Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

DAB+ adapter til bilen med Bluetooth

AUTODAB Autodab-Go

  Art.nr: 240436
 • DAB+ radio
 • Passer i alle typer biler!
 • Bluetooth og AUX
 • Enkel å installere

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Autodab-Go

Med denne stilige DAB+adapteren kan du enkelt oppgradere bilstereoen din med DAB+ radio. Adapteren er veldig kompakt og kobles til din eksisterende bilstereo ved hjelp av en 3,5 mm AUX-kabel eller trådløst via en ledig FM-radiofrekvens. Strøm trekker den fra sigarettenneruttaket med hjelp av medfølgende strømkabel. Siden adapteren også har innebygd Bluetooth kan du også tilkoble mobiltelefonen din og spille av musikk trådløst.

I 2017 slukkes det tradisjonelle FM-radionettet i Norge. Dersom du da sitter med en FM-radio vil du dermed ikke kunne motta norske radiosendinger lenger. Med en digital DAB+ radio er du fremtidsrettet og vil ikke bli berørt av slukkingen av FM-nettet.

DAB+ radio

Digital Audio Broadcasting(DAB) tilbyr et digitalt utvalg av radiostasjoner og kan sende med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet. Andre fordeler med DAB+ er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som f.eks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn. 

Spill av musikk trådløst

DAB+ adapteren er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk eller føre mobilsamtaler helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt.

Handsfree mobilsamtaler

Når DAB adapteren er tilkoblet kan du helt enkelt med hjelp fra din mobiltelefon føre mobilsamtaler gjennom bilstereoen. På adapteren sitter det egne taster for å ringe/motta eller legge på/avvise samtaler.På denne måten kan du konsentrere deg mer på holde øye med trafikken og ikke mobiltelefonen.

Enkel å installere 

Du trenger ingen verktøy for å installere denne DAB+ adapteren. Bare noen få enkle grep og du er igang. Adapteren kobles til din eksisterende bilstereo ved hjelp av en 3,5 mm AUX-kabel eller trådløst via en ledig FM-radiofrekvens. Alt du trenger, inklusive en DAB+ vinduantenne medfølger i pakken.

Se også

(0 stk)
 • DAB+ radio
 • Bluetooth
 • Handsfree mobilsamtaler

1 990,-

AUTODAB AUTODAB Autodab-Go BTAutodab-GO Autodab-Go Med denne stilige DAB+adapteren kan du enkelt oppgradere bilstereoen din med DAB+ radio. Adapteren er veldig kompakt og kobles til din eksisterende bilstereo ved hjelp av en 3,5 mm AUX-kabel eller trådløst via en ledig FM-radiofrekvens. Strøm trekker den fra sigarettenneruttaket med hjelp av medfølgende strømkabel. Siden adapteren også har innebygd Bluetooth kan du også tilkoble mobiltelefonen din og spille av musikk trådløst. I 2017 slukkes det tradisjonelle FM-radionettet i Norge. Dersom du da sitter med en FM-radio vil du dermed ikke kunne motta norske radiosendinger lenger. Med en digital DAB+ radio er du fremtidsrettet og vil ikke bli berørt av slukkingen av FM-nettet. DAB+ radio Digital Audio Broadcasting(DAB) tilbyr et digitalt utvalg av radiostasjoner og kan sende med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet. Andre fordeler med DAB+ er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som f.eks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn.  Spill av musikk trådløst DAB+ adapteren er utrustet med Bluetooth som gjør det mulig å spille av musikk eller føre mobilsamtaler helt trådløst fra Bluetooth-enheter som Android-telefoner, iPhone, iPad, nettbrett, laptop og mye mer. Spill av musikken din trådløst uten kabler, kjapt og enkelt. Handsfree mobilsamtaler Når DAB adapteren er tilkoblet kan du helt enkelt med hjelp fra din mobiltelefon føre mobilsamtaler gjennom bilstereoen. På adapteren sitter det egne taster for å ringe/motta eller legge på/avvise samtaler.På denne måten kan du konsentrere deg mer på holde øye med trafikken og ikke mobiltelefonen. Enkel å installere  Du trenger ingen verktøy for å installere denne DAB+ adapteren. Bare noen få enkle grep og du er igang. Adapteren kobles til din eksisterende bilstereo ved hjelp av en 3,5 mm AUX-kabel eller trådløst via en ledig FM-radiofrekvens. Alt du trenger, inklusive en DAB+ vinduantenne medfølger i pakken. DAB adapter 4,8 5 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Bilstereo
 3. Tilbehør til bilstereo
 4. DAB adapter