Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

DAB+ bilradio med USB- og AUX-inngang

Sony DSX-A300DAB

  Art.nr: 230469
  • 4 x 55 Watt
  • DAB+-radio
  • USB- og AUX-inngang
  • Direkteavspilling fra iPhone/iPod

Lagerstatus

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sony DSX-A300DAB bilstereo med DAB+ har en effekt på 4 x 55 Watt og flere tilkoblingsmuligheter for andre enheter. Spill musikk via et USB-minne, via AUX-inngangen, eller direkte fra din iPhone/iPod eller en Android-telefon. Den lettleste LCD-skjermen viser informasjon om radiostasjon, lydspor og annen nyttig info.

DAB+ radio

Digital Audio Broadcasting (DAB) er et digitalt utvalg av radiostasjoner med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet. 

Andre fordeler med DAB er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som feks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn. FM-båndet stenges i Norge i 2017, så da må alle over på DAB+ for å nyte radio.

DAB-antenne medfølger ikke, men må kjøpes som tilbehør. Se vårt utvalg her.

USB- og AUX-inngang

Sony DSX-A300DAB er utstyrt med både USB- og AUX-inngang, som lar deg koble til de fleste eksterne lydkilder. Enten du har musikken lagret på din Android-telefon, et USB-minne, en MP3-spiller eller iPhone/iPod, kan du bruke den nye bilradioen din til å nyte dine favoritter på enklest mulig måte.

Direkteoppspilling fra iPhone og iPod

Koble iPhone eller iPod til USB-inngangen på Sony DSX-A300DAB, så kan du spille av låter direkte fra panelet på bilstereoen. Da slipper du å følge med på mobilskjermen når du bytter sang eller album, for sikrere bruk. Bilstereoen har også inngang for rattkontroll for enda enklere styring.

Anbefalt tilbehør

Sony Sony DSX-A300DAB DSXA300DAB.EUR Sony DSX-A300DAB bilstereo med DAB+ har en effekt på 4 x 55 Watt og flere tilkoblingsmuligheter for andre enheter. Spill musikk via et USB-minne, via AUX-inngangen, eller direkte fra din iPhone/iPod eller en Android-telefon. Den lettleste LCD-skjermen viser informasjon om radiostasjon, lydspor og annen nyttig info. DAB+ radio Digital Audio Broadcasting (DAB) er et digitalt utvalg av radiostasjoner med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet.  Andre fordeler med DAB er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som feks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn. FM-båndet stenges i Norge i 2017, så da må alle over på DAB+ for å nyte radio.DAB-antenne medfølger ikke, men må kjøpes som tilbehør. Se vårt utvalg her. USB- og AUX-inngang Sony DSX-A300DAB er utstyrt med både USB- og AUX-inngang, som lar deg koble til de fleste eksterne lydkilder. Enten du har musikken lagret på din Android-telefon, et USB-minne, en MP3-spiller eller iPhone/iPod, kan du bruke den nye bilradioen din til å nyte dine favoritter på enklest mulig måte. Direkteoppspilling fra iPhone og iPod Koble iPhone eller iPod til USB-inngangen på Sony DSX-A300DAB, så kan du spille av låter direkte fra panelet på bilstereoen. Da slipper du å følge med på mobilskjermen når du bytter sang eller album, for sikrere bruk. Bilstereoen har også inngang for rattkontroll for enda enklere styring. Hovedenhet 3,5 2 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Bilstereo
  3. Hovedenhet