Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kraftig trådløs høyttaler til festen, hagen eller parken

Andersson PLS 2.2

  Art.nr: 240957
  • Bluetooth
  • 8" basselement
  • Opp til 24 timer batteritid
  • USB og AUX-inngang
  • SD-minnekortleser

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Kraftig høyttaler med Bluetooth

Andersson PLS 2.2 er en kraftig og robust Bluetooth-høyttaler som passer utmerket for deg som vil ha et kraftig lydsystem som du kan ta med deg overalt. Høyttaleren har en batteritid på opp til hele 24 timer som gjør at du kan spille musikk lenge uten avbrudd. Med solid håndtak, stabile føtter og hjul er høyttaleren enkel å trille med seg til festen. Den har Bluetooth for trådløs avspilling av musikk fra Bluetooth-enheter og en analog lydinngang (2xRCA) for avspilling fra andre enheter.

I tillegg har PLS 2.2 en USB-inngang for lading av eksterne enheter, noe som innebærer at du kan lade mobilen samtidig som du spiller musikk. Du kan til og med spille av musikk fra et SD-minnekort da høyttaleren har en minnekortleser for nettopp dette.

Du kan enkelt justere bass og diskant for optimalisering av lyden. Og med et 8" basselement og en uteffekt på maks 100 Watt kan du være sikker på at du får en stor bærbar lydopplevelse uansett hvor du befinner deg. 

Bluetooth

Andersson PLS 2.2 er utstyrt med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. 

OBS! Høyttaleren støtter kun USB-minne og SD-minnekort opp til 16 GB.

Større og kraftigere lyd

For deg som vil ha en enda større lydbilde finnes nå muligheten for å seriekoble flere Andersson PLS 2.2 sammen for å skape et helt lydsystem. Man kan til og med tilkoble seg til den kraftigere storebroren, PLS 3.3 enkelt via AUX kabel. Du kan spille den samme musikken fra samtlige høyttalere som koblet opp sammen og det finnes ingen grenser på akkurat hvor mange det er. Du kan koble til så mange du vil.

Se også

(3 stk)
  • 200 Watts kraftig lyd
  • Bluetooth med NFC
  • Opp til 24 timer batteritid

1 990,-

Andersson Andersson PLS 2.2 Kraftig høyttaler med BluetoothAndersson PLS 2.2 er en kraftig og robust Bluetooth-høyttaler som passer utmerket for deg som vil ha et kraftig lydsystem som du kan ta med deg overalt. Høyttaleren har en batteritid på opp til hele 24 timer som gjør at du kan spille musikk lenge uten avbrudd. Med solid håndtak, stabile føtter og hjul er høyttaleren enkel å trille med seg til festen. Den har Bluetooth for trådløs avspilling av musikk fra Bluetooth-enheter og en analog lydinngang (2xRCA) for avspilling fra andre enheter. I tillegg har PLS 2.2 en USB-inngang for lading av eksterne enheter, noe som innebærer at du kan lade mobilen samtidig som du spiller musikk. Du kan til og med spille av musikk fra et SD-minnekort da høyttaleren har en minnekortleser for nettopp dette.Du kan enkelt justere bass og diskant for optimalisering av lyden. Og med et 8" basselement og en uteffekt på maks 100 Watt kan du være sikker på at du får en stor bærbar lydopplevelse uansett hvor du befinner deg.  Bluetooth Andersson PLS 2.2 er utstyrt med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt.  OBS! Høyttaleren støtter kun USB-minne og SD-minnekort opp til 16 GB. Større og kraftigere lyd For deg som vil ha en enda større lydbilde finnes nå muligheten for å seriekoble flere Andersson PLS 2.2 sammen for å skape et helt lydsystem. Man kan til og med tilkoble seg til den kraftigere storebroren, PLS 3.3 enkelt via AUX kabel. Du kan spille den samme musikken fra samtlige høyttalere som koblet opp sammen og det finnes ingen grenser på akkurat hvor mange det er. Du kan koble til så mange du vil. Bluetooth-høyttaler 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Bluetooth-høyttaler