtigstartsmanual og tips om hvordan du enkelt bruker Google Home finnes på Googles Support-side ved å trykke på denne lenken. Bluetooth-høyttaler 1548 NOK 1548 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Bluetooth-høyttaler