Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

75" 8K QLED-TV med fantastiske bildegenskaper

Samsung QE75Q950RBTXXC

  Art.nr: 1007678
  • Quantum HDR 4000
  • Direct Full Array 16x
  • One Invisible Connection
  • AI-basert bildeprosessor
  • Få en heftig spillopplevelse

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung QE75Q950RBTXXC er en 75" QLED 8K UHD Smart-TV har et uovertruffent detaljnivå med 33 millioner piksler i 8K-oppløsning, for å kunne gi godt med skarphet til alt fra film til spill. Q950R gir deg muligheten til å justere lysstyrke med fantastisk presisjon, med optimalisert fargevolum og Quantum HDR 4000 som sørger for bedre lys i bildet, høy kontrast og HDR. Her får du et svært lett grensesnitt å navigere med samt støtte for Google Assistant. Ved hjelp av Ambient Mode sørger TV-en for å blande seg fint inn i interiøret, uansett rom.

Enestående oppløsning

Med den markedsledende høye oppløsningen på 7680x1320 (8K UHD) med 33 millioner piksler, skapes her et hardtslående inntrykk med høyt detaljnivå som tidligere ikke har vært mulig. Ved hjelp av dette får du muligheten til å leve deg enda mer inn i det du ser på og med mye dybde og et større hint av realisme, kan du kose deg med bilder som ikke ville fungert ved lavere oppløsning. 

Utmerket bildepanel med mye detaljer

Direct Full Array 16x-panelet har full bakgrunnsbelysning og styrer lyset i individuelle deler av skjermen for å kunne yte et mye dypere svartnivå og lysere segmenter. Dette gjør at du får gnistrende lyse bilder og deilig mørke samtidig i samme bilde. Dette panelet sammenliknet den andre Q-serien 2019 har uovertruffen presisjon med Samsungs mest avanserte og direkte lysteknologi.

Dra nytte av optimaliserte bilder

For at du skal så bra bilde som overhodet mulighet, bruker TV-en Quantum Processor 8K og innebygget kunstig intelligens (AI). Samsung har tidligere behandlet store mengder data i ulike typer bildemateriell og prosessoren i Q950R bruker AI til å identifisere segmenter i bildet for kontinuerlig optimalisering. Du får mer detaljer og forbedret dybdefølelse, med et slående og realistisk inntrykk.

I tillegg til et mye klarere bilde, justerer prosessorens unike algoritme til og med lysstyrken samt lyd for å kunne gi deg en tilpasset opplevelse som passer anledningen.

Realistiske bilder med Quantum HDR 4000

Ved hjelp av finjusterte farger og godt svartnivå fremstilles et mer levende og naturtro bilde. Spill, filmer og serier med klare og fremtredende detaljer kan sees uforhindret i både lyse og mørke omgivelser samtidig. Lysstyrken sørger for et tydelig og gnistrende inntrykk av lyse bilder.

Her får du også støtte for forskjellige typer HDR som HLG, HDR10+ og Quantum HDR 4000 som sørger for å optimalisere seeropplevelsen av bilde ved for eksempel avspilling av kompatibelt bildemateriale.

Se alt like bra, uansett hvor du sitter

Ultra Viewing Angle sørger for at du ikke trenger å tenke på hvor du sitter i sofaen for få best bilde. Du får alltid de samme fargene og heftig kontrast uansett synsvinkel. Innovativ teknologi sørger for bred spredning av lys fra TV-en med redusert lekkasje av lys og du får et fantastisk bilde til og med fra siden.

Mindre refleksjoner

Den innovative Ultra Black Elite-teknologien kan på to måter fange opp mer enn 99% lys på skjermen. Denne egenskapen finnes mer spesifikt for å minske eventuelle refleksjoner i både lyse og mørke omgivelse, slik at du lett kan kose deg med det på skjermen uten å anstrenge deg.

Color Volume 100% by Quantum Dot

Betydningen er nettopp det tittelen beskriver. Her får du støtte for å vise optimalt fargevolum i DCI-P3-formatet, utviklet for det flere kinoskjermer og HDR-filmer for TV. Kos deg med lyse scener, eksepsjonelt klare og intensive farger. Uansett lysstyrke får du alltid det full fargespekter helt uten krøll.

Tilpasser seg omgivelsene automatisk

For at du skal få så behagelig bilde som overhodet mulig, får du muligheten til å velge å la TV-en tilpasse lysstyrke i forhold til lyset i rommet. Alt dette for at du skal få et klarere bilde, men først og fremst når det trengs som for eksempel ved forskjellige tider av døgnet med tanke på innslipp av lys i rommet.

Få en forbedret spillopplevelse

Når du starter opp din tilkoblede spillkonsoll som for eksempel Xbox One, PS3 eller Nintendo Switch kan du ta i bruk Automatic Game Mode. Det vil si at TV-innstillingene optimaliseres for å at du skal få en mer heftigere spillopplevelse i et stort format. Her får du minimalt med inputlag og bildeoppdatering går ned til lave 15 ms. Du får automatisk raskere oppdateringsfrekvens for å redusere eventuell blurr ved bevegelser i bildet.

Spesielt for Xbox One-burkere og datamaskiner med kompatibelt grafikkort fra AMD, får du flere fordeler. Ved å benytte AMD Radeon FreeSync 2 (VRR)-teknologi elimineres etterslep og hakkete bevegelser helt, slik at du heller kan fokuser på spillinga. med QLED-modellene får du rask bildeoppdatering og minimal inputlag på 6,8 ms.

Dynamic Black Equaliser sørger for bedre synlighet i mørke områder og ved hjelp av avansert analyse av forskjellige scener, optimaliseres bildekvaliteten. Til og med lyden forbedres, slik at du får en enda heftigere opplevelse.

Kun én kabel med One Invisible Connection

Samsung One Invisible Connection er en godt gjennomtenkt løsning på det vanlige problemet når det gjelder tilkobling av bilde- og lydenheter i One Connect Box. Denne kan du plassere ganske langt fra skjermen sammen med for eksempel spillkonsollen. Med egen separat enhet slipper du krøll med kabler bak TV-en og rundt.

Det eneste du behøver er en tynn tilkoblingskabel til TV, hvor både strøm og all data som lyd og bilde går igjennom for å få en enkel og minimalistisk installasjon.

One Invisible Connection er en utmerket egenskap, spesielt når det kommer til montering på vegg. Til og med på det medfølgende stativet kan du ganske så lett og diskret føre kabelen til One Connect Box-en der du kobler inn for eksempel Blueray-spilleren eller spillkonsollen.

La TV-en smelte inn i omgivelsene

Med ambisjonen om å skape noe unikt og for at du ikke bare skal ha en stor svart rektangel på veggen eller stativ når du ikke bruker den, kommer Samsung Q950R med Ambient Mode. Det kan lettes beskrives som en artig skjermsparer med innovative egenskaper. Du kan velge å få opp informasjon om tid, dato og være med for eksempel flotte illustrasjoner, egne bilder eller med bakgrunnsmusikk som smelter seg inn i bakgrunnen.

Ved hjelp av SmartThings-appen kan du også ta bilde av TV-en der den er plassert for å skape illusjon av en transparent skjerm som blander seg inn i veggen.

Trykk på bildene under for å se eksempler på forskjellige alternativer i Ambient Mode.

Lett menysystem og bruk med Premium One Remote

Det letthåndterte grensesnittet i din nye TV fra Samsung samler alt det viktigste slik at du raskt og enkelt kan finne frem til akkurat det du vil. Her finner du alt fra innstillinger til for eksempel YouTube og Netflix på bare et par trykk.

Den medfølgende fjernkontrollen One Remote styrer ikke bare selve TV-en, men også andre tilkoblede enheter som for eksempel Blueray- og 4K UHD-spille med både en og samme kontroll. Her finner du også knapper som gir deg rask tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime.

Støtte for Google Assistant

Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer.

Forbedret lyd rett fra TV-en med "AI sound"

For at du skal få en optimal lydopplevelse, bruker TV-en kunstig intelligens her også. Hver scene analyseres direkte for at AI'en skal kunne bestemme hvordan lyden spilles og fremheves på beste måte.

Ved å kalibrere lyd i installasjonsprosessen ved oppstart av TV-en for første gang, bruker du fjernkontrollens mikrofon for å analysere rommet der TV-en er plassert. All data i lyden analyseres samtidig som AI'en danner seg et inntrykk av hvordan lyden spres i rommet for gi deg en best mulig lydopplevelse.

1007678 Samsung Samsung QE75Q950RBTXXC QE75Q950RBTXXC Samsung QE75Q950RBTXXC er en 75" QLED 8K UHD Smart-TV har et uovertruffent detaljnivå med 33 millioner piksler i 8K-oppløsning, for å kunne gi godt med skarphet til alt fra film til spill. Q950R gir deg muligheten til å justere lysstyrke med fantastisk presisjon, med optimalisert fargevolum og Quantum HDR 4000 som sørger for bedre lys i bildet, høy kontrast og HDR. Her får du et svært lett grensesnitt å navigere med samt støtte for Google Assistant. Ved hjelp av Ambient Mode sørger TV-en for å blande seg fint inn i interiøret, uansett rom. Enestående oppløsning Med den markedsledende høye oppløsningen på 7680x1320 (8K UHD) med 33 millioner piksler, skapes her et hardtslående inntrykk med høyt detaljnivå som tidligere ikke har vært mulig. Ved hjelp av dette får du muligheten til å leve deg enda mer inn i det du ser på og med mye dybde og et større hint av realisme, kan du kose deg med bilder som ikke ville fungert ved lavere oppløsning.  Utmerket bildepanel med mye detaljer Direct Full Array 16x-panelet har full bakgrunnsbelysning og styrer lyset i individuelle deler av skjermen for å kunne yte et mye dypere svartnivå og lysere segmenter. Dette gjør at du får gnistrende lyse bilder og deilig mørke samtidig i samme bilde. Dette panelet sammenliknet den andre Q-serien 2019 har uovertruffen presisjon med Samsungs mest avanserte og direkte lysteknologi. Dra nytte av optimaliserte bilder For at du skal så bra bilde som overhodet mulighet, bruker TV-en Quantum Processor 8K og innebygget kunstig intelligens (AI). Samsung har tidligere behandlet store mengder data i ulike typer bildemateriell og prosessoren i Q950R bruker AI til å identifisere segmenter i bildet for kontinuerlig optimalisering. Du får mer detaljer og forbedret dybdefølelse, med et slående og realistisk inntrykk. I tillegg til et mye klarere bilde, justerer prosessorens unike algoritme til og med lysstyrken samt lyd for å kunne gi deg en tilpasset opplevelse som passer anledningen. Realistiske bilder med Quantum HDR 4000 Ved hjelp av finjusterte farger og godt svartnivå fremstilles et mer levende og naturtro bilde. Spill, filmer og serier med klare og fremtredende detaljer kan sees uforhindret i både lyse og mørke omgivelser samtidig. Lysstyrken sørger for et tydelig og gnistrende inntrykk av lyse bilder. Her får du også støtte for forskjellige typer HDR som HLG, HDR10+ og Quantum HDR 4000 som sørger for å optimalisere seeropplevelsen av bilde ved for eksempel avspilling av kompatibelt bildemateriale. Se alt like bra, uansett hvor du sitter Ultra Viewing Angle sørger for at du ikke trenger å tenke på hvor du sitter i sofaen for få best bilde. Du får alltid de samme fargene og heftig kontrast uansett synsvinkel. Innovativ teknologi sørger for bred spredning av lys fra TV-en med redusert lekkasje av lys og du får et fantastisk bilde til og med fra siden. Mindre refleksjoner Den innovative Ultra Black Elite-teknologien kan på to måter fange opp mer enn 99% lys på skjermen. Denne egenskapen finnes mer spesifikt for å minske eventuelle refleksjoner i både lyse og mørke omgivelse, slik at du lett kan kose deg med det på skjermen uten å anstrenge deg. Color Volume 100% by Quantum Dot Betydningen er nettopp det tittelen beskriver. Her får du støtte for å vise optimalt fargevolum i DCI-P3-formatet, utviklet for det flere kinoskjermer og HDR-filmer for TV. Kos deg med lyse scener, eksepsjonelt klare og intensive farger. Uansett lysstyrke får du alltid det full fargespekter helt uten krøll. Tilpasser seg omgivelsene automatisk For at du skal få så behagelig bilde som overhodet mulig, får du muligheten til å velge å la TV-en tilpasse lysstyrke i forhold til lyset i rommet. Alt dette for at du skal få et klarere bilde, men først og fremst når det trengs som for eksempel ved forskjellige tider av døgnet med tanke på innslipp av lys i rommet. Få en forbedret spillopplevelse Når du starter opp din tilkoblede spillkonsoll som for eksempel Xbox One, PS3 eller Nintendo Switch kan du ta i bruk Automatic Game Mode. Det vil si at TV-innstillingene optimaliseres for å at du skal få en mer heftigere spillopplevelse i et stort format. Her får du minimalt med inputlag og bildeoppdatering går ned til lave 15 ms. Du får automatisk raskere oppdateringsfrekvens for å redusere eventuell blurr ved bevegelser i bildet. Spesielt for Xbox One-burkere og datamaskiner med kompatibelt grafikkort fra AMD, får du flere fordeler. Ved å benytte AMD Radeon FreeSync 2 (VRR)-teknologi elimineres etterslep og hakkete bevegelser helt, slik at du heller kan fokuser på spillinga. med QLED-modellene får du rask bildeoppdatering og minimal inputlag på 6,8 ms. Dynamic Black Equaliser sørger for bedre synlighet i mørke områder og ved hjelp av avansert analyse av forskjellige scener, optimaliseres bildekvaliteten. Til og med lyden forbedres, slik at du får en enda heftigere opplevelse. Kun én kabel med One Invisible Connection Samsung One Invisible Connection er en godt gjennomtenkt løsning på det vanlige problemet når det gjelder tilkobling av bilde- og lydenheter i One Connect Box. Denne kan du plassere ganske langt fra skjermen sammen med for eksempel spillkonsollen. Med egen separat enhet slipper du krøll med kabler bak TV-en og rundt.Det eneste du behøver er en tynn tilkoblingskabel til TV, hvor både strøm og all data som lyd og bilde går igjennom for å få en enkel og minimalistisk installasjon. One Invisible Connection er en utmerket egenskap, spesielt når det kommer til montering på vegg. Til og med på det medfølgende stativet kan du ganske så lett og diskret føre kabelen til One Connect Box-en der du kobler inn for eksempel Blueray-spilleren eller spillkonsollen. La TV-en smelte inn i omgivelsene Med ambisjonen om å skape noe unikt og for at du ikke bare skal ha en stor svart rektangel på veggen eller stativ når du ikke bruker den, kommer Samsung Q950R med Ambient Mode. Det kan lettes beskrives som en artig skjermsparer med innovative egenskaper. Du kan velge å få opp informasjon om tid, dato og være med for eksempel flotte illustrasjoner, egne bilder eller med bakgrunnsmusikk som smelter seg inn i bakgrunnen. Ved hjelp av SmartThings-appen kan du også ta bilde av TV-en der den er plassert for å skape illusjon av en transparent skjerm som blander seg inn i veggen.Trykk på bildene under for å se eksempler på forskjellige alternativer i Ambient Mode. Lett menysystem og bruk med Premium One Remote Det letthåndterte grensesnittet i din nye TV fra Samsung samler alt det viktigste slik at du raskt og enkelt kan finne frem til akkurat det du vil. Her finner du alt fra innstillinger til for eksempel YouTube og Netflix på bare et par trykk. Den medfølgende fjernkontrollen One Remote styrer ikke bare selve TV-en, men også andre tilkoblede enheter som for eksempel Blueray- og 4K UHD-spille med både en og samme kontroll. Her finner du også knapper som gir deg rask tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, Rakuten TV og Amazon Prime. Støtte for Google Assistant Dersom du har enheter som støtter talestyring, som for eksempel Google Assistant tilkoblet til det samme nettverket som TV-en, kan du styre mange forskjellige funksjoner med kun stemmen. Bytt kanal, juster lydnivået, start avspilling og mye mer. Forbedret lyd rett fra TV-en med "AI sound" For at du skal få en optimal lydopplevelse, bruker TV-en kunstig intelligens her også. Hver scene analyseres direkte for at AI'en skal kunne bestemme hvordan lyden spilles og fremheves på beste måte.Ved å kalibrere lyd i installasjonsprosessen ved oppstart av TV-en for første gang, bruker du fjernkontrollens mikrofon for å analysere rommet der TV-en er plassert. All data i lyden analyseres samtidig som AI'en danner seg et inntrykk av hvordan lyden spres i rommet for gi deg en best mulig lydopplevelse. QLED 4 9 34990 NOK 34990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. TV
  3. QLED