Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" 4K OLED TV og kraftig soundbar

LG OLED65GX6LA + GX

  Art.nr: P841
 • Intelligent 3. Generasjons a9 4K-prosessor
 • Dolby Atmos IQ og Dolby Atmos
 • Soundbar med 420 W total uteffekt
 • G-SYNC- og FreeSync-kompatibel
 • webOS, Thinq AI og Magic Remote

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • 1 stk
  LG OLED65GX6LA
 • 1 stk
  LG GX
LG 65" 4K OLED-TV med AI som gir deg kinofølelse i stua

37 990,-

Gjør stua om til nærmest et kunstgalleri med den smekre OLED TV-en fra LG, som sitter tett på veggen ved hjelp av et medfølgende Zero Gap-feste. LG OLED65GX6LA har millioner av OLED-piksler som jobber individuelt for å gi deg et heftig bilde, får du også et dypt sortnivå og intense farger i milliontall. Rigg deg til i sofaen og få nærmest en kinofølelse takket være Dolby Vision IQ, Dolby Atmos og Filmmaker-modusen. Den intelligente a9-prosessoren i sin tredje generasjon lever ikke bare et sylskarpt bilde og bra lyd, den forbedrer også bildet med AI-støttet oppskalering.

Best Premium OLED TV 2020–2021

LG OLED65GX har blitt kåret til beste OLED-TV 2020–2021 av EISA. Hele artikkelen finner du her.

«LG’s ‘Gallery Series’ OLED takes a new approach to TV design, utilising an ultra-thin articulating mount to create a flush-to-wall finish – add the super-slim panel, and you have a screen that commands your attention.»

Spesielt anbefalt

Toppkarakter av Lyd & Bilde

Lyd & Bilde har testet OLED65GX og gitt den høyeste karakterer! Hele artikkelen finner du her.

«LG OLED65GX er definitivt en av de lekreste OLED-TV-ene vi har testet til nå. Den har et spesialdesignet veggfeste og smarte løsninger som gjør at den passer perfekt på veggen.»

Unik teknologi

OLED-serien benytter seg av en unik teknologi som lyser opp mer enn 100 millioner piksler, nettopp for å kunne tilby deg en TV som virkelig tar pusten fra deg. Len deg tilbake i sofaen og kos deg med intense farger, dypt svartnivå og et realistisk bilde.

Kraftig og intelligent prosessor

Ved hjelp av en tredje generasjons a9-prosessor med en lærende AI-algoritme sørger for å levere et utrolig og detaljrikt bilde, som også tilpasser lyden etter hva du ser på. Dette er den kraftigste og smarteste 4K-prosessoren LG har produsert til nå! Prosessoren sørger for å optimalisere bildet slik at du får tydelige og skarpe detaljer med god lysstyrke. Dette er takket være det avanserte prosessoren som aktivt analyserer innholdet og lyset i TV-kroken for å passe på at du får det beste mulige bildet. 

Svart som natten

Teknologien bak OLEDs organiske piksler er den eneste i sitt slag som kan vise et perfekt sortnivå . Med selvopplyste piksler som styrer hele 8 millioner individuelle punkter i 4K for å kunne produsere et så godt sortnivå, som er utrolig viktig for å kunne få alle detaljer og farger for en mest mulig naturlig opplevelse av bildet på TV-en din.

Perfekt til gaming

Med G-SYNC®- og FreeSync ™ -kompabilitet får du rask responstid og lav inputlag som kan tar gaming til nye høyder. I actionfylte spill hvor reaksjonshastighet er kritisk, er du avhengig av at TV-en ikke holder deg igjen. Kos deg med rask responstid på 1 ms, 48 Gbps båndbredde, VRR, ALLM og eARC med HDMI 2.1-støtte. Med så lynrask responstid og flytende bevegelse i spillet ditt vil du ikke oppleve noen lag i bildet. 

Heftig kinofølelse i stua

Dolby Vision IQ og Atmos er verdens mest berømte HDR- og lydteknologi. Med Dolby Vision IQ på TV-en får du et bredere spekter av farger, og bildekvaliteten er dynamisk optimalisert i hver ramme.

Dolby Atmos gjør lyden objektbasert og gir en surroundeffekt som gir en følelse av at lyden kommer fra flere retninger, inkludert ovenfra. En såpass multidimensjonal lyd plasserer sofaen i midten av filmen, i stedet for foran! Alt dette for å kunne gi deg heftig kinofølelse i stua.

LG Veggmonterbar lydplanke med høy lydkvalitet

14 990,-

Et ypperlig valg for deg som er lydentusiast. Det perfekte valget for deg som har en LG OLED GX-TV. LG Sound Bar GX er en lydplanke designet for veggmontering og skapt for å komplementere GX-TV-en din fra LG. Nyt optimal lyd uansett innhold takket være funksjoner som AI Sound Pro, som tilpasser lyden etter hva du ser på, og 4K Pass-Through, som leverer 4K-innhold uten tap av kvalitet. Dolby Atmos og DTS:X gir deg dessuten flerdimensjonal lyd, som skaper en umiddelbar kinofølelse hjemme i din egen stue.

Lydplanken LG GX er som skapt for din GX-TV.

Passer perfekt til LG OLED GX

Med et design i toppklasse, skapt for veggmontering under eller over din LG OLED GX, gir lydplanken en tredimensjonal og oppslukende lydopplevelse. Kvalitetsmaterialene, pene linjer og slank profil gjør at LG GX blir et perfekt tilskudd til hjemmet ditt – uansett innredning. 

Smarte AI Sound Pro lar lydplanken tilpasse lyden etter innholdet.

Dyp, flerdimensjonal lyd

For at du skal kunne oppleve en så fantastisk lyd som mulig, benytter LG GX Dolby Atmos, Dolby Vision og DTS:X. Atmos gjør lyden mer objektbasert og gir fra seg en surroundeffekt, slik at det høres ut som om du er omringet av lyd. På den måten plasseres du midt inne i filmens lydbilde og ikke bare foran.

La deg omslutte av tredimensjonal lyd

Ved hjelp av DTS Virtual:X får du rik og oppslukende 3D-lyd, slik at lyden oppleves som å komme fra alle kanter. Virtual:X er et kraftig surroundlydformat som gir LG GX enda flere strenger å spille på når du ønsker stemningsfull, multidimensjonal lyd.

Fyll rommet med lyd

LG Sound Bar GX gir rik og kraftig 3.1-lyd, og kan også utvides med LGs bakre høyttalersett (selges separat) til å bli et surroundsystem med 5.1-kanaler.

LG GX har en total uteffekt på hele 420 watt.

Suveren lydkvalitet

LG GX har en total uteffekt på 420 watt. Med støtte for flere høyoppløselige lydformater i Hi-Res Audio, som WAV, ALAC- og FLAC-format i 96 kHz samplingsfrekvens med 24-bits dydbe. Mens en vanlig CD er komprimert i 16-bit, får du her et slående lydbilde i ukomprimert  24-bitsoppløsning.

Integrerte LG ThinQ lar lydplanken din bli et kontrollsenter for smartenheter.

Tilpasset lyd med AI Sound Pro

Med AI Sound Pro analyseres lyd aktivt og justerer lyden automatisk etter innholdet, slik at du kan legge merke til hver minste detalj. Hør krystallklare dialoger, heftige biljaktscener og ikke minst brølet fra tribunene på en fotballkamp.

4K Pass-Through videresender signaler ukomprimert til TV-en din.

Lydplanke med 4K Pass-Through

Mindre sofistikerte lydplanker klarer ikke å videresende 4K-, HDR- og Dolby Vision-innhold til TV-en din uten å strupe lyd- og bildekvalitet. LG GX er derimot utviklet for å levere selv 4K- og HDR-signaler helt uten komprimering eller hakking, slik at du alltid er sikret en silkeglatt kvalitetsopplevelse.

Fleksibel montering

LG Sound Bar GX er fleksibel og kan monteres slik du ønsker. Selv om den er bygd for å kunne henges rett på veggen, kan den også stilles på TV-benken din. 

LG GX byr på en rekke tilkoblingsmuligheter, som HDMI, optisk kabel, Bluetooth og USB.

Flere tilkoblingsmuligheter

Her finnes en rekke forskjellige innganger og praktiske alternativer for tilkobling, som f.eks. dobbel HDMI, optisk kabel, Bluetooth og USB. Ved hjelp av Bluetooth kan du enkelt strømme musikk fra telefonen eller andre enheter uten å måtte reise deg fra sofaen.

P841 P841 LG OLED65GX6LA + GX TV + Soundbar 52980 NOK 52980 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. TV
 3. TV + Soundbar