Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

75" 8K QLED-TV med rammeløst Infinity Screen-design

Samsung QE75Q950TSTXXC

  Art.nr: 1012262
  • Kraftig Quantum 8K-prosessor
  • Antirefleksjonsfilter
  • Bildet dekker 99% av skjermen
  • Heftig oppløsning i 8K
  • One Invisible Connection

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant 75 tommer
65
75

Samsung QE75Q950TSTXXC
Produkt du ser på: 75" 8K QLED-TV med rammeløst Infinity Screen-design

79 990,-


  • pris: 81 537,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

La deg trollbindes av ekte 8K-oppløsning i et moderne design, med et rammeløst bilde som kommer til å ta pusten fra deg! Samsung QE75Q950TS er en 8K QLED-TV med Infinity Screen, som gjør at bildet dekker hele 99% av skjermen. Her kan du nyte et utrolig deilig kontrastforhold og fantastisk detaljnivå ved hjelp av Quantum HDR-teknologi som optimaliserer hvert eneste bilde. Samsung Q950TS har også kunstig intelligens (AI) og Adaptive Picture-teknologi som sørger for at du kan oppleve både filmer og serier i 8K, uansett kilde.

Heftig 8K-oppløsning

Med 33 millioner piksler oppnår du et enestående, skarpt og detaljrikt bilde i 7680x4320 i 8K som tar pusten fra deg. Ved hjelp av kunstig intelligens (AI) og Adaptive Picture-teknologi kan du med Samsung Q950TS oppleve filmer og serier i 8K, uansett hvilken kilde bildet kommer fra.

Kraftig og smart prosessor

Den nye og kraftige Quantum 8K-prosessoren styrer både lyd og bilde. I kombinasjon med AI-basert oppskaleringsteknologi benyttes et neuralt nettverk for å kunne levere et fantastisk detaljnivå.

Rammeløst Infinity Screen-design

Samsung Q950TS har et design som bare oser av luksus og stil, med minimal ramme. Samsungs Infinity Screen sørger for en at bildet fyller opp hele 99% av skjermen og setter opplevelsen først.

Quantum HDR 3000

Med finjusterte farger og et dypt sortnivå får du et levende og naturlig bilde. Ved hjelp av Quantum HDR-teknologi optimeres hvert bilde og gjør alle detaljer synlige, uansett lysstyrke. Nå kan du se filmer, serier og også spille med et høyt detaljnivå med utrolig kontrast og opp til 4000 nits i lysstyrke.

Skarpt og tydelig uansett synsvinkel

Ved hjelp av Ultra Viewing Angle-teknologi vil du uansett hvor du sitter i sofaen, få et fantastisk fargerikt bilde med god kontrast. Innovativ bildeteknologi sørger for god spredning av lys i TV-en slik at du får et flott bilde, uansett synsvinkel.

Si farvel til uønskede refleksjoner

Uansett hvilken tid på døgnet du ser på TV, behøver du ikke dra for gardinene. Q950TS har et QLC-panel som hindrer refleksjoner i å ødelegge TV-opplevelsen.

One Invisible Connection

One Invisible Connection gjør oppsettet av TV-en ryddig og enkel. Du kobler rett og slett til alt av kabler og enheter til One Connect Box, og det eneste du behøver å forholde deg til på veggen er TV-en – mellom boksen og TV-en går nemlig en transparent kabel.

1012262 1012262 Samsung Samsung QE75Q950TSTXXC QE75Q950TSTXXC La deg trollbindes av ekte 8K-oppløsning i et moderne design, med et rammeløst bilde som kommer til å ta pusten fra deg! Samsung QE75Q950TS er en 8K QLED-TV med Infinity Screen, som gjør at bildet dekker hele 99% av skjermen. Her kan du nyte et utrolig deilig kontrastforhold og fantastisk detaljnivå ved hjelp av Quantum HDR-teknologi som optimaliserer hvert eneste bilde. Samsung Q950TS har også kunstig intelligens (AI) og Adaptive Picture-teknologi som sørger for at du kan oppleve både filmer og serier i 8K, uansett kilde. Heftig 8K-oppløsning Med 33 millioner piksler oppnår du et enestående, skarpt og detaljrikt bilde i 7680x4320 i 8K som tar pusten fra deg. Ved hjelp av kunstig intelligens (AI) og Adaptive Picture-teknologi kan du med Samsung Q950TS oppleve filmer og serier i 8K, uansett hvilken kilde bildet kommer fra. Kraftig og smart prosessor Den nye og kraftige Quantum 8K-prosessoren styrer både lyd og bilde. I kombinasjon med AI-basert oppskaleringsteknologi benyttes et neuralt nettverk for å kunne levere et fantastisk detaljnivå. Rammeløst Infinity Screen-design Samsung Q950TS har et design som bare oser av luksus og stil, med minimal ramme. Samsungs Infinity Screen sørger for en at bildet fyller opp hele 99% av skjermen og setter opplevelsen først. Quantum HDR 3000 Med finjusterte farger og et dypt sortnivå får du et levende og naturlig bilde. Ved hjelp av Quantum HDR-teknologi optimeres hvert bilde og gjør alle detaljer synlige, uansett lysstyrke. Nå kan du se filmer, serier og også spille med et høyt detaljnivå med utrolig kontrast og opp til 4000 nits i lysstyrke. Skarpt og tydelig uansett synsvinkel Ved hjelp av Ultra Viewing Angle-teknologi vil du uansett hvor du sitter i sofaen, få et fantastisk fargerikt bilde med god kontrast. Innovativ bildeteknologi sørger for god spredning av lys i TV-en slik at du får et flott bilde, uansett synsvinkel. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Si farvel til uønskede refleksjoner Uansett hvilken tid på døgnet du ser på TV, behøver du ikke dra for gardinene. Q950TS har et QLC-panel som hindrer refleksjoner i å ødelegge TV-opplevelsen. One Invisible Connection One Invisible Connection gjør oppsettet av TV-en ryddig og enkel. Du kobler rett og slett til alt av kabler og enheter til One Connect Box, og det eneste du behøver å forholde deg til på veggen er TV-en – mellom boksen og TV-en går nemlig en transparent kabel. QLED 5 2 79990 NOK 79990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. QLED