Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fargerik LED-belysning til TV

Andersson LDU 3.5 - 2x1m RGB

  Art.nr: 241322
  • 2 X 1 meter LED-belysning
  • RGB-belysning
  • Dimmer-funksjon
  • Fjernkontroll medfølger
  • USB-drevet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson LDU 3.5 tar TV-rommet til neste nivå! LED-belysning gir stemningsfullt lys i mange RGB-farger som umiddelbart gjør at du ønsker å starte filmen. LED-belysningen er selvklebende og tar nesten ikke opp noe plass bak TV-en din. Belysningen er USB-drevet, noe som gjør at du kan slå den av ved behov. Du kan velge farge med den medfølgende fjernkontrollen som også har dimmer-funksjon.

241322 Andersson Andersson LDU 3.5 - 2x1m RGB Andersson LDU 3.5 tar TV-rommet til neste nivå! LED-belysning gir stemningsfullt lys i mange RGB-farger som umiddelbart gjør at du ønsker å starte filmen. LED-belysningen er selvklebende og tar nesten ikke opp noe plass bak TV-en din. Belysningen er USB-drevet, noe som gjør at du kan slå den av ved behov. Du kan velge farge med den medfølgende fjernkontrollen som også har dimmer-funksjon. LED strip light 3,8 21 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. LED strip light