Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

DAB+ bilradio med USB- og AUX-inngang

Sony DSX-A300DAB

  Art.nr: 230469
  • 4 x 55 Watt
  • DAB+-radio
  • USB- og AUX-inngang
  • Direkteavspilling fra iPhone/iPod

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sony DSX-A300DAB bilstereo med DAB+ har en effekt på 4 x 55 Watt og flere tilkoblingsmuligheter for andre enheter. Spill musikk via et USB-minne, via AUX-inngangen, eller direkte fra din iPhone/iPod eller en Android-telefon. Den lettleste LCD-skjermen viser informasjon om radiostasjon, lydspor og annen nyttig info.

DAB+ radio

Digital Audio Broadcasting (DAB) er et digitalt utvalg av radiostasjoner med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet. 

Andre fordeler med DAB er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som feks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn. FM-båndet stenges i Norge i 2017, så da må alle over på DAB+ for å nyte radio.

DAB-antenne medfølger ikke, men må kjøpes som tilbehør. Se vårt utvalg her.

USB- og AUX-inngang

Sony DSX-A300DAB er utstyrt med både USB- og AUX-inngang, som lar deg koble til de fleste eksterne lydkilder. Enten du har musikken lagret på din Android-telefon, et USB-minne, en MP3-spiller eller iPhone/iPod, kan du bruke den nye bilradioen din til å nyte dine favoritter på enklest mulig måte.

Direkteoppspilling fra iPhone og iPod

Koble iPhone eller iPod til USB-inngangen på Sony DSX-A300DAB, så kan du spille av låter direkte fra panelet på bilstereoen. Da slipper du å følge med på mobilskjermen når du bytter sang eller album, for sikrere bruk. Bilstereoen har også inngang for rattkontroll for enda enklere styring.

Anbefalt tilbehør

Autoleads DAB Splitter
(6 stk)

499,-

Nedis Universal ISO Cable
(1 stk)

29,-

Autoleads DAB-AA1
(4 stk)

249,-

Sony Sony DSX-A300DAB DSXA300DAB.EUR Sony DSX-A300DAB bilstereo med DAB+ har en effekt på 4 x 55 Watt og flere tilkoblingsmuligheter for andre enheter. Spill musikk via et USB-minne, via AUX-inngangen, eller direkte fra din iPhone/iPod eller en Android-telefon. Den lettleste LCD-skjermen viser informasjon om radiostasjon, lydspor og annen nyttig info. DAB+ radio Digital Audio Broadcasting (DAB) er et digitalt utvalg av radiostasjoner med høyere og bedre lydkvalitet enn på det tradisjonelle FM-båndet.  Andre fordeler med DAB er automatisk søk etter tilgjengelige stasjoner med en liste å velge fra, og informasjon som vises i displayet som feks. stasjonens navn, program, og f.eks. sangens navn. FM-båndet stenges i Norge i 2017, så da må alle over på DAB+ for å nyte radio.DAB-antenne medfølger ikke, men må kjøpes som tilbehør. Se vårt utvalg her. USB- og AUX-inngang Sony DSX-A300DAB er utstyrt med både USB- og AUX-inngang, som lar deg koble til de fleste eksterne lydkilder. Enten du har musikken lagret på din Android-telefon, et USB-minne, en MP3-spiller eller iPhone/iPod, kan du bruke den nye bilradioen din til å nyte dine favoritter på enklest mulig måte. Direkteoppspilling fra iPhone og iPod Koble iPhone eller iPod til USB-inngangen på Sony DSX-A300DAB, så kan du spille av låter direkte fra panelet på bilstereoen. Da slipper du å følge med på mobilskjermen når du bytter sang eller album, for sikrere bruk. Bilstereoen har også inngang for rattkontroll for enda enklere styring. Hovedenhet 4,5 6 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Bilstereo
  3. Hovedenhet